Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Pozdrav! Prvo da zaželim puno plusića svima...i da vam se opet pridružim Nakon neuspjelog FET-a u 12. mjesecu, evo me opet! 4dnt 3 blastice. Prošli put imala sve simptome(razdražljivost,nervoza,bolne grudi,napuhnut trbuh,mučnina prije spavanja,iscjedak prva 3 dana s nekakvim žilicama i na kraju beta 0! Sada, nikakvi simptomi za sada (iako je i rano)... Bolne grudi i napuhnut trbuh pripisujem estrofemu 3x1 i utrogestanu 3x2... ostalno ništa ne osjecam, sad sam malo spremala po kući...i osjecam neku slabost,blago žiganje u lijevom jajniku i neki blagi pritisak u donjem dijelu stomaka,pa sam odustala od spremanja i nastavila ne raditi ništa =) Beta je tako daleko...,a ja jednostavno ne želim razmišljati )))

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj dunja12 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav! Prvo da zaželim puno plusića svima...i da vam se opet pridružim Nakon neuspjelog FET-a u 12. mjesecu, evo me opet! 4dnt 3 blastice. Prošli put imala sve simptome(razdražljivost,nervoza,bolne grudi,napuhnut trbuh,mučnina prije spavanja,iscjedak prva 3 dana s nekakvim žilicama i na kraju beta 0! Sada, nikakvi simptomi za sada (iako je i rano)... Bolne grudi i napuhnut trbuh pripisujem estrofemu 3x1 i utrogestanu 3x2... ostalno ništa ne osjecam, sad sam malo spremala po kući...i osjecam neku slabost,blago žiganje u lijevom jajniku i neki blagi pritisak u donjem dijelu stomaka,pa sam odustala od spremanja i nastavila ne raditi ništa =) Beta je tako daleko...,a ja jednostavno ne želim razmišljati )))
    dunja vrlo hrabro za 3 blastice....i naravno sretno
    Kod koga si u postupku ako nije tajna?
    Koliko ti je bilo vraceno u 12 mj.?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Za sve betocekalice saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Za sve betocekalice saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
    laralana baš mi je drago da vidim neku svoju terminušu, hhiiiihhihi, kako si, kako se osječaš ima li nervoze kako se bliži termin??? mi još uvijek ne znamo šta ćemo dobiti

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj lady555 prvotno napisa Vidi poruku
    laralana baš mi je drago da vidim neku svoju terminušu, hhiiiihhihi, kako si, kako se osječaš ima li nervoze kako se bliži termin??? mi još uvijek ne znamo šta ćemo dobiti
    Hej lady pa di si ti???
    Evo mi smo dobro...jos malo. Ja sam jako tesko podnosila trudnocu na pocetku tak da mi do niceg nije bilo al sad je se sve to smirilo i konacno uzivam. Cesto se sjetim tebe i ledemo....mi smo tu negdje sa terminima...znam da ona decka nosi a ja sam isto dosta kasno saznala da je curica....evo skoro je sve spremno...
    a jedan dan me uhvati neka frka pa razmisljam a onda opet probam ne misliti na to.
    Kako si ti?
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 11.02.2015. at 09:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •