otišla sam maloprije kod susjede, na bolovanju je pa je doma sama.
bilo mi je baš neugodno započeti razgovor i temu jer ono dobri smo si, uvijek malo popričamo na hodniku ili ispred zgrade, ali nije baš da idemo na kave jedni kod drugih.
kad sam ju pitala dali je primijetila da su ovi glasniji nego što je to uobičajeno žena me doslovno izljubila, veli da je očajna i da je cijelo vrijeme negirala problem, ali prije dva tjedna je mali u vrtiću imao zadatak nacrtati nešto po izboru a mali je nacrtao ženu i dijete sa rukama u zraku i izgledaju kao da se svađaju (pokazala mi je crtež). tete iz vrtića su joj dale crtež naravno (privatni vrtić i između redaka tražile objašnjenje). njen muž je na to poludio i sa tim crtežom otišao kod ovih problematičnih i veli da je ženi bio jako jako neugodno, da se skoro rasplakala. slijedećih par dana je vladao koliko-toliko mir, a onda opet polako sve po starom. i eto, i ova iznad njih je isto luda i ne zna šta bi. njoj je grozno jer joj to mali od 5god sluša i sve upija.
ako joj crtež nije pomogao da shvati, mislim da tu nema nažalost pomoći nego se nadati da će se odseliti