Moram napisati da je frendica kod slinavca zrnce ljudskosti u ovoj zivotnoj situaciji. I uzasno mi je drago zbog toga.
Za frenicu, slinavca <3
Moram napisati da je frendica kod slinavca zrnce ljudskosti u ovoj zivotnoj situaciji. I uzasno mi je drago zbog toga.
Za frenicu, slinavca <3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo nasNikako da izađemo na kraj s upalom pluća i bakterijama. Crp je taman počeo padati i sad ponovno raste. Daju mu antibiotike, ali ništa. Mali do njega ima mrsu
![]()
iš iš bolešćurine od našeg malog slinavića
da je sutra bolje~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za tvoju snagu muma
malom našem![]()
:moli:
Za snagu za borbu protiv bolesti malom miconji...![]()
i za mamu i tatu![]()
Muma, pacijent s mrsom mora u izolaciju.
Puse za L.
~~~~~~~~~~~~~malenom hrabricu♥ puse♥
Muma big hug! ♥
Lovro~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
Muma, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lavića i sve vas![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Kako ste nam danas? Jesu maknuli susjeda u izolaciju? Pada li crp?
Mislim na vas.
![]()
![]()
![]()
Susjed je kraj nas i dalje. Ali ni Lovri nije bas dobro. Crp i dalje raste, napuhnut je ko baloncic. Vec su i doktori zabrinuti. Smanjili su unos hrane jer vise ne znaju sto da rade. A i pun zeludac mu ometa vitalne funkcije jer pritisce srce. Bilo je i boljih dana, a bit ce i gorih. Borimo se.
~ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ˇ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Miš mali, ne zna čovjek više ni kaj bi, ni kak bi, da mu olakšaš... Izljubi ga od nas sutra puno!
Grlim... držite se!
:![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drzite se,mislim na vas.
Puse najvece mami,tati i Lovri ♥♥♥
A bubilica naša mala
Drž se pajdiću~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Drzite se!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~