Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1052

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Zdravka ja sam bila pacijentica dr. T i isto mi je prvo rekao da odradimo aih i to 2 puta. Zadnji aih mi je bio odradio dr. B i tražila sam razgovor s njim nakon što mi je odradio inseminaciju. Fino sam mu pokalazala moje nalaze i zamolila ga da me odmah predloži za ivf u stimulaciji i da prije toga odradim jedan prirodnjak. Nisam imala ni malo nade da ću nakon aih-a zatrudniti.
    Ja bi na tvom mjestu otišla natrag u VV jer tamo se ne čeka na stimulaciju toliko dugo, a i zašto bi se u Vg vračala korak unatrag. Da si kojim slučajem imala 4 folikula nakon klomifena i planiranog aih-a poslali bi te kući i ne bi ti ni odradili ivf kao u VV.
    Sretnoooo

Mene cure zanima jel itko čuo jel moguće da sami kupujemo lijekove pa da ne čekamo na red za ivf?

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Da si kojim slučajem imala 4 folikula nakon klomifena i planiranog aih-a poslali bi te kući i ne bi ti ni odradili ivf kao u VV.
    Sretnoooo
    ovo nije istina... sa mnom na punkciji je bila žena koja je pod klomifenom dobila 4 folikula i automatski su je sa aih-a premjestili na ivf

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj frodda prvotno napisa Vidi poruku
    ovo nije istina... sa mnom na punkciji je bila žena koja je pod klomifenom dobila 4 folikula i automatski su je sa aih-a premjestili na ivf
    da znam i ja za sličan slučaj u VG., a ja sam imala sličnu situaciju na SV.duhu, sa klomifenom su mi "buknuli" jajnici pa su me odmah stavili na IVF
    Ali bilo kako bilo...
    Zdravka ti se nemoj obazirat na to što će ti reći tvoj socijalni, možeš jednostavno reći da si ti odlučila ići kod drugog doktora i to je to! Ideš tamo gdje ti je ugodnije tj. ideš kod doktora kod kojeg se osijećaš malo sigurnije!!
    Meni je socijalni ginić radio problema sa prebacivanjem iz klinike u kliniku (tada su soc.ginići pisali uputnice) pa je ipak nakraju napisao uputnicu tamo gdje sam ja htjela ići! Ali radio je on meni i većih problema pa sam se na kraju prebacila kod druge ginićke.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •