Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: Voli biti Pipi Duga Čarapa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pa puštam ju.
    Puštam ju da radi što god želi... i više nego je uobičajeno... kad je imala manje od godinu dana slikale smo prstima, obje ruke je do lakta obojala bojom. Bila je u dubokoj koncentraciji... Nisam ni trepnula, pustila sam ju...
    Sve što nije opasno, ona smije... a ono opasno se potrudimo da smije uz našu pomoć.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    kad je imala manje od godinu dana slikale smo prstima, obje ruke je do lakta obojala bojom. Bila je u dubokoj koncentraciji... Nisam ni trepnula, pustila sam ju...
    Haha, ovo me sjetilo našeg pokušaja slikanja prstima blijedo smo se gledale pa smo odustale.

Moja nema takvu maštu ko Smjehuljica, ne ufurava se u likove, ali ima zamišljenog neprijatelja. Vuka. Kojeg rješava, protiv kojeg se bori i pobjeđuje. Dakle, dođe nas obavijestiti da je u sobi vuk. Onda se vrati u sobu. I onda se vrati nama i kaže "rješila sam ga".

A ov za mehanizme samoolakšavanja, stvarno super...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Haha, ovo me sjetilo našeg pokušaja slikanja prstima blijedo smo se gledale pa smo odustale.

Moja nema takvu maštu ko Smjehuljica, ne ufurava se u likove, ali ima zamišljenog neprijatelja. Vuka. Kojeg rješava, protiv kojeg se bori i pobjeđuje. Dakle, dođe nas obavijestiti da je u sobi vuk. Onda se vrati u sobu. I onda se vrati nama i kaže "rješila sam ga".

A ov za mehanizme samoolakšavanja, stvarno super...
    Hehe, ovo me nasmijalo. Pikulica isto ima zamisljenog prijatelja. Zove se Vucko i on je dobri beba vuk (jer je veliki vuk strasan). Kad padne ili se dogodi bilo kakva nezgoda, odmah okrivi njega (Vucko me bacio na pod!).

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Pa puštam ju.
    Puštam ju da radi što god želi... i više nego je uobičajeno... kad je imala manje od godinu dana slikale smo prstima, obje ruke je do lakta obojala bojom. Bila je u dubokoj koncentraciji... Nisam ni trepnula, pustila sam ju...
    Sve što nije opasno, ona smije... a ono opasno se potrudimo da smije uz našu pomoć.
    Mo boja prstima (nešto boje ima i na papiru)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •