Pokazuje rezultate 1 do 50 od 165

Tema: Kako dalje bez ljubavi?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Žene moje onaj post prije mi nije isao do kraja...on ni ne pokušava ništa već 2 i pol god...ok bila je tu i trudnoća i dojenje pa je i to imalo utjecaja ( bilo je dosta slicno i nakon prve trudnoce) ali ovo je i meni sad previse...i ne nisam se zaljubila ali priznajem da pomisljam kako bi bilo lijepo imati s nekim bolji odnos (sto ne znaci da bi bio) i na sex.planu i na ljubavnom...meni ustvari fali ljubavi i paznje...

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj micha16 prvotno napisa Vidi poruku
    Žene moje onaj post prije mi nije isao do kraja...on ni ne pokušava ništa već 2 i pol god...ok bila je tu i trudnoća i dojenje pa je i to imalo utjecaja ( bilo je dosta slicno i nakon prve trudnoce) ali ovo je i meni sad previse...i ne nisam se zaljubila ali priznajem da pomisljam kako bi bilo lijepo imati s nekim bolji odnos (sto ne znaci da bi bio) i na sex.planu i na ljubavnom...meni ustvari fali ljubavi i paznje...
    A jesi ti pokušala nešto svo to vrime? mislim prije 2 godine ste imali odnose, ostala si trudna, znači tad je "bilo ljubavi" po tvom..kad je nestalo ljubavi, za vrijeme trudnoće, poslije..ti se ovako osjećaš, fali ti ljubavi i pažnje, vjerojatno i tvoj muž misli isto. Fali i njemu i ljubavi i pažnje, misliš da on ne osjeća da ti osjećaš to što osjećaš. Ne znam, meni kao da fali neki dio u ciloj ovoj priči, ne mogu to objasniti..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •