Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hešto i Pujto su mi se danima i danima vraćali u misli. Ušli su nam i u kućnu metaforiku. Nevjerojatno kako ih je dobro izgradio. Baš smo sinoć kupili ČMZ, a već dugo iz prostornih razloga ne kupujem nove knjige...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku
    Hešto i Pujto su mi se danima i danima vraćali u misli. Ušli su nam i u kućnu metaforiku. Nevjerojatno kako ih je dobro izgradio. Baš smo sinoć kupili ČMZ, a već dugo iz prostornih razloga ne kupujem nove knjige...
    Meni je genijalno kako uvjerljivo piše iz pozicije djeteta, baš me bacilo par puta u djetinjstvo, to viđenje svijeta. A to kako je Konstantinovićevu "Filozofiju palanke" utjelovio (namjerno ili nenamjerno, svejedno mi je, našla sam i poveznice na neka druga književno-filozofska djela) mi je poseban desert.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je genijalno kako uvjerljivo piše iz pozicije djeteta, baš me bacilo par puta u djetinjstvo, to viđenje svijeta.
    Da, savršeno! Iako, ja sam ispočetka bila uvjerena da je jezik to što me tako sugestivno vraća u djetinjstvo i tek sam u razgovoru s MMom (koji u djetinjstvu nije imao nikakve veze s međimurskim) skužila da je to puno više od samo jezika .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •