Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Imaš ovdje neke informacije:

http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=73834

(Dokument se zove raspored, ali nije baš to )

Upisi u Zagrebu traju od 1. ožujka do 15. lipnja o.g.
    S tim da se samo zadnja 3 dana odnose zapravo na formalnu proceduru upisa.

Što se tiče ranijeg upisa, lani se promijenio Pravilnik, pa ima nekih promjena:

Najkasnije do 31. ožujka roditelji se trebaju javiti u Područni ured Gradskog ureda za obrazovanje (prema mjestu stanovanja) s mišljenjem (psihologa) iz vrtića i zatražiti da se dijete uvrsti u popis školskih obveznika.
    Također od ove godine je za raniji upis obavezno testiranje u psihologa u školi.
    Ukoliko škola nema psihologa, nakon 1. travnja Grad Zagreb bi trebao odrediti gdje će odnosno koji će školski psiholog testirati dijete.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ok, što sada znači ovaj raspored? mi se moramo javiti sami školskoj medicini? u kojem roku?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    ok, što sada znači ovaj raspored? mi se moramo javiti sami školskoj medicini? u kojem roku?
    Ako u vrtiću niste dobili nikakvu informaciju najbolje je nazvati školu u koju se mislite upisati. Različita je praksa, negdje imaju strogo utvrđen redoslijed pregleda, a negdje je svejedno idete li prvo liječniku ili u školu.
    Ako ste za raniji upis onda je jedino važno da se do 31. 3. javite u Gradski ured.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    Ako u vrtiću niste dobili nikakvu informaciju najbolje je nazvati školu u koju se mislite upisati. Različita je praksa, negdje imaju strogo utvrđen redoslijed pregleda, a negdje je svejedno idete li prvo liječniku ili u školu.
    Ako ste za raniji upis onda je jedino važno da se do 31. 3. javite u Gradski ured.

hvala,
    moram nazvati školu i raspitati se
    Smokvica, kako to da ste vi već sve obavili? i upise u školu?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš ovdje neke informacije:

http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=73834

(Dokument se zove raspored, ali nije baš to )

Upisi u Zagrebu traju od 1. ožujka do 15. lipnja o.g.
    S tim da se samo zadnja 3 dana odnose zapravo na formalnu proceduru upisa.

Što se tiče ranijeg upisa, lani se promijenio Pravilnik, pa ima nekih promjena:

Najkasnije do 31. ožujka roditelji se trebaju javiti u Područni ured Gradskog ureda za obrazovanje (prema mjestu stanovanja) s mišljenjem (psihologa) iz vrtića i zatražiti da se dijete uvrsti u popis školskih obveznika
    Također od ove godine je za raniji upis obavezno testiranje u psihologa u školi.
    Ukoliko škola nema psihologa, nakon 1. travnja Grad Zagreb bi trebao odrediti gdje će odnosno koji će školski psiholog testirati dijete.
    Thanx no@ pa ja sam mislila da je psiholog uvijek bio uključen kod svih, mislim to mi je jedino logično.

Ginger ajde malo pozitivnog uzbuđenja, zašto se dijete ne bi veselilo pa ja se s velikom sjetom, srećom i zadovoljstvom sjećam đačkog doba.

paid hvala na detaljnim uputama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •