Pokazuje rezultate 1 do 50 od 127

Tema: SRCANE GRESKE - OPERACIJA U HRVATSKOJ.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Sirius?? Evo ja se javljam nakon kontrole, koja me opet uznemirila ...naime defekt se prosirio, dr. Kaze nista znacajno ,ali ipak jeste. Sad je 6mm. Kaze sto se tice srca ima pomoci, iduci puta ce mi dati preporuku kod koga da se javimo u Petrovoj. Spominjao je neku doktoricu s kojom surađuje u takvim slucajevima, u panici sam zaboravila prezime...mislim da je nesto na Š. Zanima me tko je tebi bio na porodu? Jesu doktori stalno s tobom?jel bude organiziran tim? Sto se zapravo dogada nakon poroda? Jel dijete dise,oplavi zbog tog plucnog tlaka, jel ga stavljaju na tebe? Ili fa odmah transportiraju. Oprosti na opsirnom pitanju, ali toliko sam u panici da nisam pametna sto vise uciniti... doktor je rekao da ce zbog mijesanja krvi u nasem slucju trebati sto prije intervenirati

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tihanna prvotno napisa Vidi poruku
    Sirius?? Evo ja se javljam nakon kontrole, koja me opet uznemirila ...naime defekt se prosirio, dr. Kaze nista znacajno ,ali ipak jeste. Sad je 6mm. Kaze sto se tice srca ima pomoci, iduci puta ce mi dati preporuku kod koga da se javimo u Petrovoj. Spominjao je neku doktoricu s kojom surađuje u takvim slucajevima, u panici sam zaboravila prezime...mislim da je nesto na Š. Zanima me tko je tebi bio na porodu? Jesu doktori stalno s tobom?jel bude organiziran tim? Sto se zapravo dogada nakon poroda? Jel dijete dise,oplavi zbog tog plucnog tlaka, jel ga stavljaju na tebe? Ili fa odmah transportiraju. Oprosti na opsirnom pitanju, ali toliko sam u panici da nisam pametna sto vise uciniti... doktor je rekao da ce zbog mijesanja krvi u nasem slucju trebati sto prije intervenirati
    Ja nisam rodila u Petrovoj nego u Merkuru (svojim izborom). Porod je poceo spontano u nedjelju i kad sam stigla samo sam im pruzila papire i rekla da organiziraju transport nakon poroda. Nisu bili sretni, bili su prilicno uspaniceni (najvise zbog toga sto u transport MORA ici neonatolog, a tada odjel ostaje na cc pola sata bez lijecnika).
    Transport je bio odmah nakon poroda , ali na moje (izuzetno jako i nepopustljivo) inzistiranje dali su mi dijte odmah nakon poroda cc15 minuta u kontakt koza na kozu, ugasli svjetlo i povukli se iz prostorije. Nakon toga su pregledali dijete i otisli na Rebro. Prije ulaska u hitnu su pricekali minutu dvije da moje starije dijte vidi sestru, takoder na moje (izrazitio jako) inzistiranje.
    Znaci, transport "odmah" znaci - odmah u roku nekih sat vremena nakon poroda. to se tice poroda , on je tekao kao i svaki drugi vaginalni porod u rodilistu, neonatolog je pojavio u radaoni na izgonu (prije toga ga je ginekolog obavijestio da se rada dijete koje treba transport).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •