Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Please cure help,ovako da skratim priču, kod mene slučaj teška endometrioza,ostao mi samo jedan jajnik i to ne cijeli,AMH 2,48 , do sad sam bila u Vg, prvi postupak nismo ni došli do punkcije ali zbog endometrioze, drugi postupak bila na klomifenu i dobila cistu i jednu jajnu stanicu,treći postupak, dugi protokol (purgeon,Decapepty), dobila 3 folikula i dva zametka no beta negativna, a problem je sad taj da doktori tamo dižu ruke od mene, rekli mi kao da bi sljedeći postupak išli sa Femarom al da bi mi to bio zadnji postupak da nema smisla, kao loše reagiram bla bla... ja nebi samo tako odustala pa tražim kliniku kamo da idem na konzultacije???????????

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Anitsirk 84 prvotno napisa Vidi poruku
    Please cure help,ovako da skratim priču, kod mene slučaj teška endometrioza,ostao mi samo jedan jajnik i to ne cijeli,AMH 2,48 , do sad sam bila u Vg, prvi postupak nismo ni došli do punkcije ali zbog endometrioze, drugi postupak bila na klomifenu i dobila cistu i jednu jajnu stanicu,treći postupak, dugi protokol (purgeon,Decapepty), dobila 3 folikula i dva zametka no beta negativna, a problem je sad taj da doktori tamo dižu ruke od mene, rekli mi kao da bi sljedeći postupak išli sa Femarom al da bi mi to bio zadnji postupak da nema smisla, kao loše reagiram bla bla... ja nebi samo tako odustala pa tražim kliniku kamo da idem na konzultacije???????????

Antisirik, jesu li ti predložili donaciju? Posvojenje?

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Antisirik, jesu li ti predložili donaciju? Posvojenje?
    Da predložili su mi donaciju kao poslije ovog postupka, al ne želim ići na donaciju jer dosta mi je doktora(prošla sve i svašta zbog endometrioze i nažalost još nije gotovo), ići ćemo samo na posvajanje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •