Tu (barem tu u Americi gdje sam ja) uputa je stvarno takva da se ne radi nista. Ako izgleda lose, smrdi, curi, sto god, opet nista nego - javiti se pedijatru.
Tu (barem tu u Americi gdje sam ja) uputa je stvarno takva da se ne radi nista. Ako izgleda lose, smrdi, curi, sto god, opet nista nego - javiti se pedijatru.
tako i kod nas sada, s prvim djetetom sam dobila bivacin prašak preventivno, a sad s drugim ništa.
Ali ipak se upalilo - odnosno, počelo se močiti i smrduckati, i onda sam dobila neki drugi prašak, zaboravila sam kako se zvao. Prošlo je kroz nekoliko dana.
Peterlin, moje je prvo dijete imalo grčeve, ali nisam primjetila ikakvu povezanost s hranom. Jedino kad sam probala izbaciti mlijeko i po savjetu prijateljice kupila sojino kao zamjenu (inače ga nikad ne koristim, ne znam što mi je bilo, ionako ne pijem toliko kravlje da mi baš treba nekakva zamjena) dobila je baš jake grčeve. Kod drugog djeteta je bilo puno bolje, rekla bih čak da je razlika najviše u karakteru. I vjerojatno je pomoglo kakanje bez pelene. Čini mi se da joj je malo smetala sarmasveki skuhala pa sam morala
ali s mlijekom nikakve veze nisam vidjela.
U biti, s ovim drugim djetetom tek vidim kako su djeca jako različita, mnogo toga što bih nakon prvog iz vlastitog iskustva svakom savjetovala, s drugim mi jednostavno nije palilo.