Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: do kada je "normalno" maziti stariju djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mališa (9,5) je ogromna maza, i to ne samo doma. vani me i dalje želi držati za ruku, i daje puse i grli, a doma je normalno da mi navečer sjedne u krilo i da se vikendima svi zajedno mazimo na krevetu. pitala sam ga do kad će tako, i veli zauvijek <3

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    mališa (9,5) je ogromna maza, i to ne samo doma. vani me i dalje želi držati za ruku, i daje puse i grli, a doma je normalno da mi navečer sjedne u krilo i da se vikendima svi zajedno mazimo na krevetu. pitala sam ga do kad će tako, i veli zauvijek <3
    Skoro 18, teža i veća od mene, još uvijek mi se gnijezdi u krilu, a najdraže joj je zaspati meni na ramenu ispred tv-a. Inače je ozbiljna, kad s njom razgovaram imam osjećaj da razgovaram s odraslom osobom, ali u minuti se transformira u curicu i sve te trenutke jako volimo obje. Nakon faze "ne mazi me u javnosti" sad je u fazi (kao i ostale njene prijateljice) da joj je fora ljubiti mamu na ulici, fora joj je kad dođem u školu ili navratim u omiljeni kafić kad je s društvom tamo. Dok god će se željeti maziti ili ćemo za to imati priliku mazit ćemo se. Neovisno o godinama. Btw, i ja se mazim sa svojom mamom, a debelo mi je preko 40

anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Za maženje nikad nije ni kasno ni rano

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •