Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja vec neko vrijeme na izborima ponistavam listic. Drzim da nije isto ne ici na izbore ili izaci i ponistiti listic. Ovim drugim saljes poruku da ti nije svejedno, da zelis aktivno sudjelovati u odlucivanju, ali da od ponudjenih kandidata nitko ne zasluzuje tvoje povjerenje. U teoriji kada bi ponistenih listica bilo dovoljno puno izbori bi mogli biti i ponisteni...

A listic ponistis vec ovisno od inspiracije. Mozes dopisati na popis Supermena i njega zaokruziti. Mozes napisati neku svoju poruku, nacrtati sto ti drago... A u nedostatku ideja ili prevelike ogorcenosti samo prekrizis listic i gotovo.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    U teoriji kada bi ponistenih listica bilo dovoljno puno izbori bi mogli biti i ponisteni...
    ja ovo nisam baš do kraja shvatila
    kad bi do toga i došlo, raspisali bi se novi izbori, opet sa istim ponuđenim izborom, samo bismo ponovili izbore (koji koštaju) a opet ista situacija
    većina ljudi u našoj zemlji je zasićena sa ove dvije stranke na koje se praktički svodi cijela naša demokracija, uz neke treće četvrte i pete koji isto nisu neka sreća, barem među ljudima među kojima se ja krećem

a druga je stvar, kako kod nas stvari funkcioniraju, imaš popriličnu masu ljudi koja će glasati za neku od velikih stranaka jer
    a) razmišljaju dihotomno, ili sam od ovih ili od onih, i bez razmišljanja glasaju uvijek za te iste i/ili
    b) posao im ovisi o nekoj stranci, ili nekome u njihovoj obitelji, imaju direktan financijski interes

(nemoj mislit da ovime kritiziram tvoj izbor, samo sam navela citat jer još nisam shvatila svrhu te poruke koju se šalje, kao da netko živi u iluziji da su ljudi u našoj zemlji zadovoljni političarima. mislim da se i iz medija da jako dobro isčitat da je većina ljudi nezadovoljna i jednima i drugima i trećima. poništavanje listića jer je to nekome najbolji osjećaj u danoj situaciji, kao i crtanje nekih dijelova tijela itd razumijem u biti, a pogotovo poništavanje listića jer na prazni listić netko zlonamjeran može zaokružiti svog kandidata, desi se)

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

http://www.h-alter.org/vijesti/ne-za...te-glas-naroda

Ovdje su opisani razni načini, a najjednostavniji se čini - pisati grafitnom olovkom.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.h-alter.org/vijesti/ne-za...te-glas-naroda

Ovdje su opisani razni načini, a najjednostavniji se čini - pisati grafitnom olovkom.
    Meni se čini da zaokruživanje grafitnom olovkom omogućuje očiglednu zloupotrebu - a to je da se poslije može jednostavno gumicom obrisati i ispravno kemijskom zaokružiti svog kandidata i tako listić ipak ne ispada poništen! (Mislim, možete ako imate beskrajno povjerenje u članove povjerenstva ...).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •