Stranica 14 od 149 PrviPrvi ... 412131415162464114 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 7436

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj nora eleonora prvotno napisa Vidi poruku
    sejla, ostalo vam još 7 smrzlića? to je odlično! reci mi, molim te, koliko dana ste bili u pragu? gdje ste bili smješteni?
    Je, imamo ih još sedam i nadam se dovoljno za barem jednog bracu il seku
    Bili smo tjedan dana u Pragu, od četvrtka do četvrtka (petak punkcija i oplodnja, srijeda transfer). Našli smo si smještaj u hostelu, tako nam je bilo povoljnije, i bili smo čisto zadovoljni. Nije baš bio blizu klinike nego više u centru, ali nije nam to toliko igralo ulogu jer se podzemnom stvarno jako brzo dođe s jednog kraja na drugi, a i ova nam je lokacija odgovarala zbog razgledavanja, restača i sl.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

sejla, sigurno će biti i za sekicu i za braceka

znaš možda kakva je praksa, zamrzavaju se samo blastociste ili?
    jesi možda koristila onaj Embrynogen (valjda sam dobro napisala), to su ti sami ponudili ili?

mi ćemo u neki hotel valjda, još nismo došli tako daleko stigli da planiramo, zasad su nam sve opcije otvorene..

uglavnom, sejla sretno!

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pozdrav, evo da se i mi javimo nakon nekog vremena

Vratili se prije dva dana sa FET-a iz PFC-a, sve prošlo ok svi parametri idelani i sada čekamo rezultat 17.12. i nadamo se lijepom Božićnom poklonu

Što se tiče HZZO-a i Češke, nas se tretira kao Češke pacijente i moramo imati Češki broj osiguranja, to sve odradi klinika PFC kada dobijete riješenje od HZZO-a.
    HZZO pokriva samo IVF 1000e, put na IVF 1000kn i potrebne lijekove kod vašeg MPO specijaliste sve ide na uputnicu. FET ne pokrivaju
    Što će te to je nažalost za sada tako. Ove stvari sa PFC-om koje pokriva HZZO prolaze glatko.

Pozdrav

Thisted avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Svu sreću vam želim, hvala na informacijama !

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Evo ukratko moje iskustvo....2008. smo bili u Pronatalu, od 9 oplođenih js vraćene su mi dvije 3-dnevne od kojih se jedna primila i za 9 mj.je stigla naša zvrkica, 7 su nam zamrzli. Prošle godine smo zamalo krenuli po bracu ili seku jer su smrzlići punili 5 godina, ali otkrili su mi jedan problem koji sam morala operacijski odstraniti tako da smo odlučili ići ove godine. Nakon zelenog svjetla liječnika krenula sam s estrofemima i folacinom i 19.dc nakon lijepo zadebljanog endometrija su me naručili na FET. Odmrzli su 4 embrijića, od kojih jedan nije preživio, dva su se razvila u blastociste, a četvrti je zapeo u stadiju morule pa su ga stavili na promatranje. Vratili su mi 2 blastociste, a rezultat vidite u potpisu!
    Išli smo o vlastitom trošku oba puta, s tim da se cijena prvog puta ne sjećam, a sad smo dali 450e za fet i 190e za 3-dnevni smještaj u njihovom hotelu. Još smo nadoplatili 100e čuvanje u ledu za 6.godinu.

Ona morulica se nije dalje razvijala pa su je uništili, tako da imamo još 3 smrzlića

I vama svima želim sve najljepše!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

sejla, sigurno će biti i za sekicu i za braceka

znaš možda kakva je praksa, zamrzavaju se samo blastociste ili?
    jesi možda koristila onaj Embrynogen (valjda sam dobro napisala), to su ti sami ponudili ili?

mi ćemo u neki hotel valjda, još nismo došli tako daleko stigli da planiramo, zasad su nam sve opcije otvorene..

uglavnom, sejla sretno!
    Ne zamrzavaju se samo blastociste. Mi smo sveukupno dobili 4 morule i 4 blastice. Jedna blastica je vraćena i ona je danas moja curka, a preostale 4 morule i 3 blastice su zamrznute. Ne, u prvom postupku nisam dobila embryogen. Za njega sam saznala naknadno ovdje na forumu, pa bih idući put htjela pokušati Naravno, ništa ne daje garanciju uspjeha, ali navodno povećava šanse. U biti, koliko sam shvatila, par ga može sam zatražiti, ne daju ga po defaultu, ili preporuče nakon nekoliko neuspješnih pokušaja....
    hvala nora, puno sreće i tebi, ti ćeš puno prije

florjan, sjajno za novi postupak, sretno ~~~~~~~~~~~

tetagogolina, predivno naježila sam se, drugi uspjeh iz prve u Pronatalu, curka će dobiti duplo pojačanje želim mirnu trudnoću do kraja ~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od sejla : 04.12.2014. at 13:15

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

tetagogolina oprosti, u nekoj brzini sam povezala da su blizići

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

hvala sejla na odgovoru.
    nadam se da ćemo svi uspjeti!

tetagodolina, išli ste na "običan" ivf ili je bila kakva donacije ili možda pgd?

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

hvala sejla na odgovoru.
    nadam se da ćemo svi uspjeti!

tetagodolina, išli ste na "običan" ivf ili je bila kakva donacije ili možda pgd?
    išli smo na donora

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    tetagogolina oprosti, u nekoj brzini sam povezala da su blizići
    Bili su, do jučer. Dr. kaže da je jedan odustao. Ali eto ostaje nam druga bebica koja lijepo napreduje.

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Da i ja bih volila da je i danas tako kako je bilo prije 4 godine ,al eto svaka mala dobro dođe,mi smo se sad odlučili da ćemo ići u kliniku pfc,jer su nam oni odmah iz prve odgovorili i primili preko hzzo-a dok ovi u pronatalu traže da platimo sve unaprijed i onda da tražimo refundaciju troškova kad se vratimo a naravno hzzo ne želi na taj način,mi smo prvi put bili na donaciji sjemena i sad ćemo isto ići na taj postupak ali tek iza uskrsa dok još skupimo koji eurić i naravno dok dobijemo rješenje od hzzo-ai dok napravim sve te puste pretrage,,ali brzo će to sve proći,,,
    Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    opa draga, puno sreće želim u planiranju pojačanja vašoj curki, divno
    Hvala ti na cjeniku pronatala, razveselilo me da je fet smrzlića 450 e, ja sam računala da je 600 e (+150 e embryogen, kojeg bih htjela).
    Joj imaš pravo, bilo je sjajno što smo prvi put uspjeli preko hzzo-a, sada se nažalost više ne može dobiti potpuna refundacija troškova, nego samo jedan dio (konkretno, za donaciju js 1000 e). Znači, vama iz prvog postupka nije ostalo smrzlića? Isto je bila donacija js ili?

Cure drage, svima sretno

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pozdrav svima!
    Ja suprug također planiramo put u Prag u sljedećoj godini. Bili smo Već 3 puta, prvi stimulirani i ostala dva su bila fet. Nažalos prva dva su loše završila , a treći nije uspjelo. Zanima me ako netko zna da li HZZo odmah odobrava ivf ili se opet prvo mora na inseminacije? Kod mene je sve ok, a suprug je azoo, idemo na donora.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

lina, ne znam ti odgovor, ali ima ovdje cura koje su išle ili planiraju ići preko hzzo-a, pa će se sigurno javiti.

sretno!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    Bili su, do jučer. Dr. kaže da je jedan odustao. Ali eto ostaje nam druga bebica koja lijepo napreduje.
    Zao mi je ali bravo za drugo malo srčeko, navijam neka sve bude dobro i sretno do kraja ~~~~~~~~~~~

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

[Q
    Posljednje uređivanje od sejla : 05.12.2014. at 13:05

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pozdrav

Evo da malo dignemo temu sa dobrim vjestima.

01.12. bili u PFC-u na FETU-u i 17 dan nakon transfera beta 1156 i 19 dan nakon transfera beta 3348, jedan dio borbe je za nama sada kreću neke nove brige, čekamo prvi UZV

Dakle suborci i suborke samo hrabro i nemojte odustajati savkome mora doći njegovih pet minuta nekome prije nekome kasnije

Pozdrav i držite se

PS. malo pitanjce kako se računaju tjedni trudnoće u slučaju transfera, kada se točno znaju dani svih događanja
    Posljednje uređivanje od florjan : 19.12.2014. at 14:21

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj florjan prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav

01.12. bili u PFC-u na FETU-u i 17 dan nakon transfera beta 1156 i 19 dan nakon transfera beta 3348, jedan dio borbe je za nama sada kreću neke nove brige, čekamo prvi UZV

Dakle suborci i suborke samo hrabro i nemojte odustajati savkome mora doći njegovih pet minuta nekome prije nekome kasnije

Pozdrav i držite se

PS. malo pitanjce kako se računaju tjedni trudnoće u slučaju transfera, kada se točno znaju dani svih događanja
    čestitam!!!

što se računanja tjedana tiče, računa se po zadnjoj menstruaciji bez obzira što mi znamo točan dan vraćanja oplođenih jajnih stanica, uguglaj "izračun termina poroda" pa će ti izbaciti kalkulator trudnoće

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

florjan,
    prelijepa vijest!!!!

Cestitam od srca, ljubi puno dragu i cuvaj ju!

Trudnoca se uvijek racuna dogovorno od prvog dana zadnje menstruacije. Naravno ukoliko je dan punkcije znatno odstupao od 14og dana, odnosno transfer petodnevnog embrija od 19-og dana, onda se mogu ucini korekcije cisto da umire psihu, najcesce ako kasni razvoj, al ne zamarajte se time.

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Čestitam florjan!!!!

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Florjan cestitam od sveg srca!!! Vasa me trudnoca posebno veseli

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala vam od srca svima i zelimo vam svima da sto prije i svi vi uspijete

Pozdrav
    Posljednje uređivanje od florjan : 20.12.2014. at 09:23

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Flojran čestitam od . Posebno me raduju azoo trudnoće jer mi daju nadu da ćemo i mi jednog dana postati roditelji... Želim vam mirnu trudnoću, da uživate do susreta sa svojim malim čudom

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Florjan, čestitke od srca! Želim tvojoj supruzi mirnu trudnoću.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Florjan, cestitam

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

florjan, bravo, čestitaaaaam i želim svu sreću do kraja

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

predivne vijesti florijan, čestitam i želim svu sreću do kraja

Thisted avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Bravo!

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Florijan čestitke ! i svima ostalima želim sretne blagdane i da što prije ostvarite san roditeljstva !

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Florjan čestitam od srca i želim vam svu sreću do kraja!

Ja se dugo nisam javljala, pa samo da vam dojavim da je naša malena curica nedavno napunila osam mjeseci,
    dočekali smo je nakon dugo vremena i puno pokušaja i lutanja, i to zahvaljujući svim info koje smo dobili na ovom forumu i
    divnoj ekipi PFC klinike, i na samom pragu moje 42 godine.

Svima od srca želim puno sreće i da vam se ostvari najveća želja!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj florjan prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav

Pozdrav i držite se

ovo me nevjerojatno podsjeća na moju priču od prosinca prošle godine.. gotovo identična beta... Sljedili su strahovi strepnje.... a ishod . evo je plače u krevetiću.
    Želim Vam svu sreću. Samo hrabro -- sve će biti dobro.
    svima sve najbolje !!!

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala vam još jednom od srca i sretan vam i blagoslovljen Božić

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

pozz svima,prije svega da vam zaželim sa malim zakašnjenjem sretan i blagoslovljen BOŽIĆ I NOVA GODINA neka nam se ispune sve želje koje smo si zaželili,
    evo ja sam poslala zahtjev za mpo +donirana sperma u hzzo i sad čekam rješenje ,mi plamniramo na proljeće u prag i nadamo se da će nam se sreća osmjehniti kao i prije 4 godine,,,sad smo trenutno u potražnji za smještajem pa bih vas molila ako znate za neki super povoljan hotel u blizini klinike (PFC) da mi javite u inbox,,joj nemogu vjerovati da smo se konačno odlučili da idemo opet i da sad polako moramo sve prikupljati nalazei ako BOG da u 4/5 mjesecu idemo po seku ili bracu za našu ZARU

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

miny

opa draga, navijam za vaš skorašnji odlazak i povratak s bracom ili sekom u trbuščiću

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

zdravo,htela sam jedno pitanje za sve. Imam cerkicu od 2,5 god. donacija jc,sada smo hteli ponovo ici ali nemamo zamrznutih,a donatorka ne zeli ponovo da nam da jc,inace je radjeno u pfc. u dilemi sam da li drugu zenu ili ostati na jednom detetu. imam zelju za jos dece.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Draga mravic, evo javljam ti se kao netko tko je isto prošao donaciju js, s istim uspjehom samo što je tvoja curka malo starija
    Mi također želimo i planiramo u budućnosti po pojačanje našoj mezimici (nadam se da će biti ostvarivo iduće godine), jedino što mi imamo veliku sreću da imamo još 7 smrzlića. Nadam se da nas od tih 7 smrzlića čeka barem jedan braco il seka Nekako sam si posložila u glavi da imamo još tih 7 pokušaja, a ako baš u tih 7 ne uspije, stvarno neznam što i kako bismo dalje.....
    Ne postoji `dobar savjet´ u ovome, bitno je kako se vas dvoje dogovorite....ako ste spremni na novi postupak s novom donorkom, pa zašto ne mislim da je bilo takvih slučajeva, i po meni nema apsolutno ništa loše u tome
    Puno sreće želim u svakom slučaju, što god odlučili javi nam novosti!!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Redovito vas čitam i pratim, ali nisam aktivna u pisanju. Zašto - ne znam, malo sam nemarna. A ipak kad se trebam požaliti javljam se jer mislim da me samo vi možete razumjeti, vi koje ste prošle i prolazite isto što i ja.
    Evo nismo baš neke sreće, tako da je kod nas i ovaj put ß=0 (transfer bio 16.12.).
    Ne znam što dalje, ovaj put sam slomljena.
    Veliko hvala svima na informacijama, da nije bilo ovog foruma ne bih niti doznala za PFC kliniku, za koju imam samo riječi hvale.
    Svima želim puno sreće u daljnjim postupcima.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Sejla, hvala na odgovoru,jos razmisljam,u svakom slucaju javicu sta sam uradila

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Čičkolo draga baš mi je žao sada se malo odmori, pa ćete kroz neko vrijeme vidjeti što i kako dalje....što kažu iz pfc-a ako ste se čuli, predlažu li sada neku alternativu?
    Drži se

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Čičkolo,

odmori se malo, oporavi od neuspjeha.

Ima žena koje su prošle velik broj nesupješnih postupaka sa doniranim jajnim stanicama, ali su na kraju ipak uspjele postati mame.

Sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pozdrav svima!
    Da li netko zna da li je PFC još na godišnjem? Mirna mi se ne javlja, a malo mi je hitno!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj lina2 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!
    Da li netko zna da li je PFC još na godišnjem? Mirna mi se ne javlja, a malo mi je hitno!
    Pozdrav lina
    Ni meni se ne javlja, a rekla je da su na godisnjem do 02.01. ja evo jos od ponedeljka cekam da mi se javi
    Zovi ju ako je hitno, meni jos nije pa zato cekam
    U svakom slucaju sretno!!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

hvala lulu, ako se ne javi danas, zvrcnem je.

PinaColada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Florjan, jel sve tece ok kod vas??

Iskrene cestitke, evo citam forum, jer se i mi spremamo po 4. put u Prag, i znam da se i vi dugo borite za baby....od srece za vasu pozitivnu betu, suze mi krenuse!

PFC je poceo sa radom, nisu na godisnjem vise!

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

PinaColada, hvala na pitanju sve je ok, osim što suprugu muče mučnine i jako je osjetljiva na razne mirise
    Na prvom UZV se vidjelo srce i sada 26.01. čekamo drugi UZV

Pozdrav svima

Thisted avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Mi smo buduci pacijenti dr Sonje u PFC .
    Imamo termin za prvi UZV 30.1 , 29.1 bi vec krenuli put Praga.
    Nisam nasla ni jednu sličnu temu pa se moram javiti ovde, s obzirom da smo tu svi koji su prošli i koji će proći kroz te "slatke" muke na putu do potomstva.

Od 7.XII sam na terapiji sa YAZ kontracepcijskim tabletama, po planu treba da ga pijem do 19.I ( tako i radim )
    Međutim, 27.XII su mi se pojavile fleke na dnevnom ulošku, iz dana u dan je to bilo sve više i sve tamnije .
    Javila sam se u Prag MIrni , odgovorila mi je: " smedjkasti spotting je normalan kad žene koja nije prije uzimala kontracepciju krene sa kontracepcijom.
    Nastavite dalje prema protokolu, nije razlog za brigu."

9.I pojavila se krv i od tada do danas je konstantno prisutna.
    Javila sam to u Prag, niko mi nije odgovorio ni u petak a ni juče.

Molila bi sve koji su ovo prošli a i oni koji su upućeni više od mene da mi napišu da li je ovo normalno?
    Po meni ovo više nije spotting ovo je bila ozbiljna menstruacija.
    I zanima me da li remeti uskladjivanje sa donatorkom?
    Nije mali put a nisu ni mali novci u pitanju pa se ne bi igrala i otišla tamo da mi kažu dođite opet za npr 14 dana.

Ovo delovanje hormona kao i neizvesnost dok cekam na njihov odgovor me dovodi do ludila

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

kad ti je bila zadnja M? tj. u kojem dijelu ciklusa si počela piti tablete?

Thisted avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

7 XII je bila zadnja i Mirna mi je rekla da tada počnem piti tablete

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pozdrav Thisted!
    Meni isto Mirna nije odgovarala pa sam je jučer zvala. Rekla je da dobiva prilično puno mailova i da ne stigne odgovoriti odmah. Moj savjet je da je nazoveš.

Thisted avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Eto zvala sam u Prag, kad je moja situacija prenesena dr javljeno mi je da se odgadja moj dolazak za ovaj mesec.
    Danas prestajem sa kontracepcijom, kad prodje menstruacija trebam otici kod ginekologa da se izmeri endometrijum i pogleda ima li folikula i koje su veličine.
    Do sledećeg meseca se stopira i stimulacija donatorke.
    Kada posaljem rezultate UZV znacu kako i šta dalje.

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Pozdrav svima,
    molila bih da mi se u inbox jave cure koje su išle o vlastitom trošku na postupak.
    Imam par pitanja pa ako imate malo volje i vremena

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •