Lol...
Ja ne znam kad sam zadnji put nešto skuhala osim mahuna na salatu.
Lol...
Ja ne znam kad sam zadnji put nešto skuhala osim mahuna na salatu.
x
Djeca su nam na moru, pa smo mi uglavnom na salatama.
Ukiselila sam ljetne krastavce, to jedemo. Ima i svježih. Jučer sam napravila grčku salatu (blaženi Lidl - ima finog greek-style sira i crnih maslina bez koštica), povremeno okrenem neko meso na naglo i to je to, jer mm ne bi preživio samo na salatama, a i meni nije loše pojesti komadić. Povremeno pojedemo kakvu juhu (recimo od tikvice, to nam je fino).
Isto - blaženi ekspres lonac - mlada cikla gotova za 10 min. Ukiselila sam par staklenki na klasičan način (iako ja više volim to pojesti svježe, bez zalijevanja octom), da imamo za slučaj hude sile & za starije članove obitelji.
I krastavce sam ukiselila klasično (4 kg, možda ću još jer uvijek pola podijelimo), ali to je za topic o zimnici.
Ja sam jučer sama sebi trebala nešto napraviti za ručak (nisam na GO, nego slučajno kod kuće radim). Odmrznula sam neki kao bolonjez s paprikom u posudi za jednu osobu i mislila da ću si skuhat tijesto. Kad je došlo vrijeme za jelo nije mi se ni to daloBilo je odlično samo (srećom skroz nemasno), zgrijala sam na tavi za palačinke da imam što veću površinu da skratim vrijeme, pojela to tak iz tave s vilicom i onda sam pred kraj malo potunkala s kukuruznim miješanim kruhom. Da li me opravdava što nemam klimu u stanu (ni na poslu) pa mi je mozak zakuhao
Mi smo i u nedjelju i u ponedjeljak imali mahune na salatu s teletinom ispod peke koju su mi u subotu spakirali u restoranu jer nam je puno ostalo.
Nadam se da se ovo ne ocjenjuje kao smrtni grijeh.
Posljednje uređivanje od Jelena : 16.07.2015. at 10:37