Ali ovo boldano banke neće napraviti. Mi smo se prije dvije godine raspitivali o konverziji u eure, i naravno da su nam ju htjeli napraviti po trenutnom tečaju, a u tom slučaju bi ispalo da smo nakon 5 i pol godina plaćanja kredita dužni jedno dvadesetak tisuća eura VIŠE nego na dan kad smo ga uzeli. Pa tko može na to pristati?! I onda onaj Bohaček posprdno izjavi kako su svi dužnici imali priliku svoje kredite konvertirati u eure, i tko im je kriv što nisu.
i, da, ja se također ne sjećam da mi je kamatna stopa ikad bila 4%, moram provjeriti ali mislim da smo startali s 4,97, i ne znam jesmo li otplatili par rata prije nego je skočila.
I također nisam uzimala kredit za provode, skijanja, kupovinu apartmana ili stana s 5 spavaćih soba, nego također da ne moram svaku večer za spavanje razvlačiti trosjed u dnevnoj sobi. I tko mi je kriv što sam stambeno pitanje htjela riješiti prije nego mi kći krene u školu pa da je ne moram seliti kasnije u drugu školu, a potrefilo se da su tad cijene nekretnina bile nebu pod oblake? I tko mi je kriv što smo htjeli živjeti bliže starim roditeljima da im budemo na pomoći i da nama bude lakše, a Novi Zagreb i okolni kvartovi i danas drže cijenu a onda su bili abnormalno visoki? I tko mi je kriv što su nas radi godina smatrali nedovoljno pouzdanima da nam daju kredit u eurima, ali vidi vraga bili smo im dobri za švicarce?
I najviše od svega, tko mi je kriv što se nisam rodila u bogatoj familiji ili bogato udala pa da mi netko drugi riješi stambeno pitanje, pa bih sada mogla pametovati onima koji imaju kredite?
Za sve sam si samo ja kriva, pa nek me deru.

.
Odgovori s citatom