-
Što se tiče teme.......Ja sam mislila da je kolumna o tome kako je udarila svoje dijete, eto poletila joj ruka u takvom nekom trenu, da piše koliko to nije ok i da se "jada" zbog tog svog čina. No, dobro, kolumna me malo razočarala, ali zato su komentari 

. I od onih koji zagovaraju fizičko kažnjavanje i od onih drugih. Jadno. Vjerujem da smo svi imali nekih loših trenutaka kao roditelji, požalili neke svoje postupke, možda se i posramili i ne treba tako olako osuđivati druge i njihove postupke. Čovječe, ide se iz jedne krajnosti u drugu. Ako ne lupiš dijete po guzi, onda mu sve dozvoliš, razmaženo je, ovakvo, onakvo. Ako ga pak lupiš po guzi i povisiš ton na njega onda ga maltretiraš i zlostavljas, fizički i psihički.
Stvari nisu tako crno bijele. Super mi je ona pikulina sa toplim, vrućim i ledenim čajem. Inače ne, ne mislim da je udaranje odgojna metoda (mada jesam, udarila sam u afektu i grozno se osjećala zbog toga).
Uopće ne kužim zašto ovo pišem kad znam kako se vode i kako završe ovakve teme, vrag mi ne da mira!
Mene zapravo samo zanima koja je to glumica kolumnistica ljubiteljica sushija, promaklo mi?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma