Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1226

Tema: majke protiv udruge Roda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Margot avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Forum je vlasništvo Udruge i ona određuje pravila na forumu.
    Povremeni sam padobranac na Forumu, nimalo osobno zainteresirana za problematiku dojenja/adaptiranog mlijeka.
    Nije li ovo upravo suprotno mantri koja se godinama ponavlja ili provlači - kako Udruga i Forum nisu isto, kako je Forum dostupan javnosti, neovisno o formalnom članstvu...
    Baš sam mislila komentirati, kako bi bilo uputno da se na vidljivo mjesto ostavi neki disclaimer u smislu: "Komentari na Forumu ne odražavaju nužno stavove Udruge".
    Hajde de, hvala na konačnom razjašnjenju.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Margot prvotno napisa Vidi poruku
    Povremeni sam padobranac na Forumu, nimalo osobno zainteresirana za problematiku dojenja/adaptiranog mlijeka.
    Nije li ovo upravo suprotno mantri koja se godinama ponavlja ili provlači - kako Udruga i Forum nisu isto, kako je Forum dostupan javnosti, neovisno o formalnom članstvu...
    Baš sam mislila komentirati, kako bi bilo uputno da se na vidljivo mjesto ostavi neki disclaimer u smislu: "Komentari na Forumu ne odražavaju nužno stavove Udruge".
    Hajde de, hvala na konačnom razjašnjenju.
    Ne kuzim? : zbunj:
    Forum ima svoja pravila koje odreduje Udruga, ali bez obzira na to ne moze Udruga biti odgovorna za svaki napisani post na forumu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •