Draga moja, nadam se da ces videti moju poruku, mada vidim da ste odavno pisali o ovome. Moja beba apsolutno se isto ponasa kao tvoja Zara. Ne okrece se na stranu , osim kad sisa, ne ispravlja se samostalno u sedeci, ne puzi, ne stoji.... Ja sam se obratila pedijatru za misljenje, te nas je on uputio kod neurologa, na ultrazvuku glave sve je odlicno, ali je utvrdio hipotoniju. Odvela sam dete kod fizijatra, gde on nije dao nikakve vezbe, vec je dao bebi foru jos mesec ipo dana, da vidimo hoce li biti boljitka. A od cega, kad nam nije dao vezbe , ne znam, kako da mu bude bolje. Tragam na internetu za vezbicama koje bi mogla da mu nadjem, te dodjoh i do ovog foruma, Iz Srbije sam, ne znam sta cu, preduzela bi nesto a nemocna sam. Nikakve komplikacije u trudnoci, izuzetno lak porodjaj, 9 je dobio na rodjenju. Vrlo cvrsta beba, koja je sa 3 meseca pokusavala sama da sedne......i onda je nekako zatajio. Trebaju mi vezbice kako bi ga aktivirala. Sedi cvrsto od 7 , i nista vise od toga. mozes li mi pomoci???? Unapred hvala. Moja e mail adresa je vihor_m@hotmail.com i facebook profil Marija-Masa Milenovic