Pokazuje rezultate 1 do 50 od 708

Tema: Odbrojavanje 9/2015 by LadyB

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Kristinice, istina. Možda bolje da prićekaš. (Ako imaš strpljenja)

MonaLi, dobro nam došla! Ovo što ti se dogodilo ovaj ciklus je vjerojatno probojno krvarenje. To se zna dogoditi od duphastona. A još si rekla da imaš i nekakvu upalicu pa možda ne bi bilo loše da odeš kod svog dr. da pogleda o čemu je rijeć. Dobro da si nam došla, uvjek je zbavnije kada nas je više. Želim ti da brzo vidiš + na testiću i da se brzo preseliš i na trudničke teme Ako želiš napiši koji ti je dan ciklusa(DC) pa da te naša Mami doda na listu gdje su i ostale odbrojavalice

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Kristinice, istina. Možda bolje da prićekaš. (Ako imaš strpljenja)

MonaLi, dobro nam došla! Ovo što ti se dogodilo ovaj ciklus je vjerojatno probojno krvarenje. To se zna dogoditi od duphastona. A još si rekla da imaš i nekakvu upalicu pa možda ne bi bilo loše da odeš kod svog dr. da pogleda o čemu je rijeć. Dobro da si nam došla, uvjek je zbavnije kada nas je više. Želim ti da brzo vidiš + na testiću i da se brzo preseliš i na trudničke teme Ako želiš napiši koji ti je dan ciklusa(DC) pa da te naša Mami doda na listu gdje su i ostale odbrojavalice
    Puno hvala
    Za upalu mi je rekla ginekologica da nije strašna da odradim još jedan mjesec sa dufastonom pa da rješavam upalu, e sad me menga zeznula, trebala sam početi pit danas a dobila sam mengu jučer, što sad čekam opet 15.dan? Ne kužim... poludit ću više ili da sad riješim upalu pa odmah nakon toga dufaston? Mislim ni to nema smisla kad ne mogu stavljati vaginalete i imati odnose.
    uglavnom, pošto me jučer zeznula danas mi je 2.DC pa me slobodno dodajte, a kako to funkcionira ako mi možeš objasniti?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •