Stranica 10 od 13 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 623

Tema: Izlasci u braku

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Uh-puh prvotno napisa Vidi poruku
    Slazem se sa Tanci. Moram priznati da se ja trenutno cudim tolikim divnim muzevima i kvalitetnim brakovima. I onda se osjecam pokislo jer moj vec poduze nije takav, pa se pitam...ma svasta se pitam. I kad razmislim o ljudima koje poznam, nije ih bas malo u nekim relativno sugavim brakovima, a ovdje sve sama divota.
    pa mozda je odgovor u tome da je ovo rodin forum.

ur puh, nije uopce osobno, samo ja sve manje i manje razumijem ove postove. pa sam uzela tvoj post kao primjer.
    zasto se cudis? i osjecala bi se bolje da ovdje ljudi krenu sa metaforicki receno striptizom svog zivota?
    pa cini mi se da ima toliko foruma u ovom virtualnom prostoru, gdje ces dobiti potvrdu, ako je zelis, da je svijet uzasno mjesto, a ljudi ciste zivotinje. ma dosta je da se ode i na online jurtarnji, 24 sata..itd
    sve pise, tko je s kim spavao, kako je zaklao susjedu... ma evo i koji ravnatelj se seksa sa kojom profesoricom matematike...

sto bi ovaj forum trebao biti? instagram? sa minicuoznim snimkama od jutra do mraka? s cim perem zube, sto kuham za rucak i kakav mi je donji ves?
    pisma magdi weltrusky - draga magda imam problema...ovih onim...

i inace na ovoj temi valjda pise 80 zena. u kojoj 80% njih smatra taj otok ubi boze idejom.
    ostalih 20 posto pokusavata to sagledati u sirim okvirima.
    sto tih 16 komada zena nema pravo reci da su sretne/zadovoljne u braku, da im je koncept partnerstva baziran na povjerenju?

ili sve one (komada 16, stvarno jako, jako puno!) iz nekih nejasnih razloga lazu, mazu...
    ili uopce ne smiju nista reci, da bi se drugi ljudi osjecali bolje?
    sto je poanta?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

uz to kako nama izgleda neki brak, neka veza je pogled izvana.
    i potpuno je svejedno da li nama taj brak izgleda super, dobar, los, ovakav, onakav. poanta je u tome kakav je onima koji ga zive. i tko smo mi da se u to petljamo?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Plus sto je "idealno" razlicito za razlicite pojedince
    Hrpa nekih drugih muzeva ne bi bila sretna samnom, niti ja s njima
    Srecom, pa sam sa svojim

A ovo o receptu za dugogodisnji uspjesan brak mi je
    I ja sam ocito naivka i romanticarka
    Nadam se da me zivot nece razuvjeriti
    potpisujem prvi dio.
    i drugi, u smislu da se meni osobno taj recept ni malo ne svida.
    ali ako je drugim ljudima taj recept ok, ok im je. nemam ja to sto ni dodati ni oduzeti.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

čitam ovu temu već danima i uopće ne znam što bih rekla. osim da ne volim te teze kako prigode beru jagode jer vjerujem u moć samokontrole i da svatko od nas za sebe donosi odluke, mislim nije preljub kiša pa da te ulovi.
    a ovi komentari kako žene jedno pišu, a drugo rade su čiste projekcije.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja ko sasa, citam i mislim boze o cemu one.
    kuzim pitanje koje je Trina postavila, i mogu reci samo da nemam pojma sta bi rekla, da li da covijek ide ili ne.
    onda sam skuzila da zbilja ne poznajem cijelu situaciju, pa da ne mogu ni reci da ide ili ne.

TB nemam na poslu. imam kongrese, na koje ja od kad sam promijenila radno mjesto bas i ne idem. na tim kongresima je bilo i svega i svacega, ali seksa se ne sjecam, ni svog ni tudjeg. tuluma i dobre zabave je bilo.
    obicno ne nosim ruzicaste naocale, pa mozda je to mjesto gdje ih si dozvolim.

MM i ja si "dajemo" slobodu, izlaska, putovanja i sl. da nema te slobode ja bi prosvikala i ne bi imala brak kakav imam, kao ni MM. npr. on me nazove i kaze zvao me muz od mamtizi ja samo pitam koji dan, da znam da sam tad sama. niti me zanima di ce, ni sto ce, a bome ni da li ce slikati te manekenke koje je ona spomenula (mom je fotografija ko meni slikanje uljem na platnu )

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Seni, ajd, molim te, ohladi.
    Kaj si se mene uhvatila?
    Kaj te smeta?
    Istina?
    Kakve veze ima ovaj ili onaj forum?
    Svi imamo pravo na svoje mišljenje i pišemo to.
    To kaj ti nemreš shvatit da ja drugačije razmišljam je tvoj problem.
    Nemoj me čitat i bok.
    Ali mi nemoj tvrdit da je od 20 brakova 80% sretnih.
    Koliko treba trajati brak da se može procijeniti kakav je?
    Ma bezveze.
    Ne da mi se gubit vrijeme.
    Idem delat.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    mislim nije preljub kiša pa da te ulovi.
    a ovi komentari kako žene jedno pišu, a drugo rade su čiste projekcije.
    Dobro ovo kažeš, kao da je preljub nešto na što nemaš utjecaj.
    A usput, uvijek sam i sumnjala da ti baš toliko vježbaš koliko pišeš

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

tko bi ga znao. možda sam zapravo debeli brkati muškarac.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

tko bi ga znao. možda sam zapravo debeli brkati muškarac.
    Sad mi je lakše kad znam da su one tvoje slike lažne

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

tvoje misljenje ti ni najmanje ne osporavam. niti je to poanta mojih postova.
    no posto s moje strane ovo nije diskusija izmedu mene i tebe, niti bih ja isla na osobne nivoe, moze mo je tu i zavrsiti.
    uz mali dodatak, posto nikako ne volim da mi se stavlja u usta ono sto nisam rekla.
    ako nades i citiras, gdje sam ja napisala da je 80% brakova sretno (od 20, ili od 100000, svjejedno) vodim te na veceru.
    Posljednje uređivanje od seni : 08.12.2014. at 08:53

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj te smeta?
    Istina?
    kakva istina? univerzalna istina koju si jedino ti spoznala?
    meni je drago da je većina ovdje zadovoljna svojim brakovima
    i zbog toga sam, vjerojatno, budala

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro ovo kažeš, kao da je preljub nešto na što nemaš utjecaj.
    A usput, uvijek sam i sumnjala da ti baš toliko vježbaš koliko pišeš

mislim da moramo "provjeriti" i anci, zhang, inesicu, betty....

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko treba trajati brak da se može procijeniti kakav je?
    može trajati i godinu dana,
    dovoljno je da su oboje sretni, zadovoljni i da se razumiju
    i može se u tom trenu procijeniti da je sretan.
    što će biti za pet ili 10 godina, vrag bi ga znao.

MM i ja smo skupa 20 godina
    i mogu reći da smo u sretnom braku za sada,
    jer imam ono što mi treba ljubav i povjerenje,
    a opet što će biti za koju godinu, nitko ne može garantirati.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

čitam ovu temu već danima i uopće ne znam što bih rekla. osim da ne volim te teze kako prigode beru jagode jer vjerujem u moć samokontrole i da svatko od nas za sebe donosi odluke, mislim nije preljub kiša pa da te ulovi.
    I ako nekoga samo uzica sprečava onda k vragu i on i brak i sve.

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    E debeli potpis!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    i inace na ovoj temi valjda pise 80 zena. u kojoj 80% njih smatra taj otok ubi boze idejom.
    ostalih 20 posto pokusavata to sagledati u sirim okvirima.
    sto tih 16 komada zena nema pravo reci da su sretne/zadovoljne u braku, da im je koncept partnerstva baziran na povjerenju?

ili sve one (komada 16, stvarno jako, jako puno!) iz nekih nejasnih razloga lazu, mazu...
    ili uopce ne smiju nista reci, da bi se drugi ljudi osjecali bolje?
    sto je poanta?
    A kak si dosla do zakljucka da one, kojima taj otok nije prihvatljiv, nisu sretne u braku?
    Ja sam sretna, volim svog muza jako, imamo stvarno dobar odnos i vjerujem mu
    A eto, spadam u ovu vecinsku skupinu
    I fakat se ne bi dobro proveo da mi sad dodje s tom idejom
    Da je to bilo prije 7-8-9 godina, vjerojatno bih mislila drugacije, jer smo tada drugacije zivjeli
    Kao sto rekoh, ne prilici bas sve u svakoj fazi zivota

Al se slazem s tobom oko ostalog sto si napisala (necitrirano)
    Pa ovo je rodin forum, ostalog se nadje bilo gdje drugdje
    Uh-puh i ne moras se bedirati zbog toga, ne znaci da bi ti bila sretna u braku u kakvom sam npr. ja ili bilo tko drugi
    A mozda bi i neka druga bila sretna s tipom kakav je tm...ono sto svi ponavljamo - razliciti smo, volimo razlicite stvari i razlicite stvari nas cine sretnima

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    U pravu si
    I meni to uopce nije u suprotnosti s ovim sto sam napisala
    Pa i ne mogu ga vezati lancima, al ne bih htjela da on sad zeli otici na takav izlet i da, poprilicno bih negodovala (blago receno)

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

nisam seni, ali kako si ti ginger došla do toga da seni tvrdi da vas 80% nije sretno u braku?? to uopće nigdje ne stoji.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    A kak si dosla do zakljucka da one, kojima taj otok nije prihvatljiv, nisu sretne u braku?
    Ja sam sretna, volim svog muza jako, imamo stvarno dobar odnos i vjerujem mu
    A eto, spadam u ovu vecinsku skupinu
    I fakat se ne bi dobro proveo da mi sad dodje s tom idejom
    Da je to bilo prije 7-8-9 godina, vjerojatno bih mislila drugacije, jer smo tada drugacije zivjeli
    Kao sto rekoh, ne prilici bas sve u svakoj fazi zivota
    ginger, nisam dosla do tog zakljucka, pa ja sada tebe pitam, kako si ti dosla do zakljucka, da sam ja dosla do zakljucka?
    ni u ludilu ne mislim da su pripadnici jedne ili druge "frakcije" vise ili manje sretni od drugih.
    (sad citam jos jednom, jest malo je nejasno formulirano)

uzela sam te primjere u smislu toga, da se spocitavalo u stilu:
    em tolerantne, em "liberalne" (sto god to znacilo), em povjerenje, em su im i muzevi tolerantni, em ovo, ono, em jos kazu da su sretne - e pa mora da lazu, mazu, jer takvo nesto ne postoji. pa rekoh (brojke su po osjecaju) e valjda smije postojati i takvih sesnaestak.

a vise ne znam na kojoj strani sam vec davno rekla, da to misljenje o tom nesretnom otoku ovisi prvenstveno o nama, o nasoj osobenosti i o nacinu partnerstva. i da tu nema boljeg, goreg.
    to isto vrijedi i za brak. mjerilo srece, je kako se osobe u tom braku osjecaju, a ne sto drugi misle o tome.
    i tu se sasvim slazem sa tobom.
    brak osobe a moze za nju biti super. osobi b mozda uopce takav nacin ne pase. ali osoba b ima svoj zivot i svoj brak. pa ga moze urediti po svom nahodenju.
    Posljednje uređivanje od seni : 08.12.2014. at 09:49

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj dolega prvotno napisa Vidi poruku
    To što misliš da se ti muževi pale na tebe ne znači da bi to doista i napravili.
    palim se i ja na vin diesela pa ga ne želim u svom krevetu

Ili sam ja fakat vanzemaljka
    To su ljudi koji bi prevarili ženu u roku od odmah. A žene ih gledaju u skroz suprotnom kontekstu. Ne pričam o Vin dizelu ni o Angelini Jolie, pričam o stvarnim ljudima koji su suprugama prodali superpovjerljivost a u stvarnosti su drugačiji. Zato mislim da puno žena živi u zabludi. Poznajem predivne muškarce, one koji bi za svoje žene glavu izgubili i ne znam u koju bi napast morali upasti da prevare. Ali puno je ovih drugih. A bogami ima i žena svakakvih

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Nije uvijek. Firma gdje mi sada radi muž, a i prethodna njeguju obiteljski predznak, šefovi i glavni partneri su uglavnom svi oženjeni ljudi sa djecom, ova firma ima čak dva put godišnje organizirano obiteljske vikende sa djecom, izenadio me čak pomalo nivo u ovoj, i organizacije i ljudi koji tamo rade. TB su isto tako organizirani, ciljano, uglavnom uključuju radionice ili seminare. Tek navečer se malo ekipa opusti i popije štogod, ali već su svi oko ponoči najkasnije u krevetu, u biti se radi, puno, i na tim TB-a. Što nije čudno, firma već treću godinu za redom probire glavne nagrade ispred nosa koncernima tipa Mercedesa, Eona itd.. Jedino što mog muža smeta što je sve to jako često, kad sve skupa zbrojimo što sve firma organizira, pored TB ispada u prosjeku svaki drugi mjesec nešto. A to je kad imaš malu djecu malo tlaka. Eh da su klinci veći...Jedan od partnera ima veliku djecu i naravno on i žena sada uživaju, a ovom drugom se prije par mjeseci rodilo drugo dijete. Neki dan je došao na posao komplet rastrojen, usred razgovora za ručkom počne kljukat glavom, mali mu prodrečao čitavu noć. Poznat osjećaj.

ti sigurno ne živiš na brdovitom balkanu

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    To su ljudi koji bi prevarili ženu u roku od odmah. A žene ih gledaju u skroz suprotnom kontekstu. Ne pričam o Vin dizelu ni o Angelini Jolie, pričam o stvarnim ljudima koji su suprugama prodali superpovjerljivost a u stvarnosti su drugačiji. Zato mislim da puno žena živi u zabludi. Poznajem predivne muškarce, one koji bi za svoje žene glavu izgubili i ne znam u koju bi napast morali upasti da prevare. Ali puno je ovih drugih. A bogami ima i žena svakakvih

ok, hoćeš reći da su ti se doslovno nudili?

ja vjerujem da puno ljudi koketira, bez ikakvih namjera.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ti sigurno ne živiš na brdovitom balkanu
    Pa ne živim, ali ne ovisi to baš toliko od podneblja, već o poduzeću.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pa iz onog sto sam citirala
    Jbg, neprospavane noci rade svoje, slabo kopcam u zanje vrijeme
    sori seni na krivoj interpretaciji

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ok, hoćeš reći da su ti se doslovno nudili?

ja vjerujem da puno ljudi koketira, bez ikakvih namjera.
    Pa kako bi ti ja to objasnila..Postoji razlika između koketiranja i koketiranja. Jedno je posve bezazleno a drugo znaš da nije. Ono, skužiš, ocijeniš, vidiš..

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    ginger, nisam dosla do tog zakljucka, pa ja sada tebe pitam, kako si ti dosla do zakljucka, da sam ja dosla do zakljucka?
    ni u ludilu ne mislim da su pripadnici jedne ili druge "frakcije" vise ili manje sretni od drugih.
    (sad citam jos jednom, jest malo je nejasno formulirano)

uzela sam te primjere u smislu toga, da se spocitavalo u stilu:
    em tolerantne, em "liberalne" (sto god to znacilo), em povjerenje, em su im i muzevi tolerantni, em ovo, ono, em jos kazu da su sretne - e pa mora da lazu, mazu, jer takvo nesto ne postoji. pa rekoh (brojke su po osjecaju) e valjda smije postojati i takvih sesnaestak.

a vise ne znam na kojoj strani sam vec davno rekla, da to misljenje o tom nesretnom otoku ovisi prvenstveno o nama, o nasoj osobenosti i o nacinu partnerstva. i da tu nema boljeg, goreg.
    to isto vrijedi i za brak. mjerilo srece, je kako se osobe u tom braku osjecaju, a ne sto drugi misle o tome.
    i tu se sasvim slazem sa tobom.
    brak osobe a moze za nju biti super. osobi b mozda uopce takav nacin ne pase. ali osoba b ima svoj zivot i svoj brak. pa ga moze urediti po svom nahodenju.
    Ali puno više forumašica je reklo da im takvi izleti nisu prihvatljivi jer ih smatraju neprimjerenima u brakovima. Nije vrag da su to sve ljubomorne, posesivne i nesigurne žene u lošim brakovima bez povjerenja.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Na stranu strah od švaleranja u toj prilici, meni bi fakat smetalo da me muž želi ostaviti nekoliko dana samu s bebom od 9 mjeseci (a da je u igri samo hedonizam, sa ili bez seksa)

Ne kažem da je to super što sam takva, nego samo znam da bi mi smetalo jer se sjećam kako sam u toj fazi jedva čekala da dođe s posla, da progovorim koju s odraslom osobom konačno

Ili odem van sama, makar do dućana

Ovo što Trina kaže za koketiranje i koketiranje, kužim na što misli, ima toga više nego što se čini, iznenadilo me
    Ne osuđujem, samo konstatiram

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Jedina je istina na ovoj temi ta da svatko piše iz svojih cipela.
    Ja se zaista ne mogu zamisliti da na poslovnom putovanju zalegnem s nekim tj. da mi se omakne.
    Netko drugi možda ne bi dao za sebe ruku u vatru pa i svoje i partnerove misli drži na uzici, a s takvim stavom automatski i ulazi u tuđe cipele (mislim na ovu raspravu).

more avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja zbilja sumnjam da se itko ovdje iščudjava postojanju preljuba. Nije to tema, svatko od nas zna da su preljubi dio stvarnosti.

Mene zanima postoji li slučaj da jedan partner kaže, ali baš tako, doslovno, da ide na trodnevnu pijanku, a drugi koji ostaje doma sam s dvoje jako male djece je sasvim ok s time. Uopće mi se tu ne čini presudno pitanje preljuba.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ali puno više forumašica je reklo da im takvi izleti nisu prihvatljivi jer ih smatraju neprimjerenima u brakovima. Nije vrag da su to sve ljubomorne, posesivne i nesigurne žene u lošim brakovima bez povjerenja.
    Da li sam ja rekla da su u lošim brakovima, ili da su ljubomorne i posesivne?

Na sreću našu živimo svoje brakove po svom nahođenju, a ne po tome što većina ili manjina misli. A ako nekoga veseli da misli kao većina, meni je drago da ima to veselje.
    Meni osobno dok mogu živjeti i misliti kako hoću, je manje vise svejedno sto drugi misle o mom stavu.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Slazem se sa seni- niti su posesivne i ljubomorne one kojima smetaju odlasci, ali bome netko tko nije protiv toga, nije nuzno naivan.

more avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Rehab veli da su muž i ona imali tešku godinu u kojoj su oboje podmetnuli ledja, pa joj nije smetalo da se muž ide opustiti na rafting s roštiljem i cuganjem. Ne bi niti meni smetalo.

Cvijetin muž je išao na do tada već tradicionalne sportske igre i sve što već ide u paketu s njima. To je bliže Trininom opisu, ali opet mi se tu čini bitno da je to nešto na što čovjek ide godinama od prije. Mislim čak da nije u redu od jednom zamjerat nekome što radi nešto što već godinama radi, naravno ukoliko ona može sama hendlat situaciju doma.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

provuko se, istina kroz iglene uši, na račun tradicije, ajd neka.
    a anci i muž koji ide na tekmu hajduka kilometrima daleku, to ništa?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

E da, i sve je to OK, a pijanka na otoku nije. I još se kladim da dotični muž to nije nazvao "pijanka na otoku", nego teambuilding.
    Ljudi se ponašaju u duhu recesije, i idu na tb u nečiju viksu umjesto u skupi hotel, i evo kako im se to vrati, ts ts.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

da objasnim, jer može zvučati bezobrazno, smijem se jer mi je totalno simpa more kako uporno tvrdi da to nije isto. i kako ju iz posta u post samo to muči i ništa više. :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj more prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim čak da nije u redu od jednom zamjerat nekome što radi nešto što već godinama radi, naravno ukoliko ona može sama hendlat situaciju doma.
    Pa imaš pravo, ako je mogla dosad, može i dalje šutit i trpit

Mislim, tko ne može sam hendlat situaciju doma.. ali zašto da bude sama ako se sama nije ni dovela u tu situaciju..

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

provuko se, istina kroz iglene uši, na račun tradicije, ajd neka.
    a anci i muž koji ide na tekmu hajduka kilometrima daleku, to ništa?

E ti bas volis bosti!

Ma moze i anci ici gdje zeli. Samo joj se bas i ne da. Meni se ne da ici ni gdje moram pa idem ako bas vidim da je gusto
    Na kraju mi bude stvarno dobro.

Ali volim ici u svatove s muzem, to bas volim :ruralna:. On ne voli

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Seni, meni je naglasak bio na to da se, pored tolikih kvalitetnih brakova JA pitam svasta nesto. Pitanja koja su usmjerena na moj zivot. Cinjenica da ovdje ima puno super brakova nije kritika na nekoga da laze ili maze. Mozda neke to i rade i ja nista ne kritiziram, niti razmisljam o tome koliko je istine u toj njihovoj fenomenalnosti, a koliko mazanja. Prihvacam stvari tako kako pisu, ne zato jer sam naivna, nego zato jer se osobno uopce ne opterecujem razmisljanjima o istini ili mazanju u napisanom. Cak mi taj kontrast tudjih brakova koji trenutno ovdje „vidim“ sa mojim brakom, na neki nacin pomaze i odmaze.
    Odmaze mi u smislu jer mi je zao sto se nalazim pred razvodom i sto je stvar koja je mogla biti tako lijepa, zavrsila tako jadno. A pomaze mi jer vidim da ima i kvalitetnih brakova i da se ne moram truditi pomiriti se sa ovim sto imam doma, jer eto svima je tako, pa zasto da ja ocekujem nesto bolje od zivota.
    Da, cudim se tolikoj kolicini divnih muzeva i brakova, ali ne u smislu kritike, nego vise ono: joj covjece, pa vidi koliko toga ima! A mozda sam upravo po tom pitanju naivna
    Ne znam zasto mislis da zelim potvrdu da je svijet uzasno mjesto, a ljudi ciste zivotinje, but never mind.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ma anci se sa hajdukom nadovezala na mene.
    s tim da ja odmah dodam. nije meni ni torcida ni armada, odnosno tekma problem, niti ja to smatram krivim ili pravim. nego sam u onom kontekstu svog posta to uzela kao primjer, da je razlicito kad je nesto navika i u nekoj vezi normalno (pa ako te to pocne ljutiti, onda su razlozi dublji), ili ako se jedan partner odjednom pocne potpuno neuobicajno ponasati. (pa sam uzela mm-a i torcidu). mogla sam uzeti i sebe kako ostavljam tromjesecnu bebu i idem tri dana pratiti jelenu rozgu od diskoteke do diskoteke.
    Posljednje uređivanje od seni : 08.12.2014. at 14:09

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a osim toga sto je pravo ili krivo u toj specificnoj situaciji trinine prijateljice, ce valjda odluciti ona sama, a ne slusati neke nepoznate zene, poput nas.
    a iz ove teme je mogla vidjeti samo jedno: razliciti smo. nije se rodio tko bi svima ugodio. pa je onda najpametnije da odmah ugodis sebi.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ur puh tvoj mi je post bio samo uvod i nije misljen osobno. razumijem da si sada jako osjetljiva, nadam se da te nisam povrijedila, jer mi to nije bila namjera.
    zao mi je zbog situacije u kojoj se nalazis i zelim ti da nades najbolji nacin da je prebrodis.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Uh-puh prvotno napisa Vidi poruku
    A pomaze mi jer vidim da ima i kvalitetnih brakova i da se ne moram truditi pomiriti se sa ovim sto imam doma, jer eto svima je tako, pa zasto da ja ocekujem nesto bolje od zivota.
    Da, cudim se tolikoj kolicini divnih muzeva i brakova, ali ne u smislu kritike, nego vise ono: joj covjece, pa vidi koliko toga ima!
    Ovdje se priča samo o izlascima i potrebi za bančenjem, eventualnoj nevjeri.
    O tom segmentu komentiramo..
    Nitko ne kaže da su im brakovi bez mana i problema van tog segmenta, pa da se sad idealiziraju brakovi.
    Svi imamo problema i mimoilaženja u komunikaciji, kompromisa i svega.. al po pitanju nevjere oboje imamo noge na zemlji.. ne znači to idalan brak, muž ili žena.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

uh puh žao mi je, drž se draga!
    Al bit će bolje, upravo kako si i sama konstatirala, čeka te tvoja sreća tamo negdje iza ugla

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Anci :ruralna:

Uh-puh zao mi je, drz se draga
    I ponavljam, tko zna bi li ti bila sretna muzem poput mojeg
    Ili seninog, ili cvijetinog...
    Nekad se ljudi jednostavno nadju, nekad ne

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Hvala vam cure probat cu prezivjeti

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

nekim od vas se učinilo da mnoge forumašice pretjeruju u karakteriziranju svojih brakova kao izuzetno dobrih. tako se meni prije nekog vremena činilo da forumašice same sebe prikazuju kao superiorno moralne ženebez iskušenja, ali kad sam razmislila shvatila sam da nije lako spomenuti neke detalje iz svojih života. npr.
    proljetos sam išla sa međunarodnom kompanijom u kojoj radim godinema u adrenalinski park i bila sam u grupi s mladim i lijepim đokicom sa 7.kata kojeg do tada nisam često viđala. držao me za ruku na svakom opasnom mjestu i bodrio. kad sam pala zalijepio mi je flaster, pogladio me i rekao: čuo sam da vježbaš svaki dan, ali nisam imao pojma da su ti mišići tako čvrsti. jako mi se dopao njego osmjeh, plave oči i vedar glas, ali nisam ništa učinila jer sam se bojala da će to saznati moja obitelj i da će se sve zakomplicirati.
    zašto to nitko neće napisati?
    razloga je puno:
    1. mm možda prati moje pisanje na rodi
    2. đokica možda zna da sam na rodi
    3. ovdje ima puno žena kojima se muževi zovu đokica ( a i one sa đurom i georgeom bi se mogle zamisliti)
    4. možda upoznam forumašicu čiji muž radi u visokom neboderu, a vikendom se penje na visoko drvo
    nastavimo niz...
    nadam se da ste shvatie što pokušavam reći - nije ovo super tajno mjesto, pa nije praktično napisati super tajne stvari o sebi - puno je praktičnije uviti sve u poluproziran papir

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ha ha mamitzi.

no to opet ovisi o shvaćanju pojma "dobar brak". ja mislim da je moj brak jako dobar i ako je MM ponekad sreo žensku đokicu koja ga se dojmila. dok god đokica nije vrijedna rizikovanja mene baš me briga. i obrnuto vrijedi.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

E sad, ja bih rekla da treba razlikovati fizičku i emocionalnu nevjeru.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

mamitzi, bas si me nasmijala.

ja bih jos dodala sto je ivarica jednom davno spomenula:
    ja uopce ne zelim znati detaljne i intimne stvari o ljudima koje ni poznam, ili samo povrsno poznam.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a osim toga cinjenica da svi mi susrecemo ljude koji nas se dojme, nije uopce ni strasna i nenormalna. i rekla bih jako uobicajna. naravno kuzim te, da neces ici u opisivanje dokice i situacije sa dokicom.
    ali sasa je to dobro napisala. a ja cu dodati, kada bi mi se prestalo dogadati da me se tu i tamo neki ljudi "dojme", zamislila bih se nad samom sobom. isto vazi i za mm-a.

Stranica 10 od 13 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •