Ma to je to. Cestitam na plusicu biti ce to lijepa beta. Od srca ti zelim da ti nastavi smrduckati, prduckati i sve ostalo skolski do kraja.
Kameleon drzim fige
Sent from my Nokia_X using Tapatalk
Ma to je to. Cestitam na plusicu biti ce to lijepa beta. Od srca ti zelim da ti nastavi smrduckati, prduckati i sve ostalo skolski do kraja.
Kameleon drzim fige
Sent from my Nokia_X using Tapatalk
Nema tebi pravo nitko nizasto drzati predavanja...tvoje tijelo tvoja odluka je tvoj probem i niciji drugi. Npr.pravilno dupliranje bete neznaci ama bas nista i hvala mome dr da me je postedio tog stresa. Inace dr u rijeci tako kasno salju na betu sto po meni nema nikakve logike. Sve u svemu sretno ti i od srca sve najbolje zelim.
Hvala svima! Rijeka daje vađenje 3 tjedna nakon oplodnje da bi izbjegli niske bete zbog biokemijske trudnoće. Po njihovom prerano vađenje uzrokuje više stresa nego ovo kasnije. Već sam to odslušala. I to što mi nemaju pravo držati predavanje ne znači da ga neću opet dobiti. Kad izvadim betu javim na odbrojavanje.
hvala,sutra ujutro cu da uradim pa sta bude,strah me sto nemam nikakih simptoma vezanih za trudnocu nego samo kao pred mengu![]()
Vise stresa uzrokuje to cekanje i iscekivanje. Tri tjedna nakon transfera se po pravilu radi prvi uz da se izbjegne vanmatericna i ako je sve ok tad se vidi ges+zum.vrecica i to je super i manje iscekivanja i stresa...al to rijeka ne prakticira. Steta stvarno.
Posljednje uređivanje od LaraLana : 07.04.2015. at 10:52
Apsolutno se slazem s laromlanom i cestitam draga na djevojcici![]()
Mislim zasto izbjegavati biokemijsku. Pa nije isto da nema trudnoce i imati biokemijsku. Po meni je to dobar znak i znam sto se dogodilo i da je vjerojatno bio losiji embrij.
LaraLana cestitam!
I potpis na sve napisano
Meni se cini da ovi u Rijeci izbjegavaju stres sebi, a ne pacijenticama
Ja isto mislim da je jako dobro znati je li doslo do biokemijske, pogotovo ako se ponavlja (jer to obicno znaci da treba cackati malo dublje)
U svakom slucaju, eryngium cestitam ti i sretno do kraja trudnoce, a onda i dalje![]()
Bez brige, i ja se slažem sa svime izrečenim. Rijeka ima puno nebuloza u načinu rada. Ovo je samo jedna od njih.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
eryngium čestitam!! Sretno za dalje, samo pozitivno!
Neka bude još plusića ovdje svima koji nestrpljivo čekaju! Kameleon![]()
eryngium čestitam na plusićimabiti će to jedna lijepa beta
ja sam danas popodne test radila i ništa.. 11dpt
danas me dosta bolio trbuh i križa, pa sad samo u predjelu desnog jajnika..
Je li moguće da me to sve od menge koja se sprema a utrići ju sprečavaju? ili je nategnuto
iste simptome kao ti Katjusa imam sutra radim test pa vidjet cemo....
eryngium! čestitam! sad samo neka beta poraste!
Katjuša, pa dosta je rano 11dpo. iako, meni je na 10dpo podne bila već sjena, ali sam sam je ja vidjela... sretno!
kudri 10 dpt sam, 13 dpo
krivo sam 11pdt napisala gore, luda sam više
cvjetic sretno sutra!
Ne mogu vam ni reći koliko me je ovoga strah. Prošli (i jedini put) se beta nije duplala i završilo je spontanim
Sad opet idem vaditi betu i užasno me strah. Naravno, radujem se prvoj pozitivnoj, strahujem od one druge, hoće li se duplati.
Sorry ako je offt, ali je li ima cura kojima se beta nije pravilno duplala, a da je poslije sve bilo u redu?
Nadam se da ima i takvih slučajeva, puno bi mi značilo kad bi netko napisao.
Čestitke svima na pozitivnoj beti![]()
Opimist nemoj se sad s tim zamarati.
Znaci tebi je u prvom pokusaju bila trudnoca pa spontanim?
Koji tjedan ili dan transfera ti se to dogodilo?
I u tome je nesto pozitivno jer netko u 5,6 pokusaja nedodje ni do trudnoce ni do spontanog.
Znaci ja svoju betu nisam ponavljala i tri tjedna od transfera isla na uz i vidjela se ges.i zum.vrecica i na 6+1 se culo srceko.
Mislim da se kod Inesz nije pravilno duplala beta a kasnije je sve bilo ok. Nadam se da ce se nasa draga Inesz javiti.
A nedavno je isto netko sa vv imao pravilno dupliranje bete i na kraju nije bila pravilna gestacijska i zato sam i navela da pravilno dupliranje bete neznaci nista i smatram da se pacijentice trebaju postediti tog stresa i grickanja noktiju i buljenja u mail da bi vidjela tu drugu ili cak trecu betu.
Optimist samo hrabro dalje i sretno do neba![]()
Kad vadis betu?
Posljednje uređivanje od LaraLana : 07.04.2015. at 22:02
Upala sam vam na temu, spremamo se na prvi ivf u 5. mj., a sad smo pokušali još jednom sa spontanim začećem. Ona tvoja rečenica koju sam citirala me zaintrigirala, zato sam postavila pitanje.
Prva trudnoća se spontano dogodila prije ivf-a i, nažalost, završila spontanim u 9. tj., bebica se nije pravilno razvijala. Od početka se beta nije pravilno duplala, unatoč tome srčeko je počelo kucati, ali je stalo.
A draga Inesz mi se već javila, kao i uvijek![]()
Betu vadim u četvrtak,ako u međuvremenu ne dobijem mengu.
Draga, hvala ti puno, i ja tebi želim ono što i ti meni![]()
Test je negativan,nazalost al cekam betu da se uvjerim mada ja imam osjecaj da me test ne vara alividjet cemo.Razocarenje je veliko![]()
Posljednje uređivanje od cvjetic : 08.04.2015. at 09:30
žao mi je cvjetićznam da je razočarenje veliko, ali idemo dalje, kako drugačije
meni M kreće a nisam ni sa utrićima prestala, pa ni na utrićima mi ne kasni..
Cvjetić, Katjuša zao mi je! Dok god postoji nada nema odustajanja. Cure imam jedno pitanje. Za desetak dana bi trebala na sekundarni et. S obzirom da sam radila pretrage za trombofiliju i pokazalo mi se da imam mutacije MTHFR heterozigot i PAi homozigot, dr. mi je rekao da ćemo ići ovaj put s andolom, ali sam zaboravila pitati kad započinjem terapiju andolom. Da li ste ga pile prije transfera ili tek nakon?Znam da vas je dosta koristilo andol ili aspirin i bez ovih pretraga. Ima li netko sa ovim mutacijama?
Ja te pretrage nisam radila al sam aspirin pocela od punkcije piti i svd do 12tt. S tim da mi je dr smanjio dozu od otkucaja srca da pijem svakih 72 h jednu tabletu.
lea ja imam pai i uzimala sam andol ali čim sam krenula u postupak ...cak i prije folikulometrija ...
Ja imam navedene mutacije i pijem andol vec 3 mjeseca od kako sam saznala za mutacije i povisene cardiolipine. Doc je rekao da pijem svaki dan bezobzira na postipke. Nakon trudnoce na heparin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako mi je danas 12dnt, dvodnevnih mrvica, test negativan jel mogu prestat s uzimanjem estrofema i utrogestana?
odi vaditi betu, nakon neg. nalaza prestani s terapijom. Nikad neznaš...
Katjusa idemo dalje naravno,nema predavanja ja imam 26 god a prvi mi je postupak,nadam se sledeci put da ce uspjetiNisam jos M dobila ali imam simptome vec 3 dana,ocekujem je ali ako ne bude nista do ponedeljka onda radim betu pa sta bude,mozda test grijesi
danas mi je 11 dan od ET ako sam dobro izracunala
Da li se nekoj od vas desilo da test bude negativan a posle beta visoka?????![]()
da LaraLana čekam betu ...dajem joj još dan ...
u stimulirani smo išli, probali smo ponoviti onaj posljednji uspješni![]()
Hvala vam curke, ljubim![]()
Cure hvala na odgovoru! drama queen držim fige za veeeeeeeliku betu!
Bubi evo da ti javim da sam beto cekalica jednog sestostanicnog. Javim rezultat 23.4
Lea draga hvala i ja se nadam da ce tebi uspijeti ovog puta.
Kod mene negativan test,pa beta nula..
Svima koje čekate bete želim lijepe, velike i troznsmenkaste brojčice <3
I moj, jutros na 10 dnt minus jasan ko dan.
U pon. cu jos mozda na betu, a mozda i ne.
Mislim i da s utricima prestajem danas. Necu se bezveze šopati hormonima... Ionako mislim da nisu nikom ni odmogli ni pomogli.
Glava me rastura, a i pocela sam se "ispuhivati". To je to...
Sretno vama koje cekate![]()
kameleon draga drzi se
Lajka znam draga da si užasno razočarana ali nemoj prestati sa utrićima
, ja bi na tvom mjestu ipak vadila betu
Cure svima vam šaljemi da vam iduci postupak bude dobitan
Ja vam evo guram 14t trudnoće![]()
Danas mi je 14 dan od et radila sam test 10 dan i bio negativan,imala sam jake grceve kao pred mengu,grudi me bole i porasle su,a o bradavicama da i ne pricam kolike su,ja se nadam da je trudnoca
sutra radim betu.....
Curke sta vi mislite ???????....tezak je teret to iscekivanje i nadanje![]()
mislim da će beta dati odgovor na tvoje sumnje, a 10dpo je dosta rano. ja sam radila 11 dpo i bila je takva sjena da nisam bila ni sama sigurna umišljam li ili ne. da sam radila dan ranije, ne bi se vidjelo ništa! sretno!!!
Meni 10 dan minus samo takav, kao sto sam i javila ovdje, i odlucila sam prestati s utricima jer mi se ionak cine bezveze, pogotovo uz minus..., i evo danas u sekundu po proracunu stize m.!
Cvjetic, nadam se dobroj beti, jer su moji simptomi od tog 10-og dana krenuli bas suprotno od toga kako si ti opisala svoje. Bas sam se sva ispuhala, grudi sasvim postale neosjetljive..., mislim da imam dovoljno iskustva da se ne zavaravam uzalud, iako stvarno ta glupa nada ne umire do zadnjeg trenutka.![]()
Meni isto tako, na 11dnt jedva sjenica. Ono, pod pravim kutem i dobrom rasvjetom se mogla vidjeti. Izvadi betu pa si sigurna.