Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1410

Tema: Testovi za rano otkrivanje trudnoce..2.dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

pozdav svima...molim za pomoc...moj verenik i ja pokusavamo zadnje 3 nedelje da napravimo bebu...kasni mi 10 dana i mislila sam da je to to...medjutim...pre 4 dana uradim test sa tracicom i pokaze negativan rezultat,kako i dalje nisam dobila uradim danas drugi sa plocicomi opet nista...medjutim nakon pola sata slucajno ga opet pogledam i primetim neku cudnu liniju(vise tracicu)braonkaste boje...na suncu kad se malo bolje pogleda vidi se ilinija...zanima me da li to znaci da je test pozitivan...ps.imam brojen simptome trudnoce koji takodje podsecaju i na peridod pre nego sto dobijem tako da sam u strasnom problemu...
    odgovorite sto pre molim vas...ginekolog mi je akazao pregled tek a 5 dana a ja sam mnogo nestrpljiva...hvala u napred...

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj gaga91 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdav svima...molim za pomoc...moj verenik i ja pokusavamo zadnje 3 nedelje da napravimo bebu...kasni mi 10 dana i mislila sam da je to to...medjutim...pre 4 dana uradim test sa tracicom i pokaze negativan rezultat,kako i dalje nisam dobila uradim danas drugi sa plocicomi opet nista...medjutim nakon pola sata slucajno ga opet pogledam i primetim neku cudnu liniju(vise tracicu)braonkaste boje...na suncu kad se malo bolje pogleda vidi se ilinija...zanima me da li to znaci da je test pozitivan...ps.imam brojen simptome trudnoce koji takodje podsecaju i na peridod pre nego sto dobijem tako da sam u strasnom problemu...
    odgovorite sto pre molim vas...ginekolog mi je akazao pregled tek a 5 dana a ja sam mnogo nestrpljiva...hvala u napred...
    Najbolje ti je da izvadiš bhcg hormon iz krvi ako imaš mogućnost. Jedino tako možeš biti apsolutno sigurna jesi li ili nisi trudna. Ovako s trakicama po opisu malo je teško reći. Više-manje na svakom testu piše da ga se ne gleda nakon određenog vremena jer rezultat nije pouzdan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •