-
Obavili smo kontrolu i sve je za sada u redu. Radio joj je timpanogram i prvi put je uredan. Doktor je sam iznenađen da se tako brzo stanje popravilo, kaže obično treba vremena. Mi smo doma već primjetili da nas ne pita po nekoliko puta: Ha, kaj si rekla? i slično.
Pitala sam je danas dali joj se čini da bolje čuje i onako je otpjevušila da i baš onako sretno klimala glavom s velikim osmijehom na licu. Čini mi se da ju je to jako mučilo.
Doktor je rekao da smatra da što se tiče krvne slike ne treba ništa poduzimati, međutim ja sam otišla kod naše pedijatrice s obzirom na njenu reakciju kad je prvi put čula vrijednosti.
Odmah nas je poslala napraviti kontrolnu sliku i rekla je da se ne slaže s njim. Kaže ona, da, koštana srž će odraditi svoje i krv će se popraviti ali to što to u ovom trenutku radi tijelu je druga priča. Uglavnom, hemoglobin polako raste, željezo je strahovito nisko i prepisala joj je željezo koje treba uzimati par mjeseci.
Ima netko iskustvo s uzimanjem željeza kod djece? Jel to teško pada na želudac? Kako je najlakše to uzimati?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma