Stranica 9 od 24 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 1176

Tema: 39+ (Klub Q10) II

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Hvala vama cure dajete mi puno nade ja se brinem oko toga sto sad punim 30 god I dali cu moci imat decu imala sam dvaicsi postupka prvi je zavrsio sa blighted ovum drugI sa biohemiska trudnoca a sada je bio sve ok nikakav problem nismo imali pre je bio los spermogram popravili smo ga posleja sam imala hipotireoza I hiperprolaktinemija I to smo sredili I neznam vec sta sad zasto mi se ovo desava

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Hulija,

neka vam sljedeći postupak bude sretan.

Mlada si cura, jesu li ti amh i fsh dobri?

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Da sve je u redu sada treba da ispitam zasto dolazi do gubljnje trudnoce. aLi cekam da mi dojde ciklus I treba da se javim mog mpovec sta dalje treba da ispitam amh nisam ispitala I nitko mi nije rekao so ogled na to da odlicno reagujem na terapijom

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Borim se sa sterilitetom vec10 godinI muka mi je vec od bolnici lekari od sve

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hulija, jesi li radila imunološke pretrage i na trombofiliju?
    Posljednje uređivanje od tetadoktor : 17.11.2014. at 17:53

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ne nisam to uradila doktorI nisu mi rekli ovih nasih makedonskI lekari nista neznaju sve sama treba da trazim poima nemaju

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Sada su samo po et dali fraksiparin I aspirin na 4 dana I tolko sta ako imam trombofilija kako se to leci

Datum pristupanja
    Jun 2011

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Imam ispitano samo la ddimeri I afa I hemostaza I drugo nisto nikakvih faktori ama bas nista ama sada kada cu da odem kod mog Dr lazarevski u sistinI pukao mi je film vec ima sve da da da ispitam o vih nasih tu ineteresuje gi samo pare I nista drugo I u drzavno zdrastvo nije nista bolje

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hulija, i da imas trombofiliju daju ti fraxiparin koji se inace daje za trombofiliju

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Hulija, i da imas trombofiliju daju ti fraxiparin koji se inace daje za trombofiliju
    ne dali su mi fraksiparin za zastitu oti moja majka ima trombozu i to najmanja doza 0,3

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Već dugo vas skicam. Nisam se htjela javiti jer vam po godinama još ne pripadam,
    ali opet iz povišeni FSH, možda i da.

Moje pitanje je: da li su se kojoj od vas stimulacije odrazile na imunitet.

Ja sam naime na hanumicinom protokolu + još neki suplementi već pola godine,
    a stimulirana sam femarama.

Ono sto mi se je u zadnjih 2,5 mjeseca desilo je potpuno srozavanje imuniteta,
    Viroze, infekcije, temperatura, gotovo bez prestanka, u zadnjih mjesec dana bez prestanka.

Je li neka od vas naišla na podatak da "manipulacija estrogenom" može tako srušiti imunitet?

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

orange, nisam naišla na nikakav sličan podatak na netu, a i čini mi se da nitko ovdje nije prijavio iskustvo tog tipa...možda ti se slučajno poklopilo sve. nadam se da će ti netko s dužim stažem protokola odgovoriti

ne znam na što misliš pod "manipulacijom estrogenom", tvoj povišen fsh ti isto manipulira njime, povezano je sve...

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pozdrav cure,
    pošto ja punim 40tu za 2 mj.a odlučili smo u 1mj.ponovo u postupak pa se eto tu prijavljujem..
    razmišljamo čak i privat.iako smo tek 2 postupka ispucali preko hzzo.
    zanimaju me vaši savjeti i iskustva,koja terapija je bolja za nas sa slabijom rezervom(kod mene 4 men.dnevno a 3 js nije baš neki uspjeh)
    jedan priv.mpo dr.veli da je trebalo smanjivat dozu,znači samo ih hranit do kraja.usporedio je to kao da fiću forsiraš da ide 200 na sat.
    zato me zanimaju vaše iskustva stim.jer ovo je bilo mučenje jajnika..
    ako smijete koga bi priv.preporučile?jer na vv mi se ne sviđa što ne rade nedj.punkcije a u mpo je dobar tajming jako bitan.petrova mi se ne sviđa što nema uzv prije stim.a kod nas su i te ciste česta pojava,pa te njihove liste čekanja..
    svaka vaša sugestija dobro došla

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Sabu, pogledaj si temu Potpomognuta u privatnim klinikama, tamo su cure komentirale i prenijele svoja iskustva, nekoliko je klinika koje su ajmo reći na vrhu, Betaplus, dr.Radoncic, Cito u Splitu... Meni osobno je IVF centar tj. dr.Lucinger, mpo stručnjak s velikim iskustvom, znanjem, predan svome poslu, topao s pacijentima, plus ima u svom timu i vrhunskog biologa, mr.Lanu Krile. Sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

sabu

ja bih obavila konzultacije kod nekoliko privatnika i odlučila se kod kojeg ići.

nije važno što imate još pravo na postupke prekko hzzo-a, odite privatniku.

u 2 godine ste napravili samo 2 postupka? jesi ponavljala nalaze? kakvi su ti sada amh i fsh?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

FAnas hvala,on i je napravio onu usporedbu.malo mi čudan njegov sistem ali sam imala onaj osjećaj da sam u dobrim rukama,dok dr.J.njene postupke preispitujem

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Da Inesz,prvi put aih i dr.put IVF bez oplodnje.trebali smo u 12 prošle god.ali su nas odbili zbog praznika,a i nemam baš neki dojam da su pristupačni.mada mi je dr.J skroz ok.i imala je dobre namjere ali mislim da joj fali samopouzdanja u poslu...
    tako da mi nakon toga baš i nismo imali volje,tek sad osjećam da sam spremna za dalje...

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Sabu, ja sam bila u jednom postupku kod njega i kao što kažeš, imala sam nevjerojatan osjećaj sigurnosti i povjerenja. I postupak je bio dobitan. Ali ako ste u nedoumici, mozda nije loše otići na par konzultacija pa se odlučiti.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Lučinger je dobar izbor, dobar izbor je BetaPlus i dr Radončić... ne gubi vrijeme po državnim bolnicama. jesi ponavljala nalaze?

Sabu, u akciju kod privatnika i sretno~~~~
    Posljednje uređivanje od Inesz : 01.12.2014. at 12:19

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Lučinger je dobar izbor, dobar izbor je BetaPlus i dr Radončić... ne gubi vrijeme po državnim bolnicama. jesi ponavljala nalaze?

Sabu, u akciju kod privatnika i sretno~~~~
    X

sabu, možda će ti i ova tema biti zanimljiva http://forum.roda.hr/threads/67687-N...koli-rezultati
    sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

nisam ponavljala nalaze,beta + mi se čini dobra,ali lokacija mi ne paše jer treba sve uskladit,posao,fklm,i sve što ide uz to...

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sabu, što se ostalih državnih bolnica tiče, situacija tamo nije dobra. Previše se čeka, a na lijekovima štedi.
    Ako ti financije dopuštaju na nekoliko konzultacija, a ako si imala osjećaj da si u dobrim rukama-i to je dobar izbor!
    U svakom slučaju sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Cure hvala za preporuke i vibre,

Argente,nije baš da su nam fin.mogućnosti neograničene..
    ali sam u toj fazi da bih radije sama plaćala postupak nego išla mukte,a u startu već sumnjala,što nikako ne može dobro rezultirati.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

sabu, ja sam pred 4 godine bila u tvojoj situaciji i obišla nekoliko privatnih klinika, izabrala jednu...
    Bila sam svjesna da nema vremena za gubljenje i da moram učiniti sve da znam da sam napravila maksimum.
    Sam postupak košta dosta tisuća kuna, još koja vise koliko ćeš platiti konzultacije na više mjesta neće napraviti dramatičnu razliku, a saznati ćeš puno, jer jedan dr više pažnje obraća na jedan segment u dijagnostici... Drugi na nešto drugo... Važan je i sjajan biolog i dobar lab.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Mojca,znam da sve to puno košta,i da vremena baš nema.
    dr.L mi je rekao da moja horm.slika ne odgovara stvarnom stanju,što nije baš lako prihvatit..
    hrpu love smo dali na priv.flkm.gdje su dr.hvalili moje hormone i "lijepe folikule"a zapravo se uopće ne kuže problematiku.
    sad krećemo u potragu za dobrim mpo timom!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Evo da vam se malo pohvalim avatarom...

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Konfuzija, avatar ti je če, če

A ja još čekam m...i kao da nije više baš tako točna

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Konfuzija presladak ti avatar

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Rastop... Ne znam da li mi je sladja fotka ili opis u potpisu.

Amazonka, hebemu, pa di je sad nasao zezati.

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

naprijed naši

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Konfuzija, krasna ti je Buhtlica, preslatka

prisjetim se često naših mpo strategija pa me tvoj avatar baš veseli...

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da vam se malo pohvalim avatarom...
    Princezica je preslatka!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala, hvala, tete...
    Ljube, draga, pišem ti mail već ne znam koliko dugo...

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Samo pozdrav...

Vidim ima novih žena, neke od prije se više ne javljaju. Nadam se da su rodile.

Pusa svima.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Dodirko draga, često te se sjetim. Lijepo te vidjeti.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I mi bi se pohvalili eto i nas u avataru,konfuzija buhtlica je mljac

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Evo da se onda i mi pohvalimo avatarom...bebac je predobar

pozdrav svima i sto vise slatkih avatara

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Drage cure, ja sam nova na forumu
    Imam 42 god.mm 40.upoznali smo se lani, nismo se odmah pazili, ali nista se nije dogodilo.vadila sam hormone, imam nizak amh 2.7.Spermiogram nam je dobar.bila sam 2 mjeseca na klomifenima, ali nista, uPetrovoj kod dr.Kasuma koji mi je sad rekao da idemo na in vitro.postupak placam i u drzavnoj bolnici tako da idem kod Dr.Lucingera u srijedu na konzultacije..Na klomifene sam reagirala dobro, ali nista se nije desilo.bila sam na uzv u Petrovoj samo 10 dc, onda sam pratila ovulaciju lh trakicama al nista, nisu bile pozitivne.imate li neki savjet za mene, kakav je dr.L? Citam da ga svi hvale, bojim se da ce reci da je prekasno. Pratim vas vec neko vrijeme i zelim svima srecu, da se svima ostvari san.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Polina, drago mi je da si se priključila našem klubu. Vjerojatno si shvatila da ovdje ima raznih priča, i sretnih i nesretnih, svjesna kao i sve mi u tim godinama, da priroda ipak čini svoje, ali i da ne treba olako odustati. Naravno da u cijeloj toj priči treba biti i realan.
    Dr. L. iako nisam njegova pacijentica, ali sudeći prema iskustvima mnogih dobar izbor. Poslušaj ga svakako i sretno!!!

Samo me zanima jesi li "klomifenski" u Petrovoj plaćala ili si još imala pravo tada na postupke preko HZZO-a?
    Posljednje uređivanje od amazonka : 12.02.2015. at 15:08

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Draga Amazonka, nisam placala klomifensku stimulaciju.sad dalje bih placala punu stimulaciju.hvala na odgovoru, jasno mi je da priroda cini svoje.ici cu kod lucingera na ko nzultacije pa cu vidjeti sto on kaze, ima li sanse...citam puno prica s foruma i tuzna sam zbog ljudi koji se bore vec godinama. Ja sam eto kasno upoznala muza...tako se slozilo u zivotu.hvala i svima srecu☺

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

I naravno, nisam mislila te obeshrabriti. Dapače, želim ti puno, puno sreće i svakako nam javi ishod konzultacija.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Polina, zašto ti umjesto klomifenskog postupka nisu dali punu stimulaciju? Ovako ispada da su uz klomifenskog postupke čekali da napuniš 42., i eto sad ti nude plaćanje stimuliranog postupka 15 000 kn. Čini se kao vrlo ne fer ponašanje prema tebi.

Lučinger je vrhunski strucnjak, embriologinja Krile koja radi s njim isto tako. Zato, ako plaćaš, idi ka privatnicima, ne u bolnicu.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 12.02.2015. at 16:55

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Inesz, imala sam 42 tek pune tako da mislim da je dr.htio prvo pokusati s klomifenima, ne vjerujem da ima dr. Razlog. Javit cu kako je proslo kod lucingera, hvala vam cure na podrsci@

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Polina, sretno na konzultacijama i postupku

U brzini sam čitala i pisala, pa možda nisam dobro shvatila:
    -jesi li u Petrovu došla prije ili nakon 42. rođenana?

-jesi li sa klomifenom imala ciljane spolne odnose-ultrazvučno praćenje rasta folikula (folikulometrije), davanje injekcije za završno sazrijevanje folikula ("štoperica) i onda ciljani spolni odnosi

ili

-si uz klomifen išla u postupak medicinski potpomognute oplodnje-ultrazvučno praćenje rasta folikula, primanje štoperice, zatim aspiraciju (tzv punkciju) jajnih/jajne stanice, pa nakon toga izvantjelesna oplodnja u labosu?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Polina, 42 godine su totalna panika... i po meni, odi kod privatnika čim prije na punokrvni IVF, ako si to možeš priuštiti, to je već rubna dobna granica za uspjeh u IVF-u, i ako misliš ozbiljno pokušati u IVF-u, vrijeme da se radi je sad ili nikad. Bojim se da je razlog doktora da te stavlja na klomifene isključivo logistički (nema budžeta), a nimalo medicinski. S 42 godine si već na rubu svega, i moraš se brzo "osvijestiti" i nagaziti gas. Iako je već sama ta dob upitna da li da se ide u IVF ili ne (kvaliteta jajnih stanica opada) s obzirom da je to značajno ulaganje. Ali, ako želiš stvarno pokušati s potpomognutom, now is the time. Sretno!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.02.2015. at 09:05

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ina, totalno me jest uhvatila panika, nemam dr.rijeci.Nisam bila svjesna dok sam bila sama da vrijeme tako leti, a nisam imala prilike ranije
    Sto ti je zivot! Javit cu se kad budem znala cijelu situaciju.hvala na podrsci drage cure!!!

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ines samo sam pila klomifene bez stoperice.pogledao me dr samo 10 dc i rekao da sam dobrp reagirala, da imam ciljane odnose, da pratim o s lh trakicama.nisam uspjela nista! Imala sam osjecaj da mu se ne da pratiti uzv? Zazelio mi je srecu, bio je fin, a ja nisam bila prije u tome tako da ne znam je li moglo drukcije.bojim se.idem u sri lucingeru pa ce me pogledat.imam nalaze, uzdam se u srecu, cudo, sansu...hvala ti na podrsci.
    Samo placem danima..sve znas

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj polina prvotno napisa Vidi poruku
    Ina, totalno me jest uhvatila panika, nemam dr.rijeci.Nisam bila svjesna dok sam bila sama da vrijeme tako leti, a nisam imala prilike ranije
    Sto ti je zivot! Javit cu se kad budem znala cijelu situaciju.hvala na podrsci drage cure!!!
    Bez panike polina.
    Kod Lucingera ces biti u pravim rukama.
    On stvarno ima puno iskustva i sa starijim "kokama" od tebe.
    Ukoliko ti hormonalni status nije los, nikako nije prekasno!
    ta granica od 42 godine do koje je kao "isplativo" raditi ivf je statisticka i ekonomska tj. Ima zena koje vec sa 35 nemaju kvalitetnih jajnih stanica i onih koje ih imaju sa 45.
    Zelim ti da imas srece i spadas u ovu drugu skupinu.
    sretno!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Slažem se s orange, s tim da statistika nije statistika bez veze... hoću reći da nije "samo" statistika, statistika je iz nekog razloga. Of kors, uvijek se nađe sretnica/nesretnica s obje strane (perimenopauza u 35.-toj, superplodna u 42.-goj), ali ovo je većinski prosjek. Ciljani odnosi u 42.-drugoj s klomifenom su, bojim se, objektivno - samo neki placebo, da ti ponudi nešto dok čekaš jer budžeta nema. I, ako misliš ozbiljno, to ti treba netko jasno reći, ako ti želi zapravo pomoći. Tvoj prozor za djelovanje (vremenski) je jako malen. Sretno kod Lučija, on je OK, privatnici su, bojim se, (jedini) izbor za tako kasnu dob, osim ako nemaš super dobar odnos i tretman u nekoj bolnici.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.02.2015. at 10:55

Stranica 9 od 24 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •