Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: Gdje kupujete špeceraj ...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    imaš u zapadnom dijelu grada dva 8ili 39 kauflanda - jedan novi na zagrebačkoj.
    sorry, ali sa Vrbika na Zagrebačku po špeceraj...

gledala sam na njihovoj tražilici i stvarno nema bliže.

Kaufland je jedini od tih velikih centara kojeg nema u širem centru.
    Posljednje uređivanje od orange80 : 21.01.2015. at 15:26

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku
    sorry, ali sa Vrbika na Zagrebačku po špeceraj...

orange80, to je zagrebačka avenija, ne zagrebačka ulica. meni je s knežije oko 2km, a dođem za par minuta.
    znači ako si ti na vrbiku - nije puno dalje. na semaforu kod vemila skreneš desno, i odmah na lijevoj strani je kaufland.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    orange80, to je zagrebačka avenija, ne zagrebačka ulica. meni je s knežije oko 2km, a dođem za par minuta.
    znači ako si ti na vrbiku - nije puno dalje. na semaforu kod vemila skreneš desno, i odmah na lijevoj strani je kaufland.
    tnx.

ma ja sam gledala na onom njihovom lokatoru i nudi mi najbliži dućan na adresi Zagrebačka cesta 136, udaljenost 4,6 km,
    a dućan je označen skroz gore pri Črnomercu, dakle najkraću putanju niti ne nudi po autoputu nego kroz Volitno

drugi po redu mi nudi u Jablanskoj 80 (to je zapravo na Zgb. aveniji) i taj mi očigledno ti i Nanoibeba nudite.

sorry cure na strančarenju.
    Posljednje uređivanje od orange80 : 22.01.2015. at 09:44

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovak, moje iskustvo skoro svakodnevnog odlaslka na plac - mislim da je sigurno 80% robe sa zelene tržnice, ali još uvijek postoji onih 20% zbog kojih ja volim ići na plac i tamo kupovati - istina, to je sada još uglavnom samo mliječni dio, ali nađe se i domaćeg voća i povrća ali to se brzo proda

ja ne mogu, i ne mogu, a ne znam što će biti ako zabrrane prodaju mliječnog, kupovati sir, vrhnje, jaja, češnjak, luk u dućanu. Sve ostalo mogu, ali ovo ne

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •