jel netko zna gdje su najpovoljniji umjetni borovi?
jel netko zna gdje su najpovoljniji umjetni borovi?
Jel ima negdje za kupiti plastične posude za čuvanje hrane s božičnim motivima?
Danas sam se čula sa maliveliki, naručila i sutra bi trebalo stići. Za sada je sve u redu, sutra se javim je li do kraja kako treba.
Ja sam ih vidjela par puta u Lidlu, kad bi imali asortiman na pečenje/kalupe u ponudi. Sad će doduše imati više na akciji kalupiće u božićnim motivima, no svejedno baci oko. TU ih ima, no malo mi se čini puno ako je komad po 45,90 kn. S druge strane, tu su četiri komada 250 kn, pa ti dođe na isto. Ali mora ih biti i jeftinijih
Hvala ripcord
Puno mi je to skupo, al to su ti. Al našla sam u Ikei, za 26 kuna, 6komada silikonskih, baš one koje su koristili u 3,2,1 peci! Bemti ikeu, daleko je!
Trebala bih zimsko punjenje za čizme za odrasle za vel 40. ste to vidjeli negdje... help...
jel netko vidio kuglice od stiropora za ukrašavanje,treba nam za kreativnu radionicu a baš nemam vremena švrljat okolo
kuglica ima u svim intersparovima,paketi po 10 kom malih kuglica su po 22 kn,pa cijena raste kako su kuglice veće. U vukivarskoj se prodaju na komad,od 2,5 kn pa na više.
Jel' netko zna gdje kupiti kišoban koji je dizajnirala Ivana Popović za Hrvatski kišobran. Koliko vidim na njihovom siteu, ti kišobrani se distribuiraju "u prodajnim lancima, DM-u", ali meni baš treba taj od Ivane Popović. Tx unaprijed!
zna li tko gdje u Zg ima fora pamučnih pidžama za 12-godišnjakinje (a da ne koštaju 200 kn)?
Moja ima lijepu iz C&A. Ne mogu se sjetiti jel kostala 99 ili 149. I u Hm zna biti ok, ali meni osobno je ovaj pamuk mekaniji i pidzama mi je ljepsa.
Posljednje uređivanje od Anci : 10.12.2014. at 16:29
https://www.facebook.com/atelier.popovic
Kaže da prima naruđbe na FB-u.
trenutno hm nema ništa zanimljivo, svi dućani za koje sam znala su se pozatvarali, intimissimi i sl mi nisu za nju ... a htjela sam staviti pod bor ...
Znate li možda da li H&M još skuplja odjeću za recikliranje u zamjenu za one kuponiće s popustom???? Hvala
gdje kupti jednokraten dresir vrecice , onako malo punije i cvrsce- a da nemoram prevalit pol Zagreba ?
jako nevolim Dora usluge. Em su preskupi ( toliko napuhane cijene dugo nisam vidjela) ,em im je izbor los, em ducan izgleda presmjesno.
Hvala Cathy- imas jos koji prijedlog?
Zene moje trebam pomoć, da li tko od vas zna gdje na podrucju Zagreba bih mogla kupiti slim bor od 230cm? Znate onaj uski a visoki, gdje sam god gledala samo su oni široki.
Pogledaj tu, dućan je na Vrbanima
http://dalia-bjelovar.hr/ukrasi-za-t...rti_i_kolacha/
Iako, mislim da ovaj Zenker asortiman ima i u Milleru
Slučajno naletjeh na ovo http://www.webshop.venera-rublje.com...=naziv&search=
Hitno tražim ljubicasti pliš na istočnoj strani grada?
Ima netko ideju?
Nemam mrtve veze o takvim dućanima.
Idem tražiti.
Misliš na onaj u dvorištu?
Gdje u zg kupiti pistacio a da nije pecen i slan?
tko je tražio folije za plastifikator???? sad će bit u Lidla od 22.12.
Hitno trebam 2 kostima za andjela, gdje ću to sad naći? Može samo krila, ali anđeoska, ne vilinska, uz to i aureolu.
Aureolu smotaj od božićnog lanca toga bi trebalo bit po dučanima