Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1226

Tema: majke protiv udruge Roda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa ima negativnih percepcija, to je uvijek tako.
    novi na forumu se cesto osjete napadnutim, to smo vec toliko puta prosli. Gospodja zbog koje je pokrenuta ova rasprava se osjetila napadunutom. KOliko puta kad citamo postove npr od Bety se osjetimo nesposobne oko rucka. zena cini cuda u kuhinji za 15 min. ja jedna luk ocistim. E sad je pitanje da li cu ja vjerovati Bety, ili cu se potruditi i postati kao Bety ili pak cu reci majko moja, ove su sve neke Majke s velikim M i dalje govoriti da su one to. Naravno ovisno o mojoj percepciji bit ce to negativno ili pozitivno.
    KOliko nas je ovdje osjetilo nesposobnim na nekim temama?
    JA puno puta, ali ipak volim ovaj forum, volim forumasice i forumase iako ih ne zanm. naravno da imam i onih koje rado preskacem u citanju.

A tesko je ljudima objsaniti da stav Udruge nije stav koji se formira na forumu. pa ne da bi radila moderatosrka metla ili nego bi to bilo jednoumlje.
    No kao clanica Udruga si ne moze dopusitti to u podrucju oko AD. i tamo radi i metla i

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

zaboravih napisati IBFAN
    Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    No kao clanica IBFAN Udruga si ne moze dopusitti to u podrucju oko AD. i tamo radi i metla i

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •