Stranica 24 od 131 PrviPrvi ... 1422232425263474124 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 6512

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

  1. #1151
    zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    GYM
    Postovi
    5,117

    Početno

    Krem juha od brokule, francuski krumpir, pecena cikla, zelena salata.

    jucer sam popecke od ricotte, dinstane gljive. Recept od Jamiea.

  2. #1152
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    zagreb zapad
    Postovi
    21,707

    Početno

    Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Krem juha od brokule, francuski krumpir, pecena cikla, zelena salata.

    jucer sam popecke od ricotte, dinstane gljive. Recept od Jamiea.
    Jesi radila pecenu ciklu na salatu?
    Meni je to otkrice.

  3. #1153
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    zg
    Postovi
    4,609

    Početno

    ovaj tjedan,pon je mm kuhao varivo od graška i mrkve s teletinom, u utorak smo jeli srdele i sweet chilly sos s povrćem na woku, u srijedu lungić sa đumbirom i iceberg salatu. u četvrtak turske mesne okruglice i salatu od slanutka sa sumakom, jučer fileti trlje u pinjolima i chilliju i šalša i salata od rikole. danas rižoto sa šafranom i gljivama, a sutra negdje vani.

  4. #1154

    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,687

    Početno

    Sasa, kako se rade fileti trilje u pinjolima i chiliju? Zvuci mi odlicno!

  5. #1155
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    zg
    Postovi
    4,609

    Početno

    Charlie, isfiletiras trlje, onda u jednoj zdjelici pomijesas jedno jaje i malo ribljeg umaka, a u muzaru izlupas pinjole, no ne presitno, dodas chilija i nasjeckanog lista korijandra i cvijeta soli.I onda na vrucu tavu, prvo u jajastu pa u pinjolastu smjesu. Fino je jako. Ja napravim umak od cesnjaka, djumbira, chillija, pelata i malo soja sosa i secera uz to.

  6. #1156

    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,687

    Početno

    Hvala, moram to isprobati!! Kakav je to riblji umak?

  7. #1157
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    Zagreb, Maksimir
    Postovi
    3,756

    Početno

    Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Charlie, isfiletiras trlje, onda u jednoj zdjelici pomijesas jedno jaje i malo ribljeg umaka, a u muzaru izlupas pinjole, no ne presitno, dodas chilija i nasjeckanog lista korijandra i cvijeta soli.I onda na vrucu tavu, prvo u jajastu pa u pinjolastu smjesu. Fino je jako. Ja napravim umak od cesnjaka, djumbira, chillija, pelata i malo soja sosa i secera uz to.
    koliko ti vremena treba dok sve ovo napraviš?
    imam osjećaj da bih se ja s tim gombala cijeli dan

  8. #1158

    Datum pristupanja
    Nov 2009
    Postovi
    3,530

    Početno

    Danas juha od teleće koljenice, lešo meso iz juhe, zelena salata s mladim lukom.
    Desert, prhka pita s pekmezom od kupina, sladoled od vanilije.

  9. #1159
    bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    869

    Početno

    Juha,umak od purećih prsa i blitve,široki rezanci i zelena salata

  10. #1160
    llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    1,142

    Početno

    jučer- juha od kelja i quinoie, oslić sa krumpirima
    danas- juha od povrća i prosa, piletina sa šampinjonima i povrćem i riža
    sutra- pašticada iz express lonca, njoki, tijesto

  11. #1161
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    Rehab, juha i kuhana teleca koljenica mi je mozda omiljeni rucak !
    Kod mene danas purica s mlincima, brokulom i mrkvom, i to mi je omiljeni rucak

  12. #1162
    zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    GYM
    Postovi
    5,117

    Početno

    Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi radila pecenu ciklu na salatu?
    Meni je to otkrice.
    Jesam. Bas je fina. Stavila sam i meda, uz maslinovo i aceto.

  13. #1163
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    zg
    Postovi
    4,609

    Početno

    Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    koliko ti vremena treba dok sve ovo napraviš?
    imam osjećaj da bih se ja s tim gombala cijeli dan
    ma nije. to je uvrh glave 40 min. trlja se brzo i lako čisti i filetira. stavis umak da se reducira, i onda filete pržiš. za čas.

  14. #1164
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    zg
    Postovi
    4,609

    Početno

    Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala, moram to isprobati!! Kakav je to riblji umak?
    riblji umak ti je baza za puno jela azijske kuhinje, radi se od ribe, fermentacijom, najčešće inćuna. u zagrebu ga ima za kupiti u super dućanu Pekinška patka u Vlaškoj ulici.

  15. #1165
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    Zagreb, Maksimir
    Postovi
    3,756

    Početno

    Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    ma nije. to je uvrh glave 40 min. trlja se brzo i lako čisti i filetira. stavis umak da se reducira, i onda filete pržiš. za čas.

    haha, ja mislim da bih samo na filetiranje potrošila pol dana i pri tom upropastila svu ribu
    (doduše, nisam nikad to radila, možda sam u krivu... )

  16. #1166
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    zg
    Postovi
    4,609

    Početno

    ma to je zato što nisi nikad probala. nije teško. stvarno.

  17. #1167
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    Zagreb, Maksimir
    Postovi
    3,756

    Početno

    Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    ma to je zato što nisi nikad probala. nije teško. stvarno.
    morat ću jednom pokušati... kad budem naročito dobre volje

  18. #1168
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008
    Postovi
    5,312

    Početno

    kod mene danas losos na grill tavi, kuhana brokula sa skutom i pistacijima i brzinska salata od onog što sam našla u frižideru, a to je bio kuhani slanutak i crvena paprika, posula je onim divnim wasabi sezamom i onda sam se razbahatila i još je zalila octom od malina

  19. #1169
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    10,626

    Početno

    Beti, to nasjeckas skutu i pistacije po brokuli?

  20. #1170
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    Anci, ne brkaj betty

    Mi za vikend na maminoj grbaci

    Di kupite skutu?

  21. #1171
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    Pecena cikla? Kako?
    Obozavam ciklu

  22. #1172
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    4,993

    Početno

    Ginger, finu skutu ti ima Veronika

  23. #1173
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    Betty kupuje u Lidlu, meni je OK.

  24. #1174
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    10,626

    Početno

    Ja jedem i jednu i drugu, super su obje. Super upotpunjuje salate.

  25. #1175
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    10,626

    Početno

    Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Anci, ne brkaj betty



    Mi za vikend na maminoj grbaci



    Di kupite skutu?

    Loool, tri puta sam citala gdje je problem!
    Ok

  26. #1176
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,865

    Početno

    Danas mm kuha, eno ga marinira teletinu od jučer, sad je odjurio na plac po tulipane

  27. #1177
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008
    Postovi
    5,312

    Početno

    Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Beti, to nasjeckas skutu i pistacije po brokuli?
    da
    ovo je bila skuta iz lidla, al i ona iz veronike je baš fina
    ova prva je više mrvljiva, a ova iz veronike je više za rezanje

  28. #1178
    Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    Lokacija
    blizu zg
    Postovi
    2,582

    Početno

    Mm je danas kuhao. Lungić sa slaninom u umaku od gljiva i njoke.
    Uz to salata, za desert palačinke.

  29. #1179
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    oslić ala bakalar

    inače meni ta skuta iz veronike više nije fina kao nekada
    ljetos mi se desilo da mi je nekako kao "apšisala" kako da više nije ono skroz mlada, mada je u roku
    pa sam mislila vruće je, možda se negdje pregrijala u transportu
    ali i poslije, na jesen, mi je bila ista
    poslije više nisam probavala

  30. #1180
    baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012
    Lokacija
    Novi Zagreb
    Postovi
    594

    Početno

    Danas odmrzavam pureći saft s rižom

  31. #1181
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,528

    Početno

    Buduci da je koljenica u modi, danas sam (satima) pekla koljenicu, mladi krumpir i mišanciju. Palačinke s nutelom.
    Jučer pirjana teleća jetrica i krumpir kuhan u ljusci i mišancija. A bilo je i torte. Sutra rižoto sa smrznutim povrćem i ostacima mesa od danas.

  32. #1182
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    4,993

    Početno

    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    inače meni ta skuta iz veronike više nije fina kao nekada
    ljetos mi se desilo da mi je nekako kao "apšisala" kako da više nije ono skroz mlada, mada je u roku
    pa sam mislila vruće je, možda se negdje pregrijala u transportu
    ali i poslije, na jesen, mi je bila ista
    poslije više nisam probavala
    ma daj :/
    meni je uvijek bila dobra, iako, istina, rijetko kupujem
    ali zadnji put sam uzela prije koji tjedan i isto je bila ok

    danas smo imali pileću juhu, pečeno pile, krumpir i zelenu salatu s mladim lukom, za desert kokosove kocke (klinke obožavaju taj kolač)
    sutra kuham juhu od teletine s puno povrća, muž će raditi šufigane lignje s krumpirom uz neku salatu, a obećala sam im i pitu od jogurta i vrhnja

  33. #1183

    Datum pristupanja
    Nov 2009
    Postovi
    3,530

    Početno

    Danas pohani pureći medaljoni i dinstani grašak s mrkvom.

  34. #1184
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,865

    Početno

    Danas moram nešto brzinsko, možda špacle iz lidla pa s pesto genoveseom... Ili na carbonaru, vidjet ću.

  35. #1185
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    Zagreb, Maksimir
    Postovi
    3,756

    Početno

    Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas moram nešto brzinsko, možda špacle iz lidla pa s pesto genoveseom... Ili na carbonaru, vidjet ću.
    pesto radiš sama ili kupiš gotov?

  36. #1186
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    pesto radiš sama ili kupiš gotov?
    Ako je špecle kupila u Lidlu, vjerojatno je i pesto isto iz Lidla. MM je obožavatelj istog (Baresa) i još uzme veeeliku staklenku njihovih maslina. Tako kod nas izgledaju večere kad mene nema doma, he he he.

    Pesto radim sama ljeti, kad ima svježeg bosiljka.

  37. #1187
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,865

    Početno

    Pesto imam doma, od Barille. Iako, nije mi loš ni taj iz lidla. Moja mama ga isto radi sama ljeti, i bude fenomenalan.

  38. #1188

    Datum pristupanja
    Jul 2007
    Lokacija
    Zgb
    Postovi
    1,448

    Početno

    jučer juneći saft uz žgance i zelenu salatu s mješanicom
    danas bezmesno, juha od karfiola, tjestenina sa sirom, zelena salata s rotkvicom i klicama

  39. #1189
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    Jucer janjeca juha s puno povrca, bolonjez (prema zelji bolesnice)
    Danas grah (s jecmenom kasom za velike i bez za male) i kobasice, palacinke

  40. #1190
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010
    Postovi
    6,480

    Početno

    tjestenina s tunom i puno salate
    teleća bistro juha
    pečena pileća prsa na naglo za one koji ne jedu tjesteninu

    jučer juha s griz knedlama, kuhano meso, butternut tikva na pire s muškat. orašč. ( ovo je super super kombinacija, jako podigne okus tikve),
    sušene rajčice s feta sirom
    čet. kobasice s rižom i bućom
    šarena salata
    petak neka ribica, špinat/blitva i pomfrit

  41. #1191
    Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    Lokacija
    blizu zg
    Postovi
    2,582

    Početno

    Jučer štrukli, danas francuski krumpir i endivija sa rotkvicom i mladim lukom.

  42. #1192
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    Enchilade s piletinom

  43. #1193
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    zg
    Postovi
    4,609

    Početno

    u ponedjeljak sam radila jako finu salatu od piletine i komorača sa šafranom, medom i limunom. jučer fileti orade, čili šalša i salata od rikole, pinjola i parmigiana, danas lungić u soja sosu i đumbiru, sutra vjerovatno chowder, u petak srdele, još ne znam kako.

  44. #1194
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    4,993

    Početno

    saft od junetine s povrćem, istarski fuži, mix zelena salata, potočarka i matovilac

  45. #1195

    Datum pristupanja
    Nov 2009
    Postovi
    3,530

    Početno

    Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    saft od junetine s povrćem, istarski fuži, mix zelena salata, potočarka i matovilac
    Pozivam se na ručak

    Kod nas faširanci i glavati kupus iz pećnice.

  46. #1196
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    11,735

    Početno

    ja danas ancine domaće hamburgere. s juhom od brokule i salatom. jučer navečer sam ih pripremila, ostavila u ulju u frižideru, danas ih na gril tavi spržimo kad dođem s posla i slažemo u peciva. klinci se vesele

  47. #1197
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    10,626

    Početno Što danas kuhate /39.dio/

    Jao, cvijeto, ja bih sad to
    Bas javi da cujem kako vam se svidjelo!
    Posljednje uređivanje od Anci : 11.03.2015. at 11:34

  48. #1198
    fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012
    Lokacija
    Vodice
    Postovi
    1,460

    Početno

    Jučer: pizza tijesto sa paprom,origanom i lukom. Tanko razvaljala, premazala sa otopljenim maslacom u koji sam zgnječila dva luka i nasjeckala vlasca. Na to naribala mozzarellu i parmezan i ispekla kratko u pećnici. Uz to velika zdjela matovilca,kristalke i kapulice.
    Danas: Lešo verzin dobro ocijeđen,zapekla u tavi na kojoj sam prije prepržila sjemenke korijandera,dolila maslinovo ulje i sitno sjeckani luk,prelila dressingom od senfa,kvasine i maslinovog. Uz to kratko pržene lignje sa lukom,petrusimenom i limunom. I salata uz to.

  49. #1199
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    11,735

    Početno

    Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    Lešo verzin .
    sviđa mi se dresing, i način pripreme, još kad bih znala što je verzin

  50. #1200
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,528

    Početno

    Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    sviđa mi se dresing, i način pripreme, još kad bih znala što je verzin
    Ja sam mislila da je to talijanski sir, al ne znam što bi značilo da je na lešo, pa sam našla na webu da verzin znači zeleno na pijemontskom dijalektu, valjda nešto zeleno, npr. blitva.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •