Prekrasan je
tek kada vidiš slike dotuce te stvarnost.
Muma neizmjerno ti se divim i saljem ti puno zagrljaja i Lovri puno vibracija i zagrljaja i pusa, ma svega
Prekrasan je
tek kada vidiš slike dotuce te stvarnost.
Muma neizmjerno ti se divim i saljem ti puno zagrljaja i Lovri puno vibracija i zagrljaja i pusa, ma svega
Nisam stigla na forum, ali sjetila sam se rodjendana nekoliko puta. Sigurno je bio najljepši koliko je to moguće.
Muma, svu snagu svijeta ti zelim! Nadam se dobrim vijestima.![]()
Gledam tvoje predivno dijete, grlim svoje i plačem ko kišna godina. Bože, Muma, kad se sjetim nas prije godinu dana tu na forumu...
Sretan rođendan, Lovro!!!! Milijun poljubaca!
Ne prestajem se moliti za čudo.
Sretan rođendan dragi Lovro i puno ~~~~~~~~~~~~~~![]()
dragi moj lovro, sretan ti rođendan!!!
draga muma, dragi tata-muma, sretan vam Lovrin rođendan i stvarno stvarno vam želim još puno lijepih rođendana... iskreno se nadam, da će se nešto u ovom svemiru preokrenuti kako bi mali borac - strijelac Lovro mogao napokon uživati sa vama.![]()
Srce mi se slama kad ga vidiš i kad shvatiš da se to ne tiče nekog drugog, nekog stranog i nego nas tu, u blizini![]()
sretan prvi i najveci.
drzite se![]()
prekrasan Lavić
šaljem vibre za dobar dan danas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretan rođendan hrabrom dječaku.![]()
Misic mali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma, veliki zagrljaj.
Lovro je preprekrasan dječačić.
Sve najbolje želim, od sveg srca i još uvijek se nadam čudu!
Sretan rođendan hrabrom princu Lovri, mislimo puno na njega i njegove snažne roditelje!!!!!!!!!!!
![]()
Muma, Lovro ti je predivan
jako je tužno gledati to malo biće u bolničkom krevetu na svim tim cjevčicamabaš me dotaklo jučer kad sam pogledala slike, nisam imala snage odmah ni napisati išta...
ljubi ga puno, zlato maleno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svaki dan, ponekad i po nekoliko puta, dođem provjeriti kako je Lovro. A onda uz toliko ljubavi i pozitivnih vibri niti ne znam što bih napisala. Muma divan ti je dječak. Zamišljala sam ga da je savršen kao na tvom avataru, ali on je još divniji i ljepši.
Sretan rodjendan malom ljepotanu i veelikom borcu. Nadam se da ce te naredne docekivati u boljem okruzenju.
Sretan rođendan!!
Posljednje uređivanje od sali : 01.12.2014. at 16:32
Prelijep je taj mali pajdo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dragom malom Lovri od srca čestitam njegov prvi rođendan!Iako je sa zakašnjenjem, za dobre želje nikada nije kasno....nek' je bilo balona i torte...rockas je rockas....
prvi i najvažniji....
Tužna je stvarnost da je rođendanska želja da bude što manje boli i muke.....
Muma, tata....drzite se....
Posljednje uređivanje od zika : 01.12.2014. at 16:50
Miš slatki! Sretan rođendan buhtlici maloj![]()
prekrasan je naš pajdic![]()
Sretan i blagoslovljen rodendan ❤️
Sent from my iPad using Tapatalk
Hvala svima u lavićevo, tatino i moje ime!
Danas je mama gledala na uzv-u veliko hrabro lavovsko srce kako kuca i zločesti izljev oko njega. Srećom, nije se za sad povećaoDogovorili smo način na koji će mama ostati uz lavića nakon isteka porodiljnog za 20 dana
Za analizu genoma ćemo još čekati da se jave iz Salzburga jer im je poslan mail/upit da nam to odrade... ako će se uopće javiti. Doktorica s odjela se slaže da on više ne vidi, a sluh je upitan. U skladu s time, preporuka - maženje i muzika.
Današnje zanimacije - utopljavanje pothlađenog djeteta, dizanje otkucaja srca + standardno kupanje, mazuckanje, hranjenje. Smiješno ili žalosno - danas jedan novi tata nije znao da li sam ja mama ili medicinska sestra.![]()
Pusice hrabrom dječaku... držite se draga Muma.
Grlim vas jako i saljem milione pusa pajdi,nasem najljepsem najhrabrijem lavu![]()
svakak si traži još i godišnji da iskoristiš
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zelim vam dobar i miran dan ❤️
Sent from my iPhone using Tapatalk