Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 207

Tema: Koliko vam je trebalo da ih pocnete slati pokrpane u skolu?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ali ova danasnja moda je puna elastina.
    za osnovnoskolce imas one mekane pamucne hlace od h&m , esprit, benneton, koje su bas elasticne i udobne.
    a ovi veci... pa to su sve neke traperice sa puno elastina, pa onda one nekakve mekane lagane pamucne hlace, pa sve te majice, demperi su nesto viskoza... sve to visi, udobno je mekano...
    i bingo! nista se ne mora peglati.
    to je najveci benefit.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Nikad ga nisam ni slala u školu u trenirci (iako je taj odjevni predmet u njegovom razredu prilično popularan).
    isto ovako

moj mozak funkcionira po principu stare škole

trenirke, zakrpane hlače i sl. - za park i trening

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moja je divljakuša, pa su joj haljine, suknje, košulje i sl prava muka. Najviše voli tajice i trenirke, pa ide i u školu u njima. Ali nikad ne idu u robi za "po doma", flekavi ili ofucani. Nekako mi zakrpane hlaće, ako imam druge, nisu izbor za školu.
    Dečki su trenirke u školu poćeli nositi tek kasnije, u višim razredima.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Moji nose tute cijelo školovanje, jer je njihovim školama to ok, a njima očito draže nego urednije hlače. Svaki dan se igra nogomet (kod petaša) pa je tuta jednostavno nužna (kaže on). Kako škole nemaju ništa protiv, onda nemamo ni mi, iako nam to jest malo bilo čudno.
    Nikako da u postovima otkrijem što su to "tute". Jedina asocijacija mi je radno odijelo na brodovima
    http://www.worldfashionhub.com/re_co...lore-p34_o.jpg

Uglavnom, za mene trenirka nije odjeća za školu. Ali...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

tuta je trenirka, beti

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Definitivno im roba treba biti rastezljiva i mekana (mala se uvijek prvo nakon nastave popne na drvo i malo sjedi gore pa tek onda ide doma). Trapke kupujem samo s elastinom. Zasto ne volite tajice? Moja na njih u ijek nosi dugu majicu ili tuniku.

I ja pitam sto su vam tute?

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ne znam dal je već netko napisao ali moj trik za pokrpane tajice ( a to su sve koje nisu nove) je da ih nosi naopako, tako da pokrpano dodje iza koljena pa se ne vidi. Moja je u tajicama išla zimi i ljeti do 5. razreda. Na sreću tada ju je prošlo pa se sad normalno oblači. A malog pustim u trenirci, ali lijepoj koja je samo za školu, samo zato jer vidim da 90% klinaca tako dolazi. Inače nisam za to.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

NAma su tajice zakon i nosi ih u 90%. Gore tunika, suknja, haljina, sta god. Moja nije na drvetu, ali su joj noge uvijek u zraku, hoces zvijezdu, stoj, most. Poludila bi u trapericama, one su kad negdje idemo.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Beti, pa kud baš ti pitaš šta je tuta? Evo, tute sportive, tu su vam i na popustu :D
    Prije su se i nosila redovito oba dijela, a sad kad se nose i kupuju i odvojeno gornji i donji dijelovi, onda i svaki zasebno zovemo tuta (ali češće donje dijelove) i sve zajedno je opet tuta. Malo se zakompliciralo

A ovo što seni kaže da je danas sva odjeća udobna, očito djeci nije isto, jer ona koja teže udobnosti žele tute, i ako se žale da ih nešto žulja i smeta, to u pravilu nije tuta.

Jesu sad svi naučili šta je tuta? I ne kaže se tuuta (tu se piški) nego kratko. Kao kuta.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni su cijeli zivot traperice pojam udobne odjece koju ti nije zao zao zaprljati, stiti ne samo od hladnoce nego i od grube kore na drvetu, ispucalog ruba sperploce na stolici, neravnog grubog betona na podestu kod ulaznih vrata gdje se sjedi, nije problem ni ako se malo zablate kad padnes a ako se bas poderu uvijek mozes staviti neku zgodnu zakrpu (ili ih jos vise poderati da budu cijele u tom stilu).

Uglavnom, ja mojima oblacim traperice kad god je moguce, mladji jos od jaslicke grupe ide u vrtic skoro iskljucivou trapericama, a starija je imala neku tajice&sos fazu ali sad je za skolu birala iskljucivo hlace, s malo elastina, u kojima moze sve sto i u tajicama ali ih ne "trosimo" tempom dva nosenja i rupa na koljenu

A ako ih podere, probat cu ih zakrpati da izgleda ok (u stilu dva srceka na koljenima i sl) - ako je estetski ok moze s tim u skolu, ako nije necu je u tome slati, kao sto ne bih ni ja na posao. To je onda za slobodno vrijeme, ili za vrecicu sa starom odjecom za 15% popusta u H&M
    Posljednje uređivanje od sillyme : 09.09.2015. at 06:49

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    trenirke mi nisu za školu. niti ja na posao ne idem u trenirci.
    znači u školu ide u trapericama ili kepericama. kad je toplo u bermudama do koljena ili malo ispod. ako se zakrpa ne vidi, može. ako se vidi onda je za park i/ili po doma.
    o tajicama neću jer nemam curu. ali ih baš ne volim i nisu mi lijepe
    Isto ovako.
    Škola i parkić nisu isto
    Doduše, moja je i u vrtić uvijek išla "zbigecana"

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mojima bilo koje hlače (ni traperice, ni samterice) ne mogu izdržati niti tjedan dana nošenja a da se ne prošuplje na koljenima, tako da vrlo brzo dobiju zakrpe. I nose ih tako sa zakrpama, ne bune se.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

moj ide u trapericama, rijetko je isao u trenerci i to tek kad sam vidjela da i drugi idu. i ja sam naucila da se u skolu ide "pristojno" obuceno kao u neku ustanovu, vec je netko piso...

nego sillyme spominjujes onaj popust od 15% popusta u h&m-a, jeli to bude na cijeli racun ili samo na jedan komad?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni trenirka isto nije za školu. I do sada moj nije niti volio trenirke, samo traperice. I kaj sad - svi nose trenirke, pa sam morala kupiti i njemu. I kolikogod mu govorila da u njoj (govorim o donjem dijelu) ne ide u školu, oja odem prva na posao i on može otići i u piđama a da ja to ne vidim.

I gledam djecu na tramvajskoj stanici - većina (pišem o dečkima, ne zrihtanim curama) su u trenirkama. Meni je to strašno jer kako je netko već napisao - niti ja na posao ne idem u trenirci

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku
    nego sillyme spominjujes onaj popust od 15% popusta u h&m-a, jeli to bude na cijeli racun ili samo na jedan komad?
    samo na jedan komad i to samo ako taj komad već nije snižen

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

HM: jedna vrecica odjece je jedan kupon za popust (jedna stvar). Na dan je moguce donijeti dvije vrecice (mogu biti i manje)!

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Moj ide u pravim hlačama u školu, mada ne se ne bih jako borila s njim da želi u trenerci jer sam vidjela da je većina dječaka u njegovoj školi tako odjevena.
    Vrlo brzo dobiju zakrpe i onda ih dalje tako nosi. Iako kupim i 7-8 hlača po sezoni, sve završe prošupljene.

Njegovog najboljeg prijatelja nisam nikad vidjela u nekim hlačama koje nisu trenerka. I onda ga vidim nekidan u trapericama, iznenadim se, pogledam bolje; kad ono - trenerka koja oponaša jeans

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nekako sam uspjela izboriti barem nekakav kompromis da se te trnirke nose u školu samo kad imaju tjelesni, ali ni time nisam zadovoljna. Ali nisu ni oni krivi što nemaju svlačionice kako spada, da se mogu presvući za tjelesni...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja ne ide pokrpana, a niti u trenirci, ali u tajicama ide. Lani smo kupili u benettonu genijalne debele tajice koje izgledaju kao samtaste hlače za zimu, i od tada najviše voli mekane hlače za školu.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Jesu sad svi naučili šta je tuta?
    i ne znam je li to samo u našem gradu ili i drugdje imaju te inačice kulture tutaša (osoba koje su uvijek u tutama)
    to je kod nas Torcida ekipa sa zidića
    čak se pojavljuju i grafiti "nikad rebe uvik tuta"

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kako bi bilo moguće ne znati što je tuta kad u Splitu sve žene nose sivu tutu bile starke i điletin od koze

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ovdje su u školama stvarno liberalni... Možeš sto hoćeš.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su cijeli zivot traperice pojam udobne odjece koju ti nije zao zao zaprljati, stiti ne samo od hladnoce nego i od grube kore na drvetu, ispucalog ruba sperploce na stolici, neravnog grubog betona na podestu kod ulaznih vrata gdje se sjedi, nije problem ni ako se malo zablate kad padnes a ako se bas poderu uvijek mozes staviti neku zgodnu zakrpu (ili ih jos vise poderati da budu cijele u tom stilu).

Ovako je i meni, traperice su mi ultimativna casual i cool odjeća, ali primijetila sam da to današnjoj djeci uopće nije tako; bila sam prisutna kad je jedna prijateljica moje curke drugoj predbacivala da nikad ne nosi tajice i da je ovisna o trapericama.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mima i moja nosi te tajce vec drugu godinu. Sad me strah da ne nestanu. Jer smo obje zadovoljne njima kao rjesenjem.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam svojoj sad u benettonu kupila genijalne deblje tajice, recimo za period kad sad zahladi pa do zime, imaju dolje potfrknuti rub.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

e, a kod nas skola trazi trenirku (iliti tutu) jer, kao kod marte, nemaju svlacionice pa na dane kad je tjelesni treba doci u tuti
    s obzirom da je nasa uciteljica slobodan neki duh, taj tjelesni se seta po njenoj procjeni, pa imam slike s igralista gdje moj sin igra kosarku u trapericama (iliti rebama)
    ajde, bar uvijek imaju elastina

ja isto preferiram traperice/hlace (iliti gace ) za skolu, ljepse mi izgleda od trenirke
    onda kupim malo ljepse trenirke za skolu (s dzepovima, deblje, ukrasenije, we) za razliku od onih 'obicnih' za trening ili park
    ni zimi mu ne volim obuci zimske cipele na trenirku, samo tenisice (patike ), sve mi se komplicira

kcer u vrtic najcesce ide u tajicama (iliti gegama), ali 'tajice nisu hlace' pa pazim da na to ima duzi gornji dio
    ona mrzi da je ista steze pa je katkad uspijem nagovoriti na traperice (mekane) al svejedno gundja (iliti grinta) dok ih ne skine

a ovaj drop crotch mi je zasad bas ruzan, a sa straznje strane i smijesan look
    mozda da ga gledam svaki dan bi se i navikla, ovako mi izgleda kao prazna pelena
    doduse, ni one padajuce hlace mi nikad nisu bile ni postale lijepe
    mozda prodje ta moda dok moj sin doraste, a muz valjda nece pokleknuti

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moj tata svakako nikad nije išao u rebama (trapericama, ako se ne razumije) na posao, nikad, a ja idem, u istu vrstu ustanove. Ni mama. Nosili su odijela i kostime, ili nekakve varijante toga.
    Roba je na kraju ipak samo roba, što se mene tiče. Nisam protiv pravila oblačenja (mislim da golotinja stvarno odvlači fokus s rada, recimo), ali nisam ni za inzistiranje. Bolje rečeno, to mi jedna od onih stvari gdje je lijepo da se razvije neka kultura ponašanja i da se u njoj uživa, ali ako ona nekoga žulja (metaforički i doslovno) onda ljepota nestaje i neka čovjek radi kako mu je dobro.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    a ovaj drop crotch mi je zasad bas ruzan, a sa straznje strane i smijesan look
    a imaš i tih pretjerivanja, a i krojeva gdje samo malo vise. ti su mi skroz kul.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a imaš i tih pretjerivanja, a i krojeva gdje samo malo vise. ti su mi skroz kul.
    He he he ,onda su moji dečki skroz kul "oduvijek" - oni su dugački i tanki, ko gliste, pa im i najobičnije hlače obično tako vise, osim ako ne uspijem naći skroz slim kroj.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    He he he ,onda su moji dečki skroz kul "oduvijek" - oni su dugački i tanki, ko gliste, pa im i najobičnije hlače obično tako vise, osim ako ne uspijem naći skroz slim kroj.
    eto, moda im trenutno ide u prilog

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ovako i moj, i gaćice mu se često vide, ne znam je li to sad u modi, bilo je kad sam ja bila u srednjoj

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su tajice uz neku tuniku i majicu normalne duzine skroz prihvatljive. Onq zna staviti jos i suknju povise.
    Trenerke ne nosi, sve traperice koje ima mi se cine precvrste u struku pa mi tajice djeluju kao najugodnije rjesenje za cjelidnevni boravak u skoli. Ona je u boravku od 7.20 do cca 16.45
    rossa meni je logično da dijete koje toliko boravi u skoli/boravku na sebi ima nesto sto joj je udobno i ne steže je. Moja je isto u tajicama.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih rekla da taj drop crotch niti ne može nositi svatko.
    na nižoj osobi možda bi izgledalo diskutabilno, ali na onome tko ima visinu, sasvim sigurno ne.
    a osim fizičkih predispozicija, to jednostavno moraš znati nositi!
    vjerujem da jest smiješno onome tko ne bi znao kako bi se ponašao u tome, vjerojatno bi i hodao ko da je usr*n
    ali na tim mladim i zgodnim dečkima koji ih nose uopće ne brinem da l' izgleda dobro - jer izgleda dobro.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih rekla da taj drop crotch niti ne može nositi svatko.
    na nižoj osobi možda bi izgledalo diskutabilno, ali na onome tko ima visinu, sasvim sigurno ne.
    a osim fizičkih predispozicija, to jednostavno moraš znati nositi!
    vjerujem da jest smiješno onome tko ne bi znao kako bi se ponašao u tome, vjerojatno bi i hodao ko da je usr*n
    ali na tim mladim i zgodnim dečkima koji ih nose uopće ne brinem da l' izgleda dobro - jer izgleda dobro.
    Eeeee, svaka čast! To ja svojima govorim kad im obične hlače skliznu onako da tur visi - da baš tako izgledaju. Ali stvari su se promijenile sa smartphone-om, jer sony experia ne stane u džep, pa su počeli nositi remen i na njemu torbicu za mobitel. Sve si mislim da bih to i ja mogla (imam sličan model).

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ha ha - jednom u tramvaju u Grazu - dečko je spuštene hlače, ali fakat ono spuštene - skroz su mu se vidjele gaće, ali ono cijeli stražnji dio - nešto presmiješno

A i ove nove trenirke ili kak se to već zove - tu ćete vi znati - isto su mi grioxzne - opet govorim o dečkima. Ja sam baš neki dan obavila šoping za sineka i zgražavala se, ali sam šutila. Jer sam prošli put tupila svoje i sada to moje ne želi nositi, pa ništa s tim nisam dobila. Samo zvučim i osjećam se staro jer niš ne kužim.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja već dugo kupim ono u što pokažu prstom i ne petljam se uopće
    Osim ako je krajnje grozno, onda ne kupim ništa. Ipak su pare kod mene.

Te trenerke naguziciviseće moj sin ima još od prošle godine, užas živi ali baš me briga, on ih nosi. U slobodno vrijeme naravno, ne u školu.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ovo bi otprilike bio njegov look za školu (i za izlaske, ista stvar). Ne isključivo, nosi i rebe i druge hlače.
    pa dobro, kako vam ovo može biti ružno? meni je skroz kul.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj mlađi ima peh koji se zove brzorastući stariji brat - dosta toga naslijedi, pa ne može birati. Kompenziramo mu to tako da ono što nedostaje može sam birati.

Dosta stvari je nosivo - većina traperica (samo moram skratiti jer moj mlađi nije izrazito visok kao stariji) a sve ostalo je ok. Jakne - isto su nosive, ali ne godina za godinu nego mlađi nosi ono što je stariji nosio pretprošle godine. Stariji nosi već drugu sezonu jednu jaknu nabavljenu ovdje na burzi, iako ima još dvije nove. Ta s burze mu je omiljena...

Cipele - to nam je najveća investicija i više ništa nije zamjenjivo (do prošle godine mlađi je mogao obuti moje tenisice i to je i činio ako mu je zatrebalo), stariji ima veću nogu i od muža.

Ali budući da je ovo topic (i) o malim školarcima: dok su bili u boravku, kupovala sam im bambi ili froddo papuče jer su u njima boravili cijeli dan. Sad isto više pažnje obraćam na obuću nego na bilo kakvu odjeću. Obraćanje pažnje na obuću znači čitanje deklaracija, a ne biranje marki. Tenisice od brušene kože pokazale su se najbolje ako su u toj obući cijeli dan. I svakako treba imati bar dva para, za slučaj da se obuća namoči ili uništi na bilo koji način. Bome u nižim razredima to vrijedi i za jakne.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

oni su otrpilike svi isto obučeni.
    Otkad je počeo zanovijetati s kupovinom, počela sam obraćati pažnju na mlađariju po cesti.

jedino kaj nekih stvari nema u HR (to sam isto naučila - a mislila sam da sada kod nas ima svega) , pa ili se zaletimo do graza ili nam frendovi nose izvana

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hahaha, ja sam se to isto pitala, ono, živa se nemrem načuditi što je tu ružno?!
    nije da sam nešto u živo puno viđala jer mom sinu to definitivno ne stoji, ali vidim na nećaku i drugim dečkima.
    ali to je valjda ona tvoja, cvijeto, kad dođe neko kronično nerazumijevanje tih naših mladih, a onda si već puno ostario
    ja se ne dam! i mažem lice kremom svaki dan

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

QUOTE=Mima;2802708]Kako bi bilo moguće ne znati što je tuta kad u Splitu sve žene nose sivu tutu bile starke i điletin od koze[/QUOTE]

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Od 5. razreda na više, trenirka nije baš primjerena. Tada i profesori malo "ozbiljnije" shvaćaju djecu koja su "pristojno" odjevena. Tu ima smisla ona već spomenuta rečenica " ne idem ni na posao u trenirci". Maleni se još mogu provlačiti. Iskreno, mene u životu najmanje brine kakve će hlače nositi!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moj mlađi ima peh koji se zove brzorastući stariji brat - dosta toga naslijedi, pa ne može birati. Kompenziramo mu to tako da ono što nedostaje može sam birati.
    Tako i moj mlađi, samo obojica su stvarno vrlo zahvalan materijal što se toga tiče - nisu komplicirani i svojeglavi u odijevanju i obuku sve što im dam. A mlađi čak zna izjaviti "super mi je ta jakna, jedva čekam da je naslijedim"
    Baš sam zahvalna što nisu komplicirani, imam prijateljice koje i mlađoj braći moraju kupovati novo...

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Od tog nekog predpubertetskog doba, kažu muški, da trenerka više nije dobra ideja jer te može dovest u neugodne situacije ako te u krivom trenutku prozovu pred ploču

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

hahaha

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Ja već dugo kupim ono u što pokažu prstom i ne petljam se uopće
    i ja isto.
    prvo zato sto mislim da to zapravo i je njena stvar (trebalo mi je malo vremena da shvatim)
    drugo, zato sto ako bih je uspijela na nesto nagovoriti (pred koju godinu), to bi onda lijepo stajalo u ormaru, a obukla bi to dva-tri puta.

ali zaista, mislim da to je zapravo i je njihova stvar, a dosta toga mi i ok izgleda.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

naravno da nam moze bit ruzno, pobogu, svakome je svasta ruzno
    meni ova vertexina slika i nije toliko, jer je crna i ublazena, ali sve ove okolo su mi ruzne, i u muskoj i u zenskoj varijanti
    (ruzni su mi i dlakavi djiletini i ko zna sto jos)
    vjj cemo se za par godina smijat tom trendu ko sto se smijemo nekim proslima u ciklusima

a druga je stvar sta bi vertexin A. super izgledao u bilo cemu jer je takav momak

i treca, sto bih i ja kupila svom da hoce sve sta nije nepristojno ili uvredljivo
    (i malo ga zafrkavala kad obuce )

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam baš neki dan obavila šoping za sineka i zgražavala se, ali sam šutila. Jer sam prošli put tupila svoje i sada to moje ne želi nositi, pa ništa s tim nisam dobila. Samo zvučim i osjećam se staro jer niš ne kužim.
    moraš se informirati

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ovo bi otprilike bio njegov look za školu (i za izlaske, ista stvar). Ne isključivo, nosi i rebe i druge hlače.
    meni je ovo predobro!

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    meni je ovo predobro!
    a ako ti ne znas sto valja, ne zna nitko!
    Haha
    Posljednje uređivanje od AdioMare : 09.09.2015. at 17:01

Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •