Stranica 57 od 73 PrviPrvi ... 747555657585967 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,801 do 2,850 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Una-jako, jako mi je žao...
    Posebice je ovo strašno što ti je bio zadnji stimulirani postupak preko HZZO-a
    Nadam se da imate mogućnosti za nastaviti dalje privatno...

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj una99 prvotno napisa Vidi poruku
    koju ja sreću imam da mi u zadnjem stimuliranom ciklusu stanica bude neoplođena zato što je nezrela. Nema mi logike ako su mi aspiracije dosad bile 18 dc, najranije 15 dc zašto su mi sada radili 10 dc...... da negovorim da mi je dežurni doktor htio spičit štopericu već 6 dc.... Neznam šta bi rekla ....
    draga...
    Ne bih se složila da je loša sreća u pitanju već isključivo promašen tajming. I za to bi netko trebao biti odgovoran.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hvala curke

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

koju ja sreću imam da mi u zadnjem stimuliranom ciklusu stanica bude neoplođena zato što je nezrela. Nema mi logike ako su mi aspiracije dosad bile 18 dc, najranije 15 dc zašto su mi sada radili 10 dc...... da negovorim da mi je dežurni doktor htio spičit štopericu već 6 dc.... Neznam šta bi rekla ....
    Una zao mi je i znam da ti bilo sto napisem nije utjesno.
    Kod mene prekasno stoperica kod tebe prerano pa ja neznam kud to sve vodi. Al znam da u petrovu vise necu nogom krociti.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Pozz.Prvi post ovdje,prvi IVF (skroz prirodni) nakon 3 neuspjesna AIH-a i prvo cekanje bete jer mi je prije 7 d bio et. 7stanicni,3.dan...U glavi sto simptoma,pa onda ipak ponekad nijedan. U svakom sl zelim vam svima puno srece....

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam iz Petrove otišla upravo zbog aljkavosti i nedoživljavanja pacijentica. Isto štoperica na 8dc, puno prerano, dobivene stanice - nezrele. No sh*t! Slijedeći put sam kročila tamo da mi vrate original nalaze i odlepršala za Rijeku. Žao mi je što ti se to dogodilo i mislim da je krajnje vrijeme da se počne pisati žalbe HZZO na (ne)odrađene postupke i tražiti ili povrat sredstava ili da se odobri još jedan postupak na njihov teret. Reklamacija na postupak? Neznam...

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

I ja bi pisala na HZZO za reklamaciju! Meni je dan prekasno određena štoperica i punkcija. Rezultat - dvije prezrele stanice! Od strane dežurnog dr čiji nisam pacijent. I taj to radi često. I nikom niš. A meni propao postupak i propalaa godima i pol u ionako kasnom reproduktivnom životu.
    Kome se žaliti?!?!

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Prestašno je koliko ta Petrova fuša u poslu, meni su dobro odredili štopericu/punkciju, tu nemam zamjerke ali u labosu su od 9 js samo 1 oplodili (a kao, sve su bile dobre).
    Uglavnom slažem se s napisanim, u Petrovu više nikada!

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja sam tamo u zadnjem stimuliranim imala 5js od toga sve nezrele.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

vi to o Petrovoj, o odjelu humane reprodukcije u Petrovoj, jedinom referentnom centru Ministarstva zdravlja za medicinski potpomognutu oplodnju u Hrvatskoj? ZAr je moguće da se tamo propusti događaju?

A zašto je tome tako? Tamo gdje je šef odjela humane reprodukcije prof. Hrvoje Vrčić, koji je ujedno i sanacijski upravitelj i cijelog KBC-a Zagreb, tamo gdje uskoro treba otvoriti najveći i najsuvremeniji MPO centar u državnoj bolnici?
    Ako se događaju propusti, pišite koji su to, pišite ovdje, javite se na PP, valja to detektirati i u konačnici otkloniti ukoliko je moguće! Vi ste kao pacijenti ti i jedini koji pritiske možete vršiti!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Una, draga grlim te.

Sjećam se te se od prije nekoliko godina...
    A za ovo u Petrovoj nemam riječi. Čini mi se kao profesionalni propust. Aspiracija na 10. dan ciklusa... rijetko da će kad dati stanice spsobne za oplodnju...

O ovome bih pisala inspekciji Ministarstva i HZZO-u.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Una Niti ja ne znam šta bi ti pametno rekla. Žalosno i sramotno. Inesz je u pravu, trebaš pisati na Ministarstvo, na HZZO, tražiti da ovaj postupak anuliraju. Ne znam tko bi još bio prava adresa, možda Nacionalno povjerenstvo za MPO pri Ministarstvu zdravlja? Ništa te ne košta pokušati, možeš samo dobiti.

Toliko o individualnom pristupu pacijentima.... Meni je punkcija bila 21. dan ciklusa i prilično sam sigurna da to ne bi dočekala u niti jednoj državnoj bolnici.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Una jako mi je zao drzi se!

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

una zao mi je, drzi se .
    Nazalost ovakve stvari se desavaju cesto a to nije dobro...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala cure na potpori nažalost mislim da neću ništa poduzimat u vezi žalbe, nemam snage a i nisam čula da je nekom poništen postupak tak da nevjerujem da bi ja bila te sreće. Ostala su mi 2 prirodnjaka neznam da li ću imati snage da ih iskoristim, kolika je šansa da pogode tajming aspiracije u prirodnjaku....Moram se malo odmoriti od svega, stvarno mi je dosta ......

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    Una Niti ja ne znam šta bi ti pametno rekla. Žalosno i sramotno. Inesz je u pravu, trebaš pisati na Ministarstvo, na HZZO, tražiti da ovaj postupak anuliraju. Ne znam tko bi još bio prava adresa, možda Nacionalno povjerenstvo za MPO pri Ministarstvu zdravlja? Ništa te ne košta pokušati, možeš samo dobiti.

Toliko o individualnom pristupu pacijentima.... Meni je punkcija bila 21. dan ciklusa i prilično sam sigurna da to ne bi dočekala u niti jednoj državnoj bolnici.

Pisati Nacionalnom povjerenstvu za MPO pri Ministarstvu zdravlja je kao lupanje glavom u zid obzirom da je her Vrčić predsjednik istog!!! Bila tamo i probala to i naravno lupila glavom u zid

Žao mi je Una kroz što prolaziš i nedaj se, svakako pošalji svoje pritužbe na što više adresa koje uspiješ nać, javi mi se pa ću ti ja proslijediti svoje

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala cure na potpori nažalost mislim da neću ništa poduzimat u vezi žalbe, nemam snage a i nisam čula da je nekom poništen postupak tak da nevjerujem da bi ja bila te sreće. Ostala su mi 2 prirodnjaka neznam da li ću imati snage da ih iskoristim, kolika je šansa da pogode tajming aspiracije u prirodnjaku....Moram se malo odmoriti od svega, stvarno mi je dosta ......

Evo da te malo ohrabrim što se tiče prirodnjaka. Krenula sam tri puta u prirodnjake, od toga je jednom stanica pobjegla prije vremena, jer su mi specijalizanti određivali tajming i nisu me htjeli slušati jer protokol je tu da ga se poštuje pa sam i očekivala promašaj, ali u druga dva smo oba puta dobili stanicu i došli do transfera. Trenutno sam, iz tog drugog prirodnjaka, 5+3.
    Posljednje uređivanje od eryngium : 20.04.2015. at 08:48

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Una drzi se...Ja sam isto bila skepticna prema prirodnjacima jer se svaki korak do transfera cini kao nemoguca misija ali eto iz prve ispalo sve ok.Usprkos kasnijoj o nego inace ulovili js koja se i uspjela oploditi. Sad jos cekamo betu, onaj najgori dio. Cure je li rano raditi test 15 d nakon o?et bio 3.d,7stanicni?

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Una,užasno mi je žao
    Pokušaj pitati da ti možda zamijene ta dva orirodnjaka za još jedan stimulirani, ako si u stimulaciju sigurnija.
    Mogu napisati svoje ovo posljednje iskustvo iz petrove. 9. dan me poslali vaditi estradiol, i javili mi da nek tu večer uzmem stopericu. Navečer me opet zvali da nek još taj dan uzmem stimulaciju, sljedeći na uzv. Onda sam tako i napravila, i pitala drugi dan da otkud ta promjena? Rečeno mi da je ono prvo odredila profesorica ( ne znam koja), a da se poslije javio her i izmijenio njenu odluku, i dobro je ispalo. 12 dan aspiracija i ni tad nisu bile baš savršeno zrele.
    I u prirodnom sam dobila lijepu stanicu. Drugi put u prirodnom pobjegla, na folikulometriji bio drugi doktor.
    Hoću reći da mi se čini da her to zna prilično dobro odrediti, ali ekipa mu je zato katastrofa.
    A on očito nikog ne nadgleda i nikom ništa ne govori kad rade takve greške. Pa, i vrabac na grani već zna da stanice ne mogu biti zrele prije nekog određenog vremena, ne razumijem kako oni to tako olako...

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Da, prof V dobro odredi kad treba štoperica, ali u mom slučaju nije taj dan očito nazvao i ostalo je onako kako je Strelec KRIVO odredio...Stanice u atreziji...

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Haha meni je her lose odlucio a moja doktorica dobro.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Eto, svaka s razlicitim iskustvom
    Ja sad imam problem da moram kod nekog drugog dr., buduci da v više ne radi ambulantu, i nemam pojma kod koga bih?? Pricam sa zenama, pitam..., svaka se kune u svojeg..., nemam pojma sta da radim? Pise sad na temi o petrovoj za radakovica kako je super, meni nije bio. Bila sam kod jos njih, silom prilike, ne znam...
    Ocito svaki ima svojih svijetlih trenutaka, a to pogoditi je ravno zgoditku na lutriji.
    Ali, na ovo sto se dogodilo Uni, mislim da svakako treba ukazati visim instancama.
    Svakako neka trazi neku naknadu. Kad bi svaka od nas na to reagirala, vjetojatno bi se nestovpromijenilo. Nije normalno da tako propadaju postupci.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

cure moje, znam da ste ljute i tužne no ako svi uvijek šutite i odšutite sve nikad se ništa neće mijenjati.

Petrova je prenapuhana bolnica, MPO odjel u njoj razvikan bio i još je ali su im rezultati generalno loši jer ne funkcioniraju kao tim uopće.

Ne može im biolog koji je na dobrom glasu odraditi čuda s lošom stimulacijom i malim brojem jajnih stanica.....

Zato je na vama da se pobunite, ne dozvolite da vam tko ovako krade ionako loše stimulacije, loše jer daju premale stimulacije u prosjeku, jer se od toga i uz dobar tajming stoperice dobije prosječno premali broj j.s. jer je od toga premali broj embrija, jer je od toga premali broj trudnoća!

Ionako se borimo s lošim rezultatima u HR, ne dozvolite da vam još i liječnici svojim nemarom upropaste već ionako neoptimalno liječenje, neadekvatnu stimulaciju!

Ja evo niti jedan PP nisam dobila. I još nešto, molim vas da upisujete svoje stimulacije iz državnih klinika u našu statistiku:
    http://forum.roda.hr/threads/80273-K...55#post2759355

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, moze mi netko pomoci oko "ustimavanja" menstruacije kontrac.tabletama?
    Dakle danas mi je 1.dan ciklusa, ciklusi su mi 25/26 dana. Menstruaciju za postupak moram ustimati oko 5.6. da ju dobijem.
    Dobila sam yasmine.
    Jesam li dobro shvatila da bi ih trebala poceti piti cca 15.5. (1.dan sljedeceg ciklusa) i piti ih do 2.6. (18 dana) i tada prestati pa ce menstruacija doci za 2-3 dana, sto bi bilo taman 5.6.?

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Maca2, dok sam ja u davnim vremenima pila kontracepciju, meni je cca.7dana nakon zadnje kontracepcije dosla m. Poanta kontracepcije je, ako imas ciklus od 28 dana, da ju pijes 21dan i onda 7dana ne i kao taj 7dan kada bi trebala doci m pocinjes opet piti (ali u slucaju postupka se ne nastavlja piti). Ja bi prestala piti 7dana prije zeljenog 1.dc. Ali provjeri svakako sa svojim dr.! Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bananka, kod mene je bilo drugacije. M bi nakon prve kutije pilula dosla nekad unutar tih 7 dana pauze, ali nikad ne 7-i dan, najcesce 3-i, zato je taj prvi ciklus kraci, a poslije svi ostali 28 dana jer bi m uvijek dolazila na isti dan.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, moze mi netko pomoci oko "ustimavanja" menstruacije kontrac.tabletama?
    Dakle danas mi je 1.dan ciklusa, ciklusi su mi 25/26 dana. Menstruaciju za postupak moram ustimati oko 5.6. da ju dobijem.
    Dobila sam yasmine.
    Jesam li dobro shvatila da bi ih trebala poceti piti cca 15.5. (1.dan sljedeceg ciklusa) i piti ih do 2.6. (18 dana) i tada prestati pa ce menstruacija doci za 2-3 dana, sto bi bilo taman 5.6.?
    Maca ti si vec u postupku uzimala kontracepciju jel tako?
    Koji dan ti je dolazila menga?
    Od Yasmine dodje relativno brzo nakon zadnje i to je drugi ili treci dan. Meni osobno treci.
    Cek jel sad trebas dobito oko 5.6. ili do 10.6. kako si napisala na drugoj temi?
    Ti se uklapas u sve termine i sa kontracepcijom i bez nje da odradis postupak do kraja sestog mjeseca.
    Sto je rekao dr zapravo kad bi bilo dobro da dobijes?
    5.6. ili do 10.6.???

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Moraš pitati doktora! Kod naštimavanja ciklusa nema pravila osim onog koji ti doktor odredi! Zovi doktora.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Varnica prvotno napisa Vidi poruku
    Moraš pitati doktora! Kod naštimavanja ciklusa nema pravila osim onog koji ti doktor odredi! Zovi doktora.
    Potpisujem

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Eto da se javim sa novostima. Od kad se sama pikam ubodi mi uopce tesko ne padaju. Iako mi trbuh zeleno plav
    Nakon 4 dana po 100iu puregona imam 12 stanica po 11-12mm i endic 8mm.uveli orgultran i nastavljamo do sutra sa sa istom dozom. Najavljena aspiracija u subotu 12dc.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Njuskalica prvotno napisa Vidi poruku
    Eto da se javim sa novostima. Od kad se sama pikam ubodi mi uopce tesko ne padaju. Iako mi trbuh zeleno plav
    Nakon 4 dana po 100iu puregona imam 12 stanica po 11-12mm i endic 8mm.uveli orgultran i nastavljamo do sutra sa sa istom dozom. Najavljena aspiracija u subotu 12dc.
    Ovo sve lijepo izgleda kako si napisala. Endo ce se jos zadebljati do transfera a predpostavljam da ces dobiti i estrofem.

Mislila si 12 folikula od 11-12 mm

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Njuskalica kod tebe je sve super. Ja s istom dozom puregona imala 2 folikula nakon 4 dana, na kraju je bilo 4 jajne stanice ali jedna se oplodila, sad sam 5 .dan od transfera. Što se tiće pikanja orgalutran sam si morala dat u nogu jer mi je igla izgledala predebelo za trbuh Sretno!

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ma ono, neki krajnji rok je menga do 10.6. kako bih stigla sve obaviti do 30.6. A meni zbog posla nekih obveza ne pase da dode prije 5.6. Rekao mi je dr.da ga nazovem ako mi nesto nije jasno ali htjela sam provjeriti prvo ovdje da vidim jesam li uopce dobro shvatila taj koncept

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ono, neki krajnji rok je menga do 10.6. kako bih stigla sve obaviti do 30.6. A meni zbog posla nekih obveza ne pase da dode prije 5.6. Rekao mi je dr.da ga nazovem ako mi nesto nije jasno ali htjela sam provjeriti prvo ovdje da vidim jesam li uopce dobro shvatila taj koncept
    Najbolje ti to s dr dogovori, bit ce najbolje tako.
    Maca ako dobijes i 10.06. stignes sve do 30.06. ako bude cak i na blastice isao.
    Koliko vidim imas postupaka iza sebe pa odprilike i znas koliko dugo primas terapoju. Dan jedan vise ili manje.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj laine prvotno napisa Vidi poruku
    Njuskalica kod tebe je sve super. Ja s istom dozom puregona imala 2 folikula nakon 4 dana, na kraju je bilo 4 jajne stanice ali jedna se oplodila, sad sam 5 .dan od transfera. Što se tiće pikanja orgalutran sam si morala dat u nogu jer mi je igla izgledala predebelo za trbuh Sretno!
    Ide to vrijeme.
    Drzim fige
    Jel kod tebe drugi ili treci dan embrij vracen?

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Treći dan, osmostanični embrij.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj laine prvotno napisa Vidi poruku
    Treći dan, osmostanični embrij.
    Lijep embrij

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sara79 da u pravu si 11-12mm su.
    Laine orgultran sam piknula u natkoljenicu ali me dosta peklo.izdrzivo je ali boli.
    Jel se orgulutran daje do stoperice ili?u proslim stimulacijama sam koristila vise IU dobili 10-12 folikula.kaze dok.da posto sad imam 20kg manje bolje reagiram.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Sara79 da u pravu si 11-12mm su.
    Laine orgultran sam piknula u natkoljenicu ali me dosta peklo.izdrzivo je ali boli.
    Jel se orgulutran daje do stoperice ili?u proslim stimulacijama sam koristila vise IU dobili 10-12 folikula.kaze dok.da posto sad imam 20kg manje bolje reagiram.
    Super, ti si se dobro potrudila svaka cast.
    Da orgalutan ide sve do stoperice.
    U koliko sati primas terapiju??

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Bravo Njuskalica za brojne folikule! Gdje si kupila orgalutran i po kojoj cijeni? Ja cu isto ici s puregonom i orgalutranom u postupak. Puregon sam uzela u SLO. Gdje si vadila estradiol i u koje vrijeme(ujutro,popodne)?
    Uskoro trebam dobiti m, i ako Bog da, da nakon godinu dana krenem opet u postupak. Cini mi se da smo kod istog dr. (dr.R.), pa me sve zanima

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje, znam da ste ljute i tužne no ako svi uvijek šutite i odšutite sve nikad se ništa neće mijenjati.

Petrova je prenapuhana bolnica, MPO odjel u njoj razvikan bio i još je ali su im rezultati generalno loši jer ne funkcioniraju kao tim uopće.

Ne može im biolog koji je na dobrom glasu odraditi čuda s lošom stimulacijom i malim brojem jajnih stanica.....
    u Petrovu pacijenti dolaze misleći da trebaju ići u referentni centar (pa samo ime kaže ) ili ih tamo pošalju primarni ginići koji o mpo ne znaju puno ili barataju prastarim informacijama. Petrova dobiva pacijente po inerciji, na staru slavu, na lijepe oči... dobar dio ljudi nažalost to shvati tek nakon nekoliko žalosnih postupaka.

a referentni centar bi po svojoj definiciji trebao biti izvor referentnih podataka o uspješnosti postupaka i uzor za ostale klinike. za sad ni a ni be

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Njuškalica super, odlična reakcija na dobro skrojenu stimulaciju, držim fige

sretno svima u postupcima!
    Posljednje uređivanje od sushi : 21.04.2015. at 22:04

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sara79 terapjiu primam u 22:15.
    Bananka nisam vadila estradiol,njega sam vadila samo u prvom postupku ali se nesjecam kada. Puregon u ljekarni pablo 296,74kn
    Uzela sa puregon 900iu ali teta u ljekarni rekla da unutra ima 1100iu.zna li netko nesto o tome?
    Danas ponovo folikumetrija pa cu usput u ljekarni pitat za tu info

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Hvala Njuskalica, pretpostavljam da je orgalutran 296kn . A za Puregon je meni objasnila zena jrdnom u ljek.Pablo da pise da ima 900IU ali u stvarno ima 1.100IU u ampuli za slucaj da malo iscuri. Dakle, ako dnevno primas 100IU trebalo bi trajati 11umjesto 9dana. Da li znas da je puregon 900 u ljekarni u brezicama 100€jeftiniji? U pablo je 2.524kn (330€),a u ljekarkni trnje u brezicama 210€. (Sorry na off topic).
    Sretno danas i javi nam se!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bananka da misla sam na orgalutran 296kn.nisam gledala u SLOV za ljekove jer nisam stigla pa smo sve kupili u pablu.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Sara79 terapjiu primam u 22:15.
    Bananka nisam vadila estradiol,njega sam vadila samo u prvom postupku ali se nesjecam kada. Puregon u ljekarni pablo 296,74kn
    Uzela sa puregon 900iu ali teta u ljekarni rekla da unutra ima 1100iu.zna li netko nesto o tome?
    Danas ponovo folikumetrija pa cu usput u ljekarni pitat za tu info
    Pitaj to za puregon i dr. R kad vec i danas ides jer i on to sigurno zna.
    Ja znam za gonal f pen 900 iu da u penu nakon potrosene doze ostaje jos 150 iu pa tak da mislim da je tocno sto teta govori al provjeri jer su drugacije ampule od puregona i gonal f pen.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

11 dana nakon et kucni test negativan...

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku

Zato je na vama da se pobunite, ne dozvolite da vam tko ovako krade ionako loše stimulacije, loše jer daju premale stimulacije u prosjeku, jer se od toga i uz dobar tajming stoperice dobije prosječno premali broj j.s. jer je od toga premali broj embrija, jer je od toga premali broj trudnoća!

Ionako se borimo s lošim rezultatima u HR, ne dozvolite da vam još i liječnici svojim nemarom upropaste već ionako neoptimalno liječenje, neadekvatnu stimulaciju!

Ja evo niti jedan PP nisam dobila. I još nešto, molim vas da upisujete svoje stimulacije iz državnih klinika u našu statistiku:
    http://forum.roda.hr/threads/80273-K...55#post2759355
    Kadauna, ja u nacelu nemam sto prijaviti. Jest da sam bila uzasno razocarana tom puknutom folikulom u drugom prirodnom postupku, i zato sam se nakon toga odlucila za stimulaciju, ali blagu. Ja dalje od te tzv.blage ne bih ni isla. Tu smo razlicitih misljenja, jar koliko vidim ti si za jaku stimulaciju s puno stanica.
    Ja nisam( u vezi sebe govorim). Ali, kad smo vec kog toga, bilo bi dobro da se onda ti postupci manje i vise skupi mozda svakome izjednace. Da do odredene cifre , i to najskuplje opcije, vrijedi kao jedan postupak. Zasto meni sad ta blaga ne bi vrijedila za dvije pune, na pr? Ili zasto netko ne bi zamijenio sve stimulacije za duplo ili troduplo prirodnih. ( ako to dijagnoza dopusta, naravno...)
    Osim toga,s puno dobivenih stanica i smrzlica, koliko sam shvatila, njihovo vracanje se racuna sve pod taj postupak, sto je vrlo dobro.
    Ali, ja jednostavno nisam za to. Tesko i psihicki i fizicki podnosim stimulacije. Evo, jos sam uvijek od proslog mjeseca napuhnuta ko žaba, i ne osjecam se dobro, a imala samo 4 folikule. Sta bi bilo da sam ih imala 20???
    Mislim da bih eksplodirala.
    Dobro, to je u vezi s tim.., a sto se konkretno petrove tice, najvise mi smeta to sto nas izabrani doktor ne vodi cijelo vrijeme. Sto aspiracije i transfere rade dezurni doktori. Tako da ni zaslugu ni krivnju najcesce ne mozes svaliti samo na jednoga

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

A, mogu se pohvaliti da sam se uspjesno pikala Citala sam tu da je svima trbuh plav pa sam se vec i ja na to pripremila, kad tamo - nista. Bas ni sjenke nikakve. Mozda si piknete u neku kapilaru pa se razlije..., ne znam? Ne znam zasto, ali cak me i doktor pitao ko me pika

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Drage cure, upalite televizore! U povodu Tjedna borbe protiv neplodnosti, predstavnice Rode gostuju u emisiji Dobro jutro Hrvatska! Razgovarat će o neplodnosti, liječenju neplodnosti, novom tiskanom izdanju brošure Neplodnost i pozvati sve građane Hrvatske (i šire) da nam se u subotu 25. 4. Pridruže na šetnji "Zajedno za plodnost"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •