Pokazuje rezultate 1 do 50 od 109

Tema: testiranje za prvi razred

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Leptirko prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam prilikom dogovora o testiranju kod pedagogice rekla da razmisljam o odgodi. Rekla je da nema problema. Twstiranje I sistematski moramo odraditi.
    Nego mene zanima sto djetetu reci ukoliko odgadjamo upis?
    Najbolje je reći istinu, bez puno mudrovanja. Ako jedijete premršavo, reći ćeš mu da se treba još malo udebljati i narasti, ako je nezrelo, reći ćeš da će još godinu dana vježbati da mu u školi bude lakše. ALI odgoda nema smisla ako se te preporuke stvarno i neprovode. Ako dijete ima lošumotoriku, treba s njim raditi na tome, ako je nemirno poraditi na tome...Odgodu treba iskoristiti, jer sazrijevanju se i te kako može pripomoći.

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Najbolje je reći istinu, bez puno mudrovanja. Ako jedijete premršavo, reći ćeš mu da se treba još malo udebljati i narasti, ako je nezrelo, reći ćeš da će još godinu dana vježbati da mu u školi bude lakše. ALI odgoda nema smisla ako se te preporuke stvarno i neprovode. Ako dijete ima lošumotoriku, treba s njim raditi na tome, ako je nemirno poraditi na tome...Odgodu treba iskoristiti, jer sazrijevanju se i te kako može pripomoći.
    Peterlin onaj tvoj link sa prve stranic se više ne da otvoriti a super je bio. Help!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •