Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: Loša reakcija naših bližih na naše posvajanje!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nana, ovo što pišeš za dječje ponašanje imamo i mi, neposlušnost, nestašluci, tipično za djecu, samo što "naša" djeca obično "skaču" na svaku opomenu bojeći se i braneći, to vjerojatno proizlazi iz onog da osjećaju strah od povrijeđenosti/odbacivanja. Moja mama zna super s njim, preokrene situaciju tako da se sve smiri. Baka se zna "svađati" s njim i to mi zna biti istodobno i smiješno i tužno kad se odrasli spuštaju na razinu djeteta kad ne bi trebali. S mm-ovim roditeljima živimo i oni znaju isto s njim, ide sve bolje, deda je strog pa je ponekad dovoljno da deda zaviče. Jedini im je unuk i zasad nema naznaka da će ih biti još.
    No nažalost ne mogu puno koristiti baka/deda servis jer se on i dalje drži za mene. Mi imamo teta servis (teta ga je odgajala dok nije došao k nama). Obožavaju ga tamo, ali su ga i malo razmazili. Tako da je to dijete imalo sreću biti dobro prihvaćeno.
    Nana, bitno je da djeca imaju vas. I ja imam dijelove obitelji/rodbine koji si nisu dobri. Ne fale mi, samo mi je žao kaj je tak.

nana74 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Nana, bitno je da djeca imaju vas. I ja imam dijelove obitelji/rodbine koji si nisu dobri. Ne fale mi, samo mi je žao kaj je tak.
    Ja znam da smo im mi kao roditelji najbitniji. Tako i je!
    U široj obitelji imaju ljude koji ih vole (i obožavaju) i onih drugih. I nije to neuobičajeno u obiteljima. Bez obzira na posvojenje.
    Ovdje sam samo htjela ispričati što se nama događa kako bi se vidjelo da nisu sve šire obitelji za posvojenje. Htjela sam pokazati kako ima i onih drugih. Mi smo, što se tiče toga, ok. Suprugu je teško, ponekad.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •