Pokazuje rezultate 1 do 50 od 238

Tema: Dnevna doza e-dnevnika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako pravilnik o ocjenjivanju dozvoljava da zaključna ocjena nije aritmetička sredina (što se toplo nadam da dozvoljava) zašto e-dnevnik od ove godine automatski izbacuje prosječnu ocjenu po svakom predmetu? Jedna meni bliska učiteljica tvrdi da ocjena koju izbaci e-dnevnik mora biti i zaključna ocjena.
    Otkad moja djeca idu u školu (sad već punih 6 godina) slušam o tome da zaključna ocjena nije i ne mora biti aritmetička sredina. U praksi, ni kod moje djece niti kod razrednih kolega, djece mojih prijatelja i sve okoline ne znam NITI ZA JEDAN slučaj gdje zaključna ocjena nije bila aritmetička sredina ocjena.

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Otkad moja djeca idu u školu (sad već punih 6 godina) slušam o tome da zaključna ocjena nije i ne mora biti aritmetička sredina. U praksi, ni kod moje djece niti kod razrednih kolega, djece mojih prijatelja i sve okoline ne znam NITI ZA JEDAN slučaj gdje zaključna ocjena nije bila aritmetička sredina ocjena.
    da, primijetila sam da me ponekad učenici gledaju u čudu kad im objašnjavam da jedinica ispravljena na peticu nije trojka-nego petica. i da u školu idu po znanje, a ne skupljati ocjene. ali mislim da u matematici i nekim drugim predmetima gdje se pišu veće provjere znanja ipak zaključna ocjena nije aritmetička sredina, nego se često slučajno poklopi da su jednake.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •