-
Starost ili mladost po meni nema nikakve veze s time tko će biti kakav roditelj.
Čini mi se da Andro-gen nije zamislio temu u ovom smjeru već da ja imao na umu nešto drugo iako mi nije baš najjasnije što točno. Kao što je netko već spomenuo video zapravo nema veze s razlikom u godinama, može se primjeniti i na manju razliku između roditelja i djece.
Ono što sam ja primjetila odrastajući uz starije roditelje, a to znači i da su mi i sve tete, stričevi i ujaci bili stariji, a bilo ih je po 6 sa svake strane, da starost sa sobom definitivno donese promjene u ponašanju kod većine. Nemaju toliko strpljenja, razumjevanja, čangrizavi su, puno im toga smeta itd a i razumljivo je jer je to opet sasvim nova faza u životu.
Moja mama je nakon 65g kad joj se još nije pojavila bolest znala izjaviti neke stvari da smo se i ona i ja trznule i to stvari za koje mi je par godina prije znala reči gledajući starije, ako ja budem takva opali mi pljusku.
Činjenica je da je veća mogućnost da će oni sa starijim roditeljima ostati ranije bez njih i da će možda morati ranije skrbiti o njima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma