mimah pokusat cu popodne linkat koji laksi zwow ako uvatim vrimena :mig:
mimah pokusat cu popodne linkat koji laksi zwow ako uvatim vrimena :mig:
e da, bila sam u lidla. uhvatila sestri grudnjak i sebi jedan gornji dio s patentom jer mi to fali. gledala sam jos one majice kratkih rukava al sam odustala. tajica je bilo samo 3/4 pa sam preskocila.
jutros sam bila i u ginekologa. trazila uputnice za vadjenje hormona jer imam problema sa licem zadnjih pola god-god. jedva sam dobila, tio mi je samo prepisat druge pilulu :mad: al nisam se dala![]()
ja sam odradila sljedeće:
plank up x10
cross ankle push up x 10 (5+5)
elbow plank hip pendulumx5 to side plank leg lift 5 set ova na jednoj strani
cross ankle push up x5
elbow plank hip pendulumx5 to side plank leg lift 5 set ova na drugoj strani
cross ankle push up x5
one leg bridge butt lift x10 (5+5)
plank to bird dog x10
ab splitters x10
kick through push up x10 (5+5)
i tako 3 runde
ako ikada ozljedite medijalne ligamente ovo je odličan trening. nadam se samo da će proć brzo jer ću ovakvim treninzima uskoro izgledati kao oni frajeri koji izbjegavaju leg day u teretani.
Mimah nema smisla raditi samo jedan dio tijela. sve mi imamo neki dio koji nam je najproblematičniji, ali rezultati svega, pa tako i tog dijela dolaze kontinuiranim treningom izvan zone ugode. koji uključuje i cardio i snagu, onda ce se srediti i gornji dio ili trbuh ili što već. ja mislim da je cubana u pravu i da je body revolution dobar za početak.
Da, plankovi, sklekovi i burpeeji su dobri za upper ako nemas opremu.
Mimah nije mislila raditi samo gornji dio nego izmjenjivati lower i upper (i core, i sto li je vec sve dobro raditi za cijelo tijelo).
aha, sorry onda Mimah na mom malom predavanju, ne čitam pažljivo!
hmmm, i ja s report-om iz Lidla: ubola jedne (zadnje) duge tajice ali sa širokim nogavicama (ja htjela uske ali šta sad, nije mi se dalo riskirat tražeći u drugim lidlima) + obične tajice peri deri. Grudnjaka također već nije bilo, a bila sam oko 11h![]()
a jbg.
ja sam htjela ići jutros prije posla al sam se prekasno digla
nekako mi puno sna treba u zadnje vrijeme
hmmmm, i da dodam, sad vidim da su mi tajice prevelike, a bilo je xs onakvih kakve sam htjela
niš, poslije posla pokušat napravit zamjenu.....
Posljednje uređivanje od Danči29 : 08.01.2015. at 11:58
A ja se nadala da ću si kupiti sutra, danas ne stignem
Ali pogledajte oysho, ima predivnih stvari
http://www.oysho.com/hr/en/gymwear-%...-c1293675.html
Da, nisam ja mislila samo jedan dio tijela, nego, nasla sam te vjezbe pa sam ih, da ne trazim brzinski dalje, odvjezbala 2 dana zaredom.
Zuskine sam odabrala jer sam po vama skuzila da mi za nju treba najmanje vremena dnevno. Ako pokusam neki program za koji ce mi trebati pola sata ili duze, necu stici nista. Znam da mogu jednostavno napraviti koliko stignem, ali kad vec postoji zaokruzen program koji krace traje, onda mi je to logican izbor.
Hvala, MB!
krenula sam...
prvo sam se zagrijala uz Sopekicu na njenom Ultrafittu, nešto malo njenih (besplatnih) odvježbala, a onda naišla na ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=LEqja3bPU4Q
Ima malo skakutanja, ali ništa prezahtjevno za moju tintaru...
Što vi mislite o ovome, jel bi mi koristilo "samo" to???
Tangerina, hvala, vidjela sam link, ali 40 minuta mi je malo too much![]()
ne mogu na YouTube na poslu!
a sopekica mi se srozala u očima kad sam ju vidila na reklami za taj ultrafit da radi "čučnjeve" u tenisicama na petu![]()
nije ona na jutjubu...samo sam se zagrijala uz nju, jer su joj druge vježbe na plaćanje...ovo je neka druga ženska na jutjubu
Mimah imas i odi kratkih treninga :http://www.fitnessblender.com/
na trazilici odaberes vrstu,tezinu i duljinu treninga....
mayato, ako imas nekih zdravstvenih problema radije da se posavjetujes sa nekim strucnjakom sto smijes a sto ne,pilates i joga se inace preporucuju jer nema nekih trzajnih pokreta isl...
ja sam pocela radit (organizirano u grupi) sa KB 6kg,sad sam (nakon 2god) na 12tki ali samo za swing,evo i russian twist sam neku vecer uspjela sa 12kg...
inace me nakon swinga boli guzica i straznja loza,nekad cak i listovi.....
mogu 40ak sa 12tkom odjednom ali volim radit serije po 30...
kako sam ljevoruka,desna mi je ruka slabija i to znatno tako da clean&press nemogu sa 12kg ....
a nevjerojatno koliko brzo se snaga gubi,prije par mjeseci sam bas vjezbala i radila na zgibovima i dosla do 10ak, prije par dana idem (nakon duljeg vremena) pokusat koliko mogu i vec nakon 3 izdusila....![]()
ali mislim da sam konačno ubola nešto za sebe
https://www.youtube.com/watch?v=ZqC7k8SJwg0
mayato neman pojma sta bi ti predlozila jer ovo sta ja obicno radim ima bas dosta cardia...
Posljednje uređivanje od malena beba : 08.01.2015. at 16:42
mimah i ostale cure koje zanima zuzka, mozete ovdje malo pogledat: http://litealloy.com/workouts/tags
moze se odabrati duljina, te oprema/bez opreme itd. nekih workouta vise nema ali te mozete upisati na you tube pa cete ih nac
ovaj link što sam gore stavila je po meni ok, ima i zagrijavanje, sve skupa traje 30min, ciljano ide na gubitak teine štomeni odgovara jer sam nakon prestanka pušenja i ovih blagdana dobila parkg, a vježbe su za početnike
https://www.youtube.com/watch?v=ZqC7k8SJwg0
Jedino što ne znam koje kg su utezi...možda 1kg?
Ovo je koristan link, hvala MB, skroz sam ga zaboravila.
Znači loža boli od svingova, to je jedino što boli danas.
Skulirana je dobro predložila fitness blender, vježbe nisu prezahtjevne, nema puno skakanja kao kod Zuzi, a ima svakakvih treninga.
Mayato, dobrodošla! Ako nemaš ozbiljnijih zdravstvenih problema, malo isprobavaš dok ne nađeš ono što ti paše. Ja sam svojedobno krenula od Jillian koja mi je bila prelagana, preko insanityja, što mi je pak bilo preteško, i onda mi je Zuzi bila ok, s tim da sam modificirala dobar dio njenih vježbi (a i nisam krenula s kauča kao totalni početnik).
Meni je bilo trčanje danas u planu preko dana, ali nisam stigla, nisam pametna da li da idem sad navečer, tj. koliko su zaleđeni trotoari i atletska ako temp. padne ispod nule :/
mayato, malo sam bacila pogled na ovaj tvoj link, vježbe snage mi izgledaju dosta slično kao u Jillianinoj 30day shred level1, samo bez skakanja
super da ima toliko izbora, meni se ustvari nije sviđalo zadnje kad sam vježbala, pa svaki dan radiš isti trening i naučiš sve napamet šta govore
ola, cure! stigli smo u zagreb i od sutra krećem
mislim da ću startati s KB i onda vidjeti što je još zuzi radila ovaj tjedan.
dobrodošle, mimah i mayato!
ja sam počela vježbati s jillian (ima topik s linkoviam na vježbe) i skoro svi njeni programi su mi super.
radila sam i sa shaunom t- one hip hop abse i sl.
i focus koji traje 25 minuta i izvrstan je program, možda malo težak za početnike jer ima dosta skakanja i ne baš puno odmora
ja sam isto htjela preporučiti vam fitnesblender, tamo se može svašta naći!
Anci jedva cekam da probas taj kb!
Meni je bio ubitacan, a samo sam swing sa 12 radila.
Ja sam danas preskocila jer sam sortirala legice cijelu vecer *okp_vecer*
Uvjerena sam da imamo najvecu kolekciju legica u zagrebu
Trebam jos kutija pored ovih 10 koje vec imamo
Sutra cu novi body crush i mozda ovaj petominutni koji sam preskocila. Mozda taj petominutni ujutro a ovaj drugi popodne
Cardio shred 7. Baš nisam dorasla zgymu, swingove sam radila s obje ruke, a onaj zadnji goblet knee ups s utegom od 3 kg umjesto kettlebella.
I bila sam dosta sporija od nje, ali sam jako pazila kako izvodim vježbe, bezveze mi da trčim za njenim vremenom i ništa ne napravim kako spada.
Uf, vikki taj sam preskocila a izgleda mi odlicno. Morat cu ga ugurat sto prije.
Inace, ja uopce ne vjezbam sa zuzi, pogledam objasnjenje vjezbi, zapisem ih i vjezbam bez da gledam video ili sat. Inace me tehnologija kod vjezbanja samo ometa, te zapne video, te zaspe ekran, ljepse mi je bez toga
Mene je jutros neki vrag probudio u 5.50 pa sam se digla, popila kavu i odvježbala ovaj vikkin cardio shred 7
sve osim goblet knee upsa sam radila s 12, njih sa 8
jedina modifikacija koju sam napravila kod tih goblet knee upsa je ta da sam nogu koja je savijena na podu postavila tako da se djelomično i na prste oslanjam, ako me kužite
tako mi je bilo lakše dignut se
ti goblet knee upsi se osjećaju i u nogama i u leđima, baš je teška vježba
čini mi se ko dobar način za vježbanje pistola za ove poput mene koji ga ne mogu
danči, vjerojatno je kasno, al evo naletila sam i na ovaj recept za slatko od bundeve https://zuzkalight.com/nutrition/pum...g-frosting-fm/
Betty, bravo za ranojutarnje vjezbanje!
Kuzim te za goblete, i meni su teski. Kad sam prvi put radila, tako sam i ja namjestala prsteno sljedeci put sam normalno i pokusavala se ustati nekako :D
Teski su.
Ja uglavnom radim s njom, nekad je ugasim.
Istina je ovo sto vikki kaze, nekad zna biti tako brza da ne stines uzivati u movementui tu ju je bolje pauzirati. Nije brzina uvijek kljucna. Tatianna radi sporije i smirenije i nekad mi cak vise pase. Recimo njene vjezbe za lower su mi genijalne i dupe fakat boli!
Ali oprez s Tariannom- njeni friskiji treninzi su ubitacni! Cak i za Danci :D pa se nemojte bedirati.
Danci, da ne budes uljezja cu s tobom koji put raditi Tonija. Ja volim onaj cvx (cardio s utezima, znas...) i warrior.
Posljednje uređivanje od Anci : 09.01.2015. at 09:11
ja radim uvijek sa zuzi jer volim tempo koji nabija, ja se onda uvijek trudim da budem bar malo brza od nje pa time stvarno dižem efikasnost treninga. no mislim da isto nema smisla ako se zuzi tek počinje raditi, dok se malo ne usvoji njen način rada... tad je bolje malo polakše. ali sigurna sam da bi ja da si sama dajem tempo bila bar malo sporija.. i time manje efiksna.
danas sam ko i jučer al sam u svaku rundu još dodala 30 knee hugs i 10 reptile i još sam napravila one min push up- napravila sam ih 28. uglavnom, noga mi je bolje. još ju malo osjetim, ali super je naspram jučer kad sam šepuckala čitav dan.
Sasa, ab splitersi ti nisu bili dovoljni
Ja sam danas doma. Probudila sam se u pola 9 sto je za mene puno spavanja. Legla u ponoc, nista posebno.
Idem nam staviti neku gustu povrtnu juhu nek se kuha i pokusati napraviti KB od neki dan.
Djeca izvukla biljeznice jer imaju neke prekopraznicke zadace i odmah me jeza hvata od pocetka skole![]()
Imate na fitness.com.hr dosta stručnih članaka o nekim vježbama s kbellom - a ima i uključenih videa, možda pomognu.
Ja sam trudna radila sa 12, a prije toga sa svojih 50 kg sa 16. Sada mi je kbell od 12 kg za sve ok. Nisam ni nešto nadobudna, više mi se trči i jedva čekam manje klizavo i ljigavo vrijeme.
ja isto sam više za aktivnosti na zraku, počela sam klizati na ledu, pa mi je to super. Trčim kad nema leda. ma volim skoro sve.
Pratim vas al nikako da se ubacim u taj djir vježbanja sama kod kuće, očito nisam tip za to, mislim meni je najveći problem KAD. Defintivino se neću dizat u 6h da bih vježbala jer u to vrijeme ne znam za sebe. Svaka čast nekima od vas!
Nije mi fora da mi djeca trče oko mene i ometaju me, volim bit koncentrirana i u miru.Tako da još nisma ni probala sve te linkove, zapravo jesam jedan dan pa su oni počeli vježbat sa mnom, oko mene, ludilo i ....odustala...
Kad vi vježbate (a da nije rano jutro)? i gdje su vam tad djeca? Moji su 3 i 5 god.
Čini mi se da ću opet upisat aerobik preko zime, prije nego se organizirat da vježbam doma![]()
Ja znam vjezbati kasno poslijepodne, oko 19. I rano ujutro u 6:15
Moje su starije (10 i 8).
Ako ti je jos metko doma, nek ih proba zabaviti tih pola sata ili ako ne, stavis im doru istrazujepa skakuces pored njih. Ovo zadnje je meni znalo biti koma
dok cure nisu naucile da ne smiju zanovijetati i pricati samnom.
Thanx Anči nema druge nego da ih muž makne u dječju sobu.
Al čim oni skužnu, garant će htjet vježbat sa mnom, to im je fora, mali ide na sport, malena na ritmiku, pa su im neke vježbe istezanja poznate kuku le le hoće mami pokazat kako i oni znaju.Veselje....
Meni treba pravi mir onaj zagarantirani, zapravo da sam sama u stanu, da sam sigurna da mi nitko neće smetat
i koliko često vi vježbate?
čini mi se da mi je lakše organizirat se otići van negdje na sat i pol na neki organizirani grupni oblik sporta nego doma samo pola sata![]()
ako ne vježbam ujutro prije posla, onda vježbam popodne, kad djeci spremim nešto za jesti, sjednem ih za stol, oni njupaju a ja vježbam
i moji imaju 2,5 i 5,5
ja sam uglavnom sama s njima popodne zbog muževog rasporeda na poslu (još ovaj semestar, jedva čekam da to završi) i nemoguće mi je ići na nešto organizirano
sasa, super da ti je koljeno bolje!
ima smisla ovo što govoriš za brzinu i zuzi ali ja bih još malo pričekala s tim level-upom
anci, obavezno odmah raportiraj kad završiš kb!![]()
Lili, ja vjezbam gotovo svaki dan. Prije sam jedan dan pauzirala, sad cak ni to osim ako nesto neplanirano uleti pa ne stignem. Nastojim svaki dan vjezbati jer mislim da je to dobro. Sjedim cijeli dan na poslu i u autu do doma i pase mi ovako. Jedan dan je vjezba yoga. 6 dana normalni treninzi, uglavnom zuzi, a jedan dan yoga.
S tim da, kad je ljepse, jedan dan idemo na sljeme i taj dan ne vjezbam. Sljeme mi bude trening. Ili trcanje. Ako trcim, ne vjezbam.
Sad sam konfuzna jer sam mokra i upravo sa zavrsila novi KB!
Betty, mislim da ce se sasa odusesviti kad dodje doma i napravi kb
Mislim da sam svladala snatch!! Tezak je jer su vjezbe teske, onaj surender mi je bio tezak i one arm high pull 30 u komadu.
Pistole sam se uz asistenciju druge noge dizala, a spustala kao u pravom pistolu.
ja sam odvježbala svojih 30min od 10:15 do 10:45. Prije kuhanja ručka. Ja ne radim pa imam cijeli dan na raspolaganju. Curka ima 4 godine, malo vježba samnom, malo grinta, malo mi se provlači između nogu...u principu mi ne smeta jer se isključim, ali kad postane fakat smetalo onda joj velim i ok.
Bravo, mayato!
Sasa, bas mi je drago da si bolje!
I ja sam danas doma i upravo sam otrčala 7 km.
Sasa, ti možeš pratiti Zuzi jer si u formi, nama koje nismo nema smisla ganjati brzinu i loše izvoditi vježbe, nikakve koristi od toga osim ev. ozljeda.
Inače radim uz nju kad radim nove vježbe, pogotovo ove kombinacije, nema šanse da ih na brzinu zapamtim, koncentracija i pamćenje su mi nastradali od nespavanja :D
Stare treninge mogu bez nje, jer su jednostavnije vježbe (ili sam ih s vremenom naučila).
Lili, ovisi i kakav si tip, neke motivira grupa. Ja sam od teretane odustala kad sam vidjela da plaćam da bih jednom tjedno otišla, jer se stalno nešto ispriječi, a ima kvalitetnih treninga doma. Teretana mi je bila super jer sam naučila dobro se zagrijati, istegnuti, a i koja je vježba za što i način izvođenja.
Svaka čast za goblet knee ups s girjom, meni su teški i bez nje, sve krcka u koščicama :/
ja sam još dok je mala spavala napravila power yogu 7, jer sutra putujemo i ne znam hocu li stići vježbati, a u nedjelju sam već dežurna..