Muma draga... Lovriću sunčeko...
![]()
potpisano
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za snagu![]()
Peticija potpisana.
Draga moja Muma, sve su riječi više isprazne kad napišeš šta mu se jadničku događa iz dana u dan. Uz sve to ne može biti bez boli, pupica naša...![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za snagu...
Muma,
Malo da dignemo svijest i zananje o tome sto to mitohondrijska bolest.
Jedan filmic koji ce mozda mnogima malo objasniti sto je to.
http://vimeo.com/62446736
Lulu-mama, hvala ti za ovaj video. Baš me uhvatila tuga. Da bar možemo nekako pomoći malom prijatelju![]()
Muma...molim i dalje :hug:
Hrabri dječače, neka bol bude što manja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mislimo na sve vas.
joj muma draga
da ga što manje boli ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lovro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za što manje boli
Potpisano i proslijeđeno. Ljubice mala da te ne boli~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Potpisana peticija, pusek vam šaljem!Laviću drži se!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
muma drzite se, sto god odlucili nije vam lako.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lulu-mama uf da, to je to, jako lijepo i kratko prikazano.Samo što je naša točna dijagnoza pod omjerom 1:100 000.
Nemamo danas ništa lijepog za napisatiKisik na respiratoru na maksimumu. Dobio je antidekubitalni madrac jer ne tolerira više okretanje na bokove, samo ležanje na leđima. Inače mu odmah padnu vitalne funkcije. Ali sam ga zato imala čast okupati popodne (ujutro je bio preloše za to). Samo što smo tata i ja primjetili da se više ne smiruje na naše maženje, kao da ga već apsolutno sve smeta.
pretužno je sve to.
samo da malenog pajdu što manje boli.
![]()
šaljemo mu puse... Kad bi barem one mogle umanjiti bol
![]()
pajdiću ~~~~~~~~~~~~~~
Muma draga![]()
Ahm... i doktorica s odjela nam je danas dežurna u intenzivnoj. Pretpostavlja da u ovoj fazi više ni ne čuje. Pravit ćemo se da čuje![]()
Ako ne čuje, osjeća. Osjeća da ste tu uz njega i da ga niste ostavili. Da ga volite najviše na svijetu i da biste najradije uzeli svu njegovu bol, da možete. I zna da su mama i tata tu.
Želim vam puno snage i za vas dvoje i za njega. S vama smo!![]()
![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~da imate snage za sve ~~~~~~~~~~~~~~![]()
Mis mali,samo da ga sto manje boli..
Muma ,grlim..
<3
Muma moja draga grlim te,Lovri saljem bezbroj vibrica da se stanje sto prije poboljsa. Ljubi nam ga puno,puno,naseg najhrabrijeg lava <3 <3
Teško je uopće nešto utješno napisati...Lovri bezbroj vibrica da ga ništa ne boli..a vama snage i snage...
Saljem puno ljubavi nasem malenom pajdi, molim Boga da ga ne boli i da i dalje osjeca svu ljubav ovoga svijeta koju mu pruzaju mama i tata! Vibram za mir u vasim srcima!
~~~~~~ za čim manje boli, i roditeljima za snagu, hrabrost i mir!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Posljednje uređivanje od žužy : 09.01.2015. at 10:43
Draga Muma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ne znam sto reci~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto manje boli i vama za snagu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mislim na vas
Puno snage malom Lovreku i hrabrost mami i tati!!! Mislimo na vas.....
Svaki dan ste nam u mislima![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Muma,
želim vam snagu odozgo, od Boga i da milog pajdu što manje boli...