Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Keksi kao uzina u vrticu (grrr....)!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj kajsa prvotno napisa Vidi poruku
    i kod nas su keksi oni koje donose roditelji (npr. ostane nakon proslava rođendana)
    u našem vrtiću je ponekad za užinu samo limunada pa u tom slučaju uz limunadu tete daju svakom djetetu po 1 petit beurre
    meni ne smeta
    ja sam znala ponekad odnijeti suho voće
    Meni je to katastrofa. Limunada i 1 keks za uzinu? Nakon spavanja, 3 sata nakon rucka? Jos trebaju neki cekati 2 sata da dodu kuci. pa sto nisu gladni?

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je to katastrofa. Limunada i 1 keks za uzinu? Nakon spavanja, 3 sata nakon rucka? Jos trebaju neki cekati 2 sata da dodu kuci. pa sto nisu gladni?
    ne, to je za užinu između doručka i ručka

doručak je u 8
    užina u 10
    ručak u 12
    a nakon spavanja opet užina
    Posljednje uređivanje od kajsa : 28.01.2015. at 21:37

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moj obiteljski vet. inspektor mi redovito objasnjava koliko je u SR Hrvatskoj bilo vet. inspektora a koliko stoke 70-ih i 80-ih vs koliko ima zaposlenih u Min. poljoprivrede sada na toj duznosti a koliko stoke danas. Mislim da i sami mozete pogoditi trendove, ali faktor smanjenja stoke vs faktor povecanja ljudi koji rade u ministarstvu na tim poslovima je fascinantan (napomena: govorim o faktorima u smislu visekratnika broja deset)

Uglavnom, kupuje se u trg.centrima jer je jeftinije, a ionako je vise-manje sve to isto. S obzirom da se osoba nagledala i malih domacinstava prilikom inspekcijskog rada i uvjeta drzanja zivotinja na nasem selu definitivno nikad nije predlozila da kupimo kao sto se tu cesto preporuca "domace" meso, pogotovo ne na crno kako se pretezno i prodaje....

Hrenovke povremeno kupujem, kao i pastetu, pazim samo da pise bar 90% mesa jer ne volim patvorine

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •