Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: dugotrajna temperatura+nalaz krvi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

dakle od jucer ti u biti nema temp? i jos si je odvela na hitnu,tamo su ti potvrdili da su pluca cista...ja se ne bi brinula niti davala antb!
    bas me zanima,da li su ti u apoteci odmah priremili suspenziju? (koja se onda mora potrosit u roku 7dn)

da te utjesim,ja sam prije par mjeseci identicno postupila,odvela dijete pedijatrici koja je odmah propisala antb kojeg nisam dala...
    odvela sam je nakon 3ćeg dana visoke temp iz straha da nesto ne sidje na pluca,no ona je pregledom utvrdila da da su cista a antb propisala samo radi temp (o brisevima ili vadjenju krvi ni rijeci)
    ja sam odlucila pricekati i na kraju antb bacila u smece....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 14.01.2015. at 19:42

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    dakle od jucer ti u biti nema temp? i jos si je odvela na hitnu,tamo su ti potvrdili da su pluca cista...ja se ne bi brinula niti davala antb!
    bas me zanima,da li su ti u apoteci odmah priremili suspenziju? (koja se onda mora potrosit u roku 7dn)

da te utjesim,ja sam prije par mjeseci identicno postupila,odvela dijete pedijatrici koja je odmah propisala antb kojeg nisam dala...
    odvela sam je nakon 3ćeg dana visoke temp iz straha da nesto ne sidje na pluca,no ona je pregledom utvrdila da da su cista a antb propisala samo radi temp (o brisevima ili vadjenju krvi ni rijeci)
    ja sam odlucila pricekati i na kraju antb bacila u smece....
    da, zamisli!!! evo večeras ispod pazuha 37,3! pa to je nevjerojatno!još sam sva u strahu, oprezna, pipam, gledam, kontroliram..ali ona je bolje! da, u hitnoj rekli nema ništa..

što se sirupa tiče, naravno da su napravili suspenziju koja vrijedi 7 dana, a nama dr rekla piti 8 dana!ja pitala u apoteci, kako je to moguće, moramopit 8 dana, a suspenzija valja 7 ?! a onaće meni: " ma valja to 15-ak dana"
    ! ja nemam riječi!! PA JEL ĆEMO SEV RADIT ODAKATIVNO?? ONAKO C

dakle, i tisi bila hrabra?! ak sutra bude sve ok, pa di će mi bit kraaj od sreće i ponosa na samu sebe?!

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    na kraju antb bacila u smece....

nemojte antibiotike bacati u smece. to se nosi u apoteku da oni zbrinu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •