Pokazuje rezultate 1 do 50 od 964

Tema: Los brak.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj perla5 prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da nije jedini.
    Ali kaže da ga voli i nabrojala je bezbroj njegovih dobrih osobina. Znači da joj je stalo i da nije digla ruke. A onda treba zapeti i poraditi na odnosu.

Sloković Prodanović uvijek mogu primiti novog klijenta.
    Perla ti kad pišeš se meni čini da si baš dobronamjena i draga osoba, al naivna. Kad pitaš: i jeste prošetali naveče, družili se, super, rješenje problema je tu. Eh da je barem tako.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Perla ti kad pišeš se meni čini da si baš dobronamjena i draga osoba, al naivna. Kad pitaš: i jeste prošetali naveče, družili se, super, rješenje problema je tu. Eh da je barem tako.
    Pa to su mali koraci. Što bi trebali, voditi filozofske rasprave na temu zajedničkog života? Muškarci to ionako mrze. Iz moje naivne perspektive

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pa to su mali koraci. Što bi trebali, voditi filozofske rasprave na temu zajedničkog života? Muškarci to ionako mrze. Iz moje naivne perspektive
    Perla ma problem je puno ozbiljniji i dublji nego ga ti poimaš, ništa više. A tebi od mene za naivu!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.07.2015. at 11:48

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Perla ma problem je puno ozbiljniji i dublji nego ga ti poimaš, ništa više. A tebi od mene za naivu!
    Ma ja inače svemu u životu prilazim s pozitivne strane, ništa ne gledam kao ozbiljan i dubok problem, već kao nekakvu malenu prepreku koju treba preskočiti. I tako mi je lijepo živjeti. Možda i griješim, ne znam.
    A btw, nije da sam mladica, jok

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma ja inače svemu u životu prilazim s pozitivne strane, ništa ne gledam kao ozbiljan i dubok problem, već kao nekakvu malenu prepreku koju treba preskočiti. I tako mi je lijepo živjeti. Možda i griješim, ne znam.
    A btw, nije da sam mladica, jok
    Tako i treba, samo nastavi tako, ni ja nisam zapravo puno drugačija
    i super je što biraš tako živjeti, pozitivno, s lakoćom postojanja. Uvjerena sam da si ti u "ovakvoj" situaciji da bi ti stvari itekako rješavala jer previše voliš život i sve njegove lijepe strane. Al da ne idem u filozofije, kužim o čemu pričaš

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •