Bok cure
Podijelit cu s vama svoju situaciju, mozda je neka imala slicno iskustvo pa ce mi moci odgovoriti.

Naime, radimo na bebi vec par mjeseci, ali plusica nema.
Ocekivana mjesecnica je trebala stici 14.02., to jutro sam uradila test i bio je negativan.
15.02 sam imala samo krvavi iscjedak, a 16. je stigla prava (na ulosku je bilo malo krvi ali je dosta curilo dok idem u WC). Trajala je 3 dana, i nakon toga pa sve do juce samo smedji iscjedak.
Stomak me bolio manje nego inace. Grudi su bile dosta uvecane i bolne kao nikad prije. Ali sada cu vec prestale da bole, mada su jos uvijek malo uvecane.
Bazalnu temp mjerim od prvog dana mjesecnice i krece se 36.6 - 36.7. Do sada je nisam mjerila pa ne znam kolika je inace.
Medjutim, ono sto me navelo da se ponovo ponadam trudnoci jeste glavobolja i mucnina koja traje od juce. Sada sam po nekom online kalkulatoru trudnoce izracunala da bih trebala biti u 6. tjednu i navodno se mucnina najcesce pojavljuje bas u tom periodu. Sta mislite, postoji li ikakava sansa da poslije negativnog testa, krvarenja i niske bazalne temperature ipak bude trudnoca?
Saljem vam veliki pozdrav, trudnicama zelim sto lagodniju trudnocu a ostalima veliki + sto prije :D