Pokazuje rezultate 1 do 50 od 104

Tema: Tahikardija nepoznatog uzroka

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja i joga. To ti je ko da dite staviš na trampolin i kažeš mu da odspava malo na njemu. Moja prijateljica je učiteljica joge i nagovara me da idem. Imam osjećaj da bi istukla i nju i druge polaznice, nije to za mene. Možda bi mi više odgovarala nekakva borilačka vještina di bi se ispucala.

Smanjila sam kavu. Boli me glava, idem vani buljiti u more, možda mi bude bolje.

Kava bez kofeina. Ma mogu odmah kroz balkon.
    Ja sam uspjela s jogom, kad su djeca imala 3 i 4 godine odlučila sam uzeti 2x1h vremena tjedno za sebe. Isto sam hiperaktivac, pa sam se pitala kako će to biti ali uspjelo je. Tamo isključim mozak, mislim o ničemu i odmorim se u tih sat vremena više nego cijelu noć neprekinutog spavanja.

No - nije joga bitna. Bitno je osigurati vrijeme za sebe, kad nema nikoga da te cima i viče "mamaaa" ili "ženoooo!". Vjerujem da ti nije lako negdje naći rupu uz djecu i hrpu obaveza, ali probaj. Nađi nešto što ti odgovara. Ja sam odabrala jogu zato jer mi je to fizički najbliže. Vidi što ima - teretana, pilates, zumba - svejedno. Može i borilačka vještina. Meni je bilo bitno da mi ne treba sat vremena vožnje do lokacije nego stignem autom za 10min, a još kad idu susjede imam i društvo. Idem već dulje od 10 godina i to vrijeme mi je neprocjenjivo.

* * *
    Dodatak - mojoj obitelji također je to dobro, dvije večeri tjedno oni su bez mene i snalaze se i više nego dobro, odahnu jer nema mame/žene s bičem.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 23.09.2015. at 11:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •