-
Jednom u 2 tjedna veliki shopping u Lidlu (taj mi je najbliži, ako ne računam Superkonzum): brašno, šećer, ulje (maslinovo i suncokretovo, bučino kad ne uspijem nabaviti Hladnićevo iz uljare), mlijeko i mliječni proizvodi (kad sam tamo), voće, povrće, deterdžent i sredstva za čišćenje, salvete i papirnati ručnici, konzervirano povrće i voće, njoki od krumpirovog tijesta, špecli, maslac, niskokalorični margarin, mineralna voda, 100% sok od jabuke, smrznuta riba, rijetko kad kupim meso ako mi se baš žuri, mljeveno nikada. Tamo još kupujem kozmetiku, voće i povrće zimi kad je na placu loša ponuda, konzervirano voće i povrće i mogla bih sad nabrajati do sutra (čaj, kava... razno).
Tjedno: mesnica (ili Karlo na trgu Volovčica ili Vučić na tržnici Utrina) i ribarnica
Povremeno: Kaufland ili Billa (ako naletim, ima stvari kojih nema u Lidlu) ili Plodine, ako se zateknem u N.Zagrebu kod svekrve
Rijetko: Superkonzum (obično kad trebam nekakvo cvijeće, imaju dobru cvjećarnicu)
Prije smo češće išli u Mercator u Vukovarskoj, ali otkad je to preuzeo Konzum, bili smo jednom, pa baš nemam neki uvid kako je tamo.
U kvartu imam voćarnu koja mi je dobra, a u susjedstvu još imam dva kvartovska dućana (mali Konzum i još jedan) gdje povremeno zalazim, ali ne baš često. Kruh uglavnom kupujem u kvartovskom Mlinaru.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma