Ja bila u sparu u izvidnici za sutrasnji popust
Meni su tamo igracke skroz bezvezne![]()
Ja bila u sparu u izvidnici za sutrasnji popust
Meni su tamo igracke skroz bezvezne![]()
Monsoon ima -50%, ako kome treba svecanih haljinica i aksesoara za kosu, torbica i sl. Doduse, poslije NG stave i veci popust.
Jel bude Konzum -30 % na igračke sutra ili se još ne zna?
Jel tko kupovao u Tisku igračke, kakav izbor oni uopće imaju ?
Bude Konzum ovaj vikend, slali su neke mailove s tom obavijesti.
Zna li netko snizi li DM ikada svoje bingovske ukrase?
I molba, ako bude onih nenormalnih sniženja slatkiša (keksa!) u Mulleru kao lani, neka netko napiše ovdje!!
Ima trenutno negdje Dreft dva kom po onoj povoljnoj cijeni?
Benetton je snizio 30 posto. Ima super prakticnih stvari za klince.
Tisak 30 posto na slikovnice i igracke. Ima ok igracaka. Slikovnice su super i stvarno se isplati.
Massimo Dutty -50%
Deichman - 50%
H&M - 50 %
Sve na dio asortimana.
Bipa -40 ovaj vikend na sve parfeme
DM -30% na sve poklon pakete
I Kozmo -40 % na svu dekorativu, a ako imate poklon bon od 15 % na ukupnu kupovinu koji su dijelili prije tjedan- dva može se kombinirati.
Igračke su i u Plodinama ovaj vikend -30%
Carpisa do -50%
Eto, uoči Božića prilike za shopping i darivanje na sve strane.
Još da je love...
Naletjela sam na Kerver trgovinu i cini mi se da imaju kvalitetnu odjecu
(Nisam ni znala da je to hrvatski brand). Trenutno su im lijepe muske polo majice od debelog pamuka na 50% (170 kn), kosulje na 30%.
danas i sutra u kauflandu 70% na igračke
jel tko bio? kakva je ponuda?
Jel ko bio u konzuma? Jel popust vrijedi I za djecje knjige?
Ajme, Tanči, pa ti si stalno po dućanima, informirana 100%.
u kauflandu ima puno sniženih igračaka, scabble 99 kn, barbie u pola cijene, autići,...
I ja sam uzela lego policijski set i nesto ko barbiku (neka lutka iz nekog crtica) u konzumu. Imaju dobar izbor igracaka.
Jel su snižene i igračke za bebe? Pod tim mislim na nešto za razvijanje motorike itd..
Ma nisam, muž je bio u nabavci, a ja doma mijesila kolače.
A za ostalo je uglavnom zaslužan windowshopping kad tramvaj polako klizi Ilicom ili jedna šetnja West gateom.
Recimo petkom navečer je već treći put zaredom bio late night shopping pa me kolega koji stanuje u Zagorju, a s kojim povremeno putujem, tamo iskrca. On produži dalje, a ja prošetam i zovem muža koji pak dođe po mene ili se vratim s besplatnim busom.
Eventualno popijem kavu u pola cijene i kupim kaj mi treba. Najčešće to bude u Mulleru.
Recimo u petak sam si kupila farbu za kosu i ništa više.
I tako sa šetnjom završim radni tjedan.
Eh, da. U petak sam bila i u Kozmu u Jurišićevoj iskoristila popuste i kupila si za 30 kn dva laka za nokte, Essence maskaru (davno sam prestala koristiti Chanel i Lancome) koja je odlična i onaj čarobni Evellinov hardener za nokte. Bila sam sretna ko mala beba.
U Westu sam navratila i u Bipu, toliko željeni Chloe de roses mi je i uz 40% popusta preskup i iako se muž ponudio da riješi taj "problem" odgovorila sam ga.
Što se tiče Kauflanda i popusta na igračke, kao prvo popust je do 70% i kako su meni moji rekli; nisu našli ništa pametno.
Npr Monster high lutke snižene sa 300 na 150 kn i tome slično.
U Bipi na ovaj popust za parfeme možeš koristiti i 15% rođendanski popust..
zna li netko gdje ima sniženih psića sveznalica od fisher price?
u kauflandu su fisher price igračke bile na 70%, al mislim da je većina rasprodana
Next u point centru ima 40% ne znam do kada.
Samo da vam dam upozorenje ako ste namjeravali voditi djecu na besplatno slikanje sa djedom mrazom u foto kurti,prije nego sto
izaberete slike pitajte cijenu...nemojte dozvolit da vas opelješe kao mene..![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 23.12.2014. at 23:13
Ma da se razumijemo sama sam se kriva,jer nisam pitala.Inače kad smo razvijali slike čini mi se da je po slici bilo oko 1.20kn I kad su
stavili besplatno fotkanje reko super I pozurili mi.Napravili smo 12 slika I kazem ma moze sve(iako je većine skoro pa ista),kao mislim si
doći će me max 20kn..hahaha...kad ono 120 kn...10 kn su uzimali po slici..jesu mrvicu veće od običnih..al eto I kad misliš skonto, u biti
nije skonto samo nas trgovci znaju navući...rekla mi je frendica iz jednog dućana kako oni dignu cijenu I onda ko fol skonto...
..ajd bar ima lijepe slike..
Pituljice, ma nije ti meni bilo tak bitno... Nisam zbog toga isla tamo. Samo ne volim popuste na kratke rukave u prosincu![]()
Počelo sniženje božićnih slatkiša u Mulleru, 50%.![]()
![]()
U CC1 ima onih finih Speculaas keksa od lani, ali pitanje je do kada, gužva neviđena
u Mulleru do kraja godine izrada slika 10*15 po 1kn