dodagoda prvotno napisa
Može se kod Severice i prije jeseni. Kad sam ja zvala prije nekih mjesec dana imali su termina i u 6. mjesecu ali je meni pasalo ovako pa idemo idući tjedan.
Moram reći da jako puno očekujem od tog testiranja jer sam u naše školstvo tj. u učiteljicu duboko razočarana. Pisala sam prije na drugoj temi o našem problemu(najgori učenik u razredu) iznenadnog neposluha u razredu koji je krenuo u 3. mjesecu i do kraja godine je bilo samo sve gore i gore. U biti učiteljica nije napravila ništa u smislu da mu je pomogla, samo je dobio etiketu i za šlag na kraju prošao sa 4. -skoro me šlag nije strefio kad sam vidjela svejdodžbu, tim više što sam ocjene vidjela oko 20.05. dakle par tjedana prije kraja i to su sve redom bile petice uz pokoju četvorku iz matematike i Hrv. Sigurna sam da je tim spuštanjem ocjena dobio "kaznu" za svoje ponašanje kao što sam i sigurna da bi svojim znanjem prešišao i ove koji su prošli sa 5.0. Iskreno, nije meni bitna ocjena, tko će se za par godina sjećati sa koliko je prošao prvi razred-bitan mi je taj postupak prema njemu koji govori više od svih riječi ili ocjena i tu me srce boli jer znam da je zakinut. Nemamo s njim doma nekih problema, osim što je intelektualno i fizički nama dosta zahtjevniji nego šta je bila kćer. Uvijek moramo biti u nekom "moovingu" i tada je on najzadovoljniji.