Pozdrav Ms_Manners !
Da,Grav. Ultra je osjetljiviji od Mini,i postoji mogučnost da je zato i ulovio betu od eventualne biokemijske trudnoče. Pa je zato ovaj sljedeči test bio neg.
To si radila jutros?
Kažu da ne postoji lažno pozitivan...no ne slažem se s tim jer sam ih imala nekoliko. Ali vjerojatno je do mene,ne do testa.
Sumnjam da ti bude opča dr dala uputnicu za vađenje bete,ali pokušaj pitati. Ili probaj opet nazvati ginekologa,reci mu da 11 dana kašnjenja nije malo i da želiš vidjeti što se događa.
Sretno!

Odgovori s citatom

S kćeri sam, pak, dobila pozitivan test tri dana prije nego što mi je menga trebala doći. Prvi test(testove) radila sam s "pregnancy test" testovima(crvene crtice), a drugi s kćeri digitalnim clearblue-om koji pokazuje i izvjesne tjedne od začeća(u mom slučaju 1-2). Tako da...nema pravila. Sve ovisi kad je bila ovulacija(koja je i kod iste žene svaki mjesec drugačija, a kamoli kod više žena). Ono što sam ja skužila je to da je svakako bolje raditi testove s crvenim crticama jer na njima je mnogo lakše razlučiti evaporacijsku liniju od blijede pozitivne. Plavi su po tom pitanju dosta šućmurasti. Digitalni je zako, s druge strane. No, da košta, košta...