Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: do kada je "normalno" maziti stariju djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I moj (11 g.) je maza, kad mi se uvali u krilo, sklapam ga kao krojački metar
    Ponekad mi malo zasmeta (po sklonosti iskazivanju emocija sam sličnija Peterlin ), a onda se opet sjetim kako će taj period čistog djetinjastog ponašanja jako brzo proći, pa mu pustim neka se vješa po meni i grli kao Teletabisi. I drago mi je da još nije ušao u fazu da ne želi sa mnom hodati po ulici i sl., tako da si nastojimo priuštiti zajedničke šetnje, dok ga još nije sram roditelja.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    I drago mi je da još nije ušao u fazu da ne želi sa mnom hodati po ulici i sl., tako da si nastojimo priuštiti zajedničke šetnje, dok ga još nije sram roditelja.
    olakšavajuća okolnost je ta da otprilike kad njih počinje biti sram roditelja i roditeljima nije baš najugodnije hodati po ulici s čudnom, prištavom, naglo izraslom, prilično nestabilnom smjesom hormona

šalim se malo. ontopik, 14-godišnjak koji se još uvijek povremeno voli navečer na kauču grliti sa svojom miiimiii
    a u moru, kad je s nama, što je rijetko, se stalno nosamo, malo on mene, malo ja njega, pa se bacamo i tako. kakvi nenormalno.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    roditeljima nije baš najugodnije hodati po ulici s čudnom, prištavom, naglo izraslom, prilično nestabilnom smjesom hormona

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •