Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Keksi kao uzina u vrticu (grrr....)!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Petticoat prvotno napisa Vidi poruku
    Deaedi,
    vidis nisam nisam ni to znala za voce iz rinfuze i bas sam navela gore primjer djeteta koje doma ne jede slatko, i prezderavanja kada mu se pruzi prilika

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ja bi rekla da je to pretjerivanje.
    Ali dobro, ja imam klinca od 1 g koji se ne moze prezderavati nicim ako mu se ne turne u ruku. Ako mu mogu tutnuti bananu ili krusku, radije cu mu to dati nego keks. A njemu je ionako svejedno! On ce pojesti oboje. Zato su mi tupavi argumenti da mu treba dati cokoladu doma, kako ne bi isao po rodjendanima prejedati se cipsa i bonbona. Com'on!
    Cilj topica je bio pitati ima li neka "zdravija"zamjena za keks u vrticima, a ne tko zdravije jede i kako vege-mame imaju prst prasine po podu, i frizider meat-free. Ono, bezveze rasprava.

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    Ali dobro, ja imam klinca od 1 g koji se ne moze prezderavati nicim ako mu se ne turne u ruku. Ako mu mogu tutnuti bananu ili krusku, radije cu mu to dati nego keks. A njemu je ionako svejedno! On ce pojesti oboje. Zato su mi tupavi argumenti da mu treba dati cokoladu doma, kako ne bi isao po rodjendanima prejedati se cipsa i bonbona. Com'on!
    Cilj topica je bio pitati ima li neka "zdravija"zamjena za keks u vrticima, a ne tko zdravije jede i kako vege-mame imaju prst prasine po podu, i frizider meat-free. Ono, bezveze rasprava.
    Ti si od svega sto sam napisala i dala ti primjer mama koje ne daju slatkise i da su zdraviji keksi i manje zlo od mnogocega drugog i da takve mame obicno ih nije briga za bilo sta drugo ali bitno da nikad ne proba zlo od cokolade.Gle nije isto dijete od godini dana i dijete od dvije i pol kada je svjesno cokolade, i slatkisa, niti su isti rodendani starije djece i jednogodisnjeka

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku

Onda si na krivom topicu, jer se tu govori o prehrani u vrticu (dob 3+), a tvoje dijete je jasličke dobi, pa ti je rasprava stvarno bezveze.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Onda si na krivom topicu, jer se tu govori o prehrani u vrticu (dob 3+), a tvoje dijete je jasličke dobi, pa ti je rasprava stvarno bezveze.
    Ne bih rekla da je lulu-mama na krivoj temi, obzirom da je ona i pokrenula temu o keksima u očito jasličkoj grupi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •