Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2233

Tema: Odbrojavanje 1/2015

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Cure drage vi koje ste nakon par dana transfera isle raditi, kako ste isle do posla?? Autom ili javnim prevozom??
    Ovo tresuckanje po zagrebu me doslovno ubi...bilo to da ja vozim ili sam u busu...rupa na rupi. Znam da ako je embrij dobar on ce se i implantirati al evo htjela bi cuti vasa iskustva i misljenja.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure drage vi koje ste nakon par dana transfera isle raditi, kako ste isle do posla?? Autom ili javnim prevozom??
    Ovo tresuckanje po zagrebu me doslovno ubi...bilo to da ja vozim ili sam u busu...rupa na rupi. Znam da ako je embrij dobar on ce se i implantirati al evo htjela bi cuti vasa iskustva i misljenja.
    sara, i ja sam vise vremena u autu... ali eto ne vozim brzo i zaobilazim svaku rupu...

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    sara, i ja sam vise vremena u autu... ali eto ne vozim brzo i zaobilazim svaku rupu...
    Ljube bas si me nasmijala....ja sam doslovno svaku rupu zapamtila do posla al me brine recimo mjenjanje brzina da to nije mozda previse pritiska za donji dio trbuha???
    Ma ni sama neznam vise. Bolje mi je mozda da se ne zamaram sad s tim.
    Jos malo pa beta
    Drzim fige

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ljube bas si me nasmijala....ja sam doslovno svaku rupu zapamtila do posla al me brine recimo mjenjanje brzina da to nije mozda previse pritiska za donji dio trbuha???
    Ma ni sama neznam vise. Bolje mi je mozda da se ne zamaram sad s tim.
    Jos malo pa beta
    Drzim fige
    joooj a gdje jos moja beta ... sara drzim fige za betu

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ja ne radim ali opet ovisna sam o autu...

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Iva sad vidim da si vec pisala

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja ti se svakodnevno vozim busom, onda sat vremena vlakom i opet busom, i onda opet tako natrag.
    Na posao sam uvijek isla dan nakon transfera jer su mi tako ginekolozi preporucili.
    Lezanje kod kuce i nije najbolje rjesenje, nego je potrebno kretati se zbog cirkulacije.

Drdanja po busu ne zelim komentirati, to mi je nocna mora, ali se izdrzi.

Ljube, grcevi i bolovi nakon transfera su uobicajeni. Sve je to jos uvijek posljedica punkcije. Samo treba izbjegavati dizanje teskih stvari, veliki napor i sl.

Moje se krvarenje nastavlja i dalje, ne mogu reci da je pravo menstruacijsko, ali vjerojatno je tako zbog terapije koju uzimam.
    U petak beta, nadam se.
    Posljednje uređivanje od Medeja : 03.06.2015. at 05:37

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •